Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H πολλά υποσχόμενη υπηρεσία της Microsoft, Xbox Play Anywhere, να ανακοινώθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της Ε3 2016, ωστόσο η αμερικανική εταιρεία δεν είχε γνωστοποιήσει, μέχρι σήμερα, την επίσημη ημερομηνία διαθεσιμότητας της.

Έτσι λοιπόν, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το Play Anywhere, βάσει του οποίου θα μπορείτε να αγοράζετε τίτλους, τους οποίους μετά θα μπορείτε να παίζετε είτε στο PC σας είτε στο Xbox One σύστημα σας, πληρώνοντας για μία άδεια, θα ενεργοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ένα ακόμα δυνατό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας είναι η δυνατότητα αποθήκευσης της προόδου σας στο ένα εκ των δύο συστημάτων (PC/Xbox One) και η συνέχεια της στο δεύτερο, ξεκινώντας από το σημείο που είχατε σταματήσει. Για να μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της νέας αυτής υπηρεσίας πρέπει να αναβαθμίσει το PC του με το Windows 10 Anniversary Update και το Xbox One του με την πιο πρόσφατη - διαθέσιμη - έκδοση του λειτουργικού.

Στη δήλωση της Microsoft αναφέρονται τα εξής:

“The Windows 10 Anniversary Update and the related Xbox update coming this summer will enable the Windows Store on Windows 10 and Xbox One to support Xbox Play Anywhere games,” a Microsoft spokesperson told Polygon. “Then, beginning with the launch of ReCore this fall and continuing with Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo Wars 2 and others, when you digitally purchase a game that supports Xbox Play Anywhere, you have access to the game on both Xbox One and Windows 10 PCs for one price and your progress, game saves and achievements are shared seamlessly across both platforms.”

Τίτλοι, οι οποίοι θα προσφέρουν άμεση συμβατότητα με το Xbox Play Anywhere, είναι τα Gears of War 4, Forza Horizon 3, ReCore, Sea of Thieves, Halo Wars 2, Scalebound, Killer Instinct Season 3, State of Decay 2, Ark: Survival Evolved, Cuphead, We Happy Few και Crackdown 3.

Link.png Site: Polygon

Δημοσ.

Απλά πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν κάτι και με το Windows Store γιατί δεν παλεύεται με τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

περιμενετε για να καταλαβω δηλαδη θα μπορω να αγωραζω παιχνιδια του xbox και να τα παιζω στο pc χωρις να εχω xbox ή πρεπει να τα εχω στο account του xbox μου πρωτα?

Δημοσ.

Μαλλον μονο εγω το βλεπω ως κατι εντελως αχρείαστο....ισως απευθυνεται σε αυτους που δεν εχουν κονσολα και θελουν να παιξουν τα παιχνιδια του one στο pc τους... 

• Like 2
Δημοσ.

Μαλλον μονο εγω το βλεπω ως κατι εντελως αχρείαστο....ισως απευθυνεται σε αυτους που δεν εχουν κονσολα και θελουν να παιξουν τα παιχνιδια του one στο pc τους... 

ακριβως αυτο ..... ειναι τεραστια εξέλιξη αμα γινει ...

Δημοσ.

Και σε αυτούς που έχουν κονσόλα, αλλά μερικές παιχνιδάρες θα ήθελαν να τις παίξουν στο pc λόγω specs.

Εγώ έχω xbox one και δυνατό pc, οπότε με βολεύει πολύ.

Δημοσ.

Εμένα με βολεύει πολύ αυτή η κίνηση, καθώς από κονσόλες έχω μόνο το PS4 + ένα καλό PC. Οπότε πλέον θα μπορώ να παίζω και τα exclusives του Xbox One στο PC μου χωρίς να αγοράσω την κονσόλα.

Δημοσ.

Μια χαρά για μας που έχουμε ένα καλό pc και μόνο ps4. Έτσι δε χρειάζεται η αγορά ενός xbox one. Απλό και καλό τρικ για να boostαρει και άλλο τα Windows 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...