Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο market από όλα; Των 10; Τι άθλιο έχει;

Θεωρώ και εγώ πως το Windows Store είναι κάκιστο. Έτσι όπως είναι τώρα, βολεύει (και πάλι όχι απόλυτα κατά τη γνώμη μου) τους χρήστες των mobile συσκευών. Είναι πολύ δύσχρηστο και δε μπορείς να βρεις αυτό που θες εύκολα από desktop. Οι γραμματοσειρές, η παρουσίαση των εφαρμογών, η αναζήτηση σχεδόν όλα μου φαίνονται κάκιστα. Το μόνο καλό είναι ότι πάει σφαίρα και δεν κολλάει.

Δημοσ.

Ποιο market από όλα; Των 10; Τι άθλιο έχει;

Και τι δεν έχει! Για gaming είναι άθλιο όπως είναι τώρα

No SLI/Crossfire

Vsync on always

Game files are protected, no mod support, no sweetfx

No g-sync/freesync

Δημοσ.

Και τι δεν έχει! Για gaming είναι άθλιο όπως είναι τώρα

No SLI/Crossfire

Vsync on always

No g-sync/freesync

"Along with unlocked frame rates, those playing Universal Windows Platform (UWP) titles using DirectX 12 will be able to disable V-Sync, and support has been added for Nvidia G-SYNC and AMD FreeSync."

https://www.vg247.com/2016/05/10/windows-10-now-supports-unlocked-frame-rates-ability-to-disable-v-sync/

As a preview to the Anniversary Update, in Microsoft enabled SLI and CrossFire support for UWP-based games, as well as the ability to turn off V-sync, in May

http://www.digitaltrends.com/computing/windows-10-anniversary-update-look/

No virus

Θεωρώ και εγώ πως το Windows Store είναι κάκιστο. Έτσι όπως είναι τώρα, βολεύει (και πάλι όχι απόλυτα κατά τη γνώμη μου) τους χρήστες των mobile συσκευών. Είναι πολύ δύσχρηστο και δε μπορείς να βρεις αυτό που θες εύκολα από desktop. Οι γραμματοσειρές, η παρουσίαση των εφαρμογών, η αναζήτηση σχεδόν όλα μου φαίνονται κάκιστα. Το μόνο καλό είναι ότι πάει σφαίρα και δεν κολλάει.

Γούστα είναι αυτά. Έτσι διαμορφώθηκε από τους χρήστες πάντως...

Δημοσ.

Χαίρομαι που το διαβάζω, είναι προς την σωστή κατεύθυνση η κίνηση αυτή.

No virus

What??? Παίζω χρόνια heavily modded games και δεν άκουσα ποτέ για ιο σε mod. Θεωρητικά φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβεί με self-installed/exe/bat mods αλλά δεν άκουσα πότε για αντίστοιχη περίπτωση.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δεν θα αντάλλαζα με τίποτα το μεγαλύτερο προτέρημα του pc gaming για τον απειροελάχιστο κίνδυνο να κολλήσω ιο, που μπορεί να έχει ένα mod, που δεν θα πιάσει  το av.

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρομαι που το διαβάζω, είναι προς την σωστή κατεύθυνση η κίνηση αυτή.

What??? Παίζω χρόνια heavily modded games και δεν άκουσα ποτέ για ιο σε mod. Θεωρητικά φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβεί με self-installed/exe/bat mods αλλά δεν άκουσα πότε για αντίστοιχη περίπτωση.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δεν θα αντάλλαζα με τίποτα το μεγαλύτερο προτέρημα του pc gaming για τον απειροελάχιστο κίνδυνο να κολλήσω ιο, που μπορεί να έχει ένα mod, που δεν θα πιάσει  το av.

Δεν κατάλαβες. Τα protected files δεν κολάνε virus γενικά. Απλά παίρνει η μπάλα και τα mods.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες. Τα protected files δεν κολάνε virus γενικά. Απλά παίρνει η μπάλα και τα mods.

Το ξέρω και καταλαβαίνω, ο σκοπός του είναι να προστατευτεί το store/os/user από virus.

Όπως σωστά αναφέρεις, απλά παίρνει η μπάλα και τα mods που απαιτούν την αλλαγή των αρχείων των games/app, κάτι που δεν επιτρέπει η MS στο store.

Είναι περίπτωση "μαζί με τα ξερά.." αλλά εμένα με ενοχλεί πολύ γιατί ασχολούμαι με το modding πολύ και θεωρώ ότι ανεβάζουν πολύ την αξία όσων παιχνιδιών έχουν καλό modding support. Δες skyrim πχ. Ακόμα και για τα Baldurs Gate ακόμα αναπτύσσονται mods

Κολοτουμπα μέσα σε 48 ώρες. Τα αλλάζει πάλι η MS.

Δεν ξέρει τι θέλει μου φαίνεται. Να στηρίξει το xbox ή το win 10 store

Δημοσ.

Κολοτουμπα μέσα σε 48 ώρες. Τα αλλάζει πάλι η MS.

Δεν ξέρει τι θέλει μου φαίνεται. Να στηρίξει το xbox ή το win 10 store

Όντως μεγάλη κωλοτούμπα. Περιμένω να δω αντιδράσεις και τι θα γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον μονο εγω το βλεπω ως κατι εντελως αχρείαστο....ισως απευθυνεται σε αυτους που δεν εχουν κονσολα και θελουν να παιξουν τα παιχνιδια του one στο pc τους... 

Αχρείαστο ειναι να πρεπει να αγοραζεις και να εχεις διαφορετικα συστηματα για να παιζεις διαφορετικα παιχνιδια, την στιγμη που το PC μπορει να παιξει τα παντα, και με καλυτερα γραφικα και επιδοσεις απο τις low-end-pc "κονσολες".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...