Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/327701-epistrofes-eos-10-000-eiro-xoris-elegxo-proaniggeile-o-g-pitsilis

θα μπουν άμεσα οι επιστροφές έως 10.000€.

Λεει ότι επιστροφες μεχρι 10,000€ δεν θα ελέγχονται!! :blink:

Είναι δυνατον κατι τετοιο? Μηπως ηταν μεθυσμενος αυτος που το γραψε?

Δημοσ.

Καμία πιθανότητα να μπουν χρηματα σε όσους έχουν ΕΝΦΙΑ.

Απλά θα τρέχουν τον Σεπτέμβριο στην εφορία να ζητήσουν συμψηφισμό, εκτός αν ειναι τυχεροί και η εφορία ειναι τόσο τεχνολογικά προηγμένη και γινει αυτόματα, πράγμα που το θεωρω χλωμό.

Ειδάλλως αν υπάρχει άτομο που πηρε επιστροφή, ενω θα έχει και ΕΝΦΙΑ ας ενημερώσει.

Πέρσι σε εμένα μου λέγανε συνέχεια απ την εφορία να πάω τον Σεπτέμβριο διοτι υπάρχει προβλημα και μολις πηγα τον Σεπτέμβρη το συμψηφίσανε με το ΕΝΦΙΑ.

Το εκκαθαριστικό σου είναι κόκκινο στο χρώμα και όχι μωβ;

Έχει κάποια σχέση αυτο? Ερώτημα αν ξέρεις ειναι :)

Δημοσ.

Απλά θα τρέχουν τον Σεπτέμβριο στην εφορία να ζητήσουν συμψηφισμό, εκτός αν ειναι τυχεροί και η εφορία ειναι τόσο τεχνολογικά προηγμένη και γινει αυτόματα, πράγμα που το θεωρω χλωμό.

Ειδάλλως αν υπάρχει άτομο που πηρε επιστροφή, ενω θα έχει και ΕΝΦΙΑ ας ενημερώσει.

Πέρσι σε εμένα μου λέγανε συνέχεια απ την εφορία να πάω τον Σεπτέμβριο διοτι υπάρχει προβλημα και μολις πηγα τον Σεπτέμβρη το συμψηφίσανε με το ΕΝΦΙΑ.

Έχει κάποια σχέση αυτο? Ερώτημα αν ξέρεις ειναι :)

Εγω πειρα επιστροφη ~300euro την Παρασκευη που μας περασε και εχω Ενφια και μαλιστα αρκετα μεγαλο.Δεν την περιμενα να πω την αληθεια μιας και ειχα κανει και την δηλωση 11/06 και περσυ δεν μου την δωσανε απλα με εβαλαν οπως και πολλους αλλους να τρεχουμε στις εφοριες για συμψηφισμο...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πειρα επιστροφη ~300euro την Παρασκευη που μας περασε και εχω Ενφια και μαλιστα αρκετα μεγαλο.Δεν την περιμενα να πω την αληθεια μιας και ειχα κανει και την δηλωση 11/06 και περσυ δεν μου την δωσανε απλα με εβαλαν οπως και πολλους αλλους να τρεχουμε στις εφοριες για συμψηφισμο...

Καλό αυτό.

Θέλω να δω τι θα σκαρφιστουν.

Για την ωρα το εκαθαριστικό μου εμενα ειναι "κοκκινο" και γράφει οτι θα ειδοποιηθω. Τα ιδια έλεγε και πέρσι βέβαια.

Δημοσ.

Καλό αυτό.

Θέλω να δω τι θα σκαρφιστουν.

Για την ωρα το εκαθαριστικό μου εμενα ειναι "κοκκινο" και γράφει οτι θα ειδοποιηθω. Τα ιδια έλεγε και πέρσι βέβαια.

Το ιδιο και σε εμενα αλλα τα λεφτα πιστωθηκαν την Παρασκευη οπως ειπα

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο και σε εμενα αλλα τα λεφτα πιστωθηκαν την Παρασκευη οπως ειπα

Solton σου έγραφε πριν πάρεις τα χρήματα, ημερομηνία πίστωσης στο taxis?

Δημοσ.

Solton σου έγραφε πριν πάρεις τα χρήματα, ημερομηνία πίστωσης στο taxis?

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ. 

Αυτο εγραφε και γραφει ακομα

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα από κόκκινη μου έχει γίνει μωβέ. Τι σημαίνει αυτό;

Θα πάρω τη χιλιαρούμπα any time soon; Να κλείσω 5άστερο ή stick to the plan και στο εξοχικό για να ξέρω :lol:;

Δημοσ.

Εχω επιστροφη φορου 650€

Εκανα δηλωση 12 ιουνιου

Να παω αυριο εφορια στο εισοδημα η δεν θα βγαλω ακρη; μεχρι στιγμης δεν μ εχει πιστωθει τιποτα.

Δημοσ.

Θυμασαι τι ειχε γινει περυσι? Τρεχαμε ολοι στις εφοριες για συμψηφισμο. Πηγα κι εγω, περιμενα κανα 3ωρο στην ουρα και μετα με  κανονονισαν γενικως ξεσκονιζοντας το φακελο μου. Μετα από μερικες μερες ακουσα ότι ο συμψηφισμος θα γινεται αυτοματα, αρα σκεφτηκα τι κοροιδο ημουν που πηγα. Τελικα αυτό οντως εγινε? Αν εγινε τοτε λογικα θα γινει και φετος.

Δημοσ.

Εχω επιστροφη φορου 650€

Εκανα δηλωση 12 ιουνιου

Να παω αυριο εφορια στο εισοδημα η δεν θα βγαλω ακρη; μεχρι στιγμης δεν μ εχει πιστωθει τιποτα.

Τηλεφωνικα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη .Και καλως δεν θα σου πουν ακομα και να θελουν....Ποιος τους λεει οτι εισα εσυ (χωρις φυσικα παρεξηγηση μεταξυ μας) και οχι καποιος αλλος που για καποιο λογο θελει να μαθει για σενα ?

Δημοσ.

Τηλεφωνικα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη .Και καλως δεν θα σου πουν ακομα και να θελουν....Ποιος τους λεει οτι εισα εσυ (χωρις φυσικα παρεξηγηση μεταξυ μας) και οχι καποιος αλλος που για καποιο λογο θελει να μαθει για σενα ?

Ναι αλλα φιλτατε γιαννη λεω

Να παω αυριο στο εισοδημα στην εφορια να ρωτησω απο κοντα τι παιζει; η τσαμπα κοπος; να αφησω να περασει κανενας μηνας;

Δημοσ.

Ναι αλλα φιλτατε γιαννη λεω

Να παω αυριο στο εισοδημα στην εφορια να ρωτησω απο κοντα τι παιζει; η τσαμπα κοπος; να αφησω να περασει κανενας μηνας;

Αν πας ισως βγαλει ακρη αν εχει κολλησει καπου η πιστωση οπως πριν μερικα χρονια στον γιο μου .Μπορει ομως και να μην ηρθε η σειρα σου ακομα.Σε αυτη   την περιπτωση δεν ξερω αν μπορεις να στα δωσουν επι τοπου . Φυσικα να εχεις εκκαθαρστικο μαζι σου  και ταυτοτητα αν πας  Στελιο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...