Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s6 vs lg g4 vs one plus 3 ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτές τις 3 συσκευές πιστεύω ότι καλύπτουν τη χρήση που θέλω να κάνω. Φωτογραφίες web browsing youtube videos chatting vider messenger κτλ..

Ποιο μου προτεινετε και γιΑτι?

Επισης το s6 και το g4 ως περσυνα μοντελα πλεον πως κρατανε απο αποψη lags μπαταριας που ειναι πολυ σημαντικη για μενα

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

OnePlus3 ή Galaxy S6 edge plus. Τα αλλα κινητα που αναφερεις δεν αξιζουν τα χρηματα τους(το G4 κυριως λογω προβληματων).

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνοντας το λίγο κατέληξα πως αν αντέχεις καλύτερα να περιμένεις να πέσει το S7 edge+ όπως με βλέπω εμένα να κάνω...Ο συνδυασμός μπαταρίας με κάμερα είναι δύσκολος τελικά.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει το S7edge σε τετοια επιπεδα που κοιταζει ο ts. Εδω ουτε το S6 edge plus δεν εχει πεσει σε τετοια τιμη και ανεβοκατεβαινει στα 450 τι να λεμε τωρα.....

Τωρα αν το περιμενε εσυ το εννοεις για 1 χρονο μεχρι να βγει το επομενο μοντελο και να πεσουν οι τιμες τοτε οκ.  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για ποιο λογο απαντατε σε νεκρο θεμα?Νεκρο οχι απο πλευρας παλαιοτητας αλλα απο ανυπαρκτο ενδιαφερον απο πλευρας ts.

Δημοσ.

+1 για one plus 3. Αυριο μου ερχεται και εμενα.

αγορινα καλησπερα θα ηθελα να μου πεις πως γινεται να το αγορασω πως γινεται η παραγγελια ποσο καιρο κανει να ερθει και αν χρεωνεσαι επιπλεον με μεταφορικα ευχαριστω

Δημοσ.

Για ποιο λογο απαντατε σε νεκρο θεμα?Νεκρο οχι απο πλευρας παλαιοτητας αλλα απο ανυπαρκτο ενδιαφερον απο πλευρας ts.

Γύρισε ο ts.

Δημοσ.

Γύρισε ο ts.

στρατο ειμαι ρε φιλαρακι τωρα απολυομαι μεσα ημουν σημερα φευγω με αδεια και δεν εχω smartphone για να μπαινω στο net

• Like 1
Δημοσ.

Πάνε σε one plus 3 γιατί πλεον οι ανεπισημοι developers το παράτησαν το s6 ενώ στο one plus 3 γίνεται χαμός από developers

Δημοσ.

αγορινα καλησπερα θα ηθελα να μου πεις πως γινεται να το αγορασω πως γινεται η παραγγελια ποσο καιρο κανει να ερθει και αν χρεωνεσαι επιπλεον με μεταφορικα ευχαριστω

Καλησπερα ! Μπαινεις εδω ://oneplus.net , αγοραζειςμε paypal και κανει 399 χωρις μεταφορικα και σου ρχετε γυρω σε 7 εργασιμες. Αν πληρωσεις 16 ευρω σου ερχεται σε 3 εργασιμες. Εγω φαντασου πληρωσα για γρηγορο στις 13 ιουλιου το βραδυ και μου ρθε στις 15 μεσημερι !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...