Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μένα πήγε ο λογιστής μου στην εφορία, έκανε συμψηφισμό, αλλά η επιστροφή ακόμα δεν μπήκε. Ούτε αυτοί ξέρουν πότε θα μπει. Έχει περάσει μόνο ένας μήνας όμως! :D

Προφανως επρεπε να πας ο ιδιος. Ο λογιστης δε μπορει να υπογραψει για σενα τη καταθεση.

Η επιστροφη ειναι μεγαλυτερη απο τον ενφια ε?

Δημοσ.

Προφανως επρεπε να πας ο ιδιος. Ο λογιστης δε μπορει να υπογραψει για σενα τη καταθεση.

Η επιστροφη ειναι μεγαλυτερη απο τον ενφια ε?

Ναι είναι μεγαλύτερη. Δεν μπορούσα να πάω ο ίδιος. Ο λογιστής μου είπε ότι έκανε την αίτηση και όλα είναι εντάξει, απλά περιμένω να μπούνε τα λεφτά.

Δημοσ.

Κι εμενα ο λογιστης μου ειπε οτι ειναι ενταξει και δεν χρειαζεται να κανω τιποτα αλλα τελικα στην εφορια μου ειπαν αλλα, οποτε εκανα την αιτηση και τωρα αναμενω στο ακουστικο μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι είναι μεγαλύτερη. Δεν μπορούσα να πάω ο ίδιος. Ο λογιστής μου είπε ότι έκανε την αίτηση και όλα είναι εντάξει, απλά περιμένω να μπούνε τα λεφτά.

Στην εφορια ειδα ατομα που τους εστελναν στον ταμια να πληρωθουν και υπεγραφαν το σχετικο παραστατικο. Ελπιζω στη περιπτωση σου να μη χρειαζεται παρομοια αυτοπροσωπη υπογραφη, διαφορετικα θα περιμενεις ματαια.

• Like 1
Δημοσ.

Στην εφορια ειδα ατομα που τους εστελναν στον ταμια να πληρωθουν και υπεγραφαν το σχετικο παραστατικο. Ελπιζω στη περιπτωση σου να μη χρειαζεται παρομοια αυτοπροσωπη υπογραφη, διαφορετικα θα περιμενεις ματαια.

Thanks! Θα ρωτήσω ξανά τον λογιστή!

(Εμένα πάντως μου είπε ότι θα μπούνε στο λογαριασμό, δεν ξέρω αν έχει διαφορά αν τα πάρεις από το ταμείο).

Δημοσ.

στο χέρι δίνουν ποσά μέχρι ~400€.

μου το είπανε αλλά δε θυμάμαι ακριβώς το ποσό (νομίζω 450€). αν είναι περισσότερα μπαίνουν σε λογαριασμό.

εγώ έχω 2 εβδομάδες και κάτι που πήγα στην εφορία αλλά επιστροφή στο λογαριασμό δεν είδα ακόμα.

αν καθυστερήσω μια μέρα την πληρωμή πχ του ΕΝΦΙΑ, θα έχω επιβάρυνση. η εφορία που με έχει στο περίμενε τόσο καιρό δε τρέχει κάτι.

άντε πείσε τους πολίτες μετά να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

αν αισθάνεσαι μαλάκας πως να είσαι εντάξει;

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω κανει συμψηφισμο και στο ταξις με δειχνει οτι χρωσταω ακομα τον ενφια και μου εβαλαν και επιπλεον τοκο επειδη δν την πληρωσα την δοση

Δημοσ.

Πληρωσες εξ ολοκληρου τον φπα, και χωρις να περιμενεις την επιστροφη?

Πληρωσα ολο τον ενφια και επειτα πηγα να πάρω τα χρηματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...