strawhat_91 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παίδες μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτές τις 3 συσκευές πιστεύω ότι καλύπτουν τη χρήση που θέλω να κάνω. Φωτογραφίες web browsing youtube videos chatting vider messenger κτλ.. Ποιο μου προτεινετε και γιΑτι? Επισης το s6 και το g4 ως περσυνα μοντελα πλεον πως κρατανε απο αποψη lags μπαταριας που ειναι πολυ σημαντικη για μενα Ευχαριστω εκ των προτερων
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 OnePlus3 ή Galaxy S6 edge plus. Τα αλλα κινητα που αναφερεις δεν αξιζουν τα χρηματα τους(το G4 κυριως λογω προβληματων). 1
GianniSM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ψάχνοντας το λίγο κατέληξα πως αν αντέχεις καλύτερα να περιμένεις να πέσει το S7 edge+ όπως με βλέπω εμένα να κάνω...Ο συνδυασμός μπαταρίας με κάμερα είναι δύσκολος τελικά.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει το S7edge σε τετοια επιπεδα που κοιταζει ο ts. Εδω ουτε το S6 edge plus δεν εχει πεσει σε τετοια τιμη και ανεβοκατεβαινει στα 450 τι να λεμε τωρα..... Τωρα αν το περιμενε εσυ το εννοεις για 1 χρονο μεχρι να βγει το επομενο μοντελο και να πεσουν οι τιμες τοτε οκ.
GianniSM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δεν είδα τιμή, οπότε θεώρησα πως ψάχνει ότι και εγώ, έχεις δίκιο
dimos15 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 περιμενε λιγο ακομα να ερθει και στην ελλαδα το zte axon 7
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Για ποιο λογο απαντατε σε νεκρο θεμα?Νεκρο οχι απο πλευρας παλαιοτητας αλλα απο ανυπαρκτο ενδιαφερον απο πλευρας ts.
strawhat_91 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 +1 για one plus 3. Αυριο μου ερχεται και εμενα. αγορινα καλησπερα θα ηθελα να μου πεις πως γινεται να το αγορασω πως γινεται η παραγγελια ποσο καιρο κανει να ερθει και αν χρεωνεσαι επιπλεον με μεταφορικα ευχαριστω
Makeran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Για ποιο λογο απαντατε σε νεκρο θεμα?Νεκρο οχι απο πλευρας παλαιοτητας αλλα απο ανυπαρκτο ενδιαφερον απο πλευρας ts. Γύρισε ο ts.
strawhat_91 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Γύρισε ο ts. στρατο ειμαι ρε φιλαρακι τωρα απολυομαι μεσα ημουν σημερα φευγω με αδεια και δεν εχω smartphone για να μπαινω στο net 1
dimips Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Πάνε σε one plus 3 γιατί πλεον οι ανεπισημοι developers το παράτησαν το s6 ενώ στο one plus 3 γίνεται χαμός από developers
mgee Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 αγορινα καλησπερα θα ηθελα να μου πεις πως γινεται να το αγορασω πως γινεται η παραγγελια ποσο καιρο κανει να ερθει και αν χρεωνεσαι επιπλεον με μεταφορικα ευχαριστω Καλησπερα ! Μπαινεις εδω ://oneplus.net , αγοραζειςμε paypal και κανει 399 χωρις μεταφορικα και σου ρχετε γυρω σε 7 εργασιμες. Αν πληρωσεις 16 ευρω σου ερχεται σε 3 εργασιμες. Εγω φαντασου πληρωσα για γρηγορο στις 13 ιουλιου το βραδυ και μου ρθε στις 15 μεσημερι !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα