pontez2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον για να πάρεις την επιστροφή ή απλά με το ΙΒΑΝ που έδωσες όταν έκανες τη δήλωση ; Το λέω γιατί και παλαιότερα έδινα ΙΒΑΝ αλλά θυμάμαι πήγαινα στην εφορία και ρωτούσα και μου έβγαζαν μια φωτοτυπία το βιβλιάριο και έκαναν κάτι για να τα πάρω. Ειναι καθαρά θέμα εφορίας και τι εντολές έχουν απ τον εκάστοτε έφορο. Μονο με τον IBAN που έχεις βάλει. Αν εισαι παντρεμένος και η επιστροφή ειναι της συζύγου, θα πρέπει ο IBAN να οδηγεί σε λογαριασμό που ειναι και τα 2 ονόματα μέσα (εσένα και της συζύγου). Αλλιώς δεν υπάρχει κανενα θέμα. Απλά κάποιες εφορίες δεν κάνουν επιστροφές σε όσους χτυπάει καμπανάκι οτι θα έχουν τον Αυγουστο ΕΝΦΙΑ και απαιτουν να πας εσυ εκει να το διευθετήσεις.
LiquidTroll Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Για πειτε , σας μπήκε? Εμένα όχι ,. αλλα την έκανα και 21/06 , οποτε λογικα θα την πάρω τελος Ιουλίου
Weiss Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 "Καθυστερήσεις θα προκύψουν σε περιπτώσεις όπου το ποσό επιστροφής είναι σημαντικό και πρέπει να προηγηθεί φορολογικός έλεγχος των στοιχείων που συνοδεύουν τη φορολογική δήλωση όταν αυτό ζητηθεί." Σημαντικό ποσό επιστροφής θεωρείται >1500€. Ο μη έλεγχος στοιχείων για επιστροφές αφορούσε νομικά πρόσωπα και όχι φυσικά...
Legolas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ουτε εγω ειδα κατι και εχω κανει δηλωση απο τον Απρίλιο... Και δεν χρωστάω και πουθενα http://dimokratikanea.blogspot.gr/2017/07/142000.html οπως λεει και εδω. εντος του Ιουλιου και οι υπολοιποι.. Αντε ναδουμε
rus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Σημαντικό ποσό επιστροφής θεωρείται >1500€. Ο μη έλεγχος στοιχείων για επιστροφές αφορούσε νομικά πρόσωπα και όχι φυσικά... Για τα φυσικα προσωπα πια ειναι λοιπον τα δεδομενα? Τα 1500ρι ισχυει για τα νομικα ή τα φυσικα? Ελήφθη σήμερα ξημερώματα. Εμενα παντως η επιστροφη μου μπηκε εχθες το μεσημερι. Ολα οκ. Eνφια εχετε?
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Για τα φυσικα προσωπα πια ειναι λοιπον τα δεδομενα? Τα 1500ρι ισχυει για τα νομικα ή τα φυσικα? Eνφια εχετε? Εννοειται Αλλα λογικα επειδη δεν χρωσταω τιποτα πουθενα τα εβαλαν στην σωστη μερα.
rus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Εννοειται Αλλα λογικα επειδη δεν χρωσταω τιποτα πουθενα τα εβαλαν στην σωστη μερα. κι εγω δε χρωστουσα τιποτα πουθενα αλλα περυσι χρειαστηκε να παω από κει για συμψηφισμο.
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 κι εγω δε χρωστουσα τιποτα πουθενα αλλα περυσι χρειαστηκε να παω από κει για συμψηφισμο. Αφου δεν χρωσταγες τιποτα τι να συμφηφισεις;
rus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Αφου δεν χρωσταγες τιποτα τι να συμφηφισεις; Τον ενφια (που ειπες ότι κι εσυ εχεις).
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Τον ενφια (που ειπες ότι κι εσυ εχεις).Ενφια εχω για το ακινητο μου, δεν ειπα οτι το χρωσταγα. Τεσπα για να μην μπερδευτουμε ειναι απλα τ πραγματα. Εμενα μ εβαλαν εχθες κανονικα την επιστροφη μου,δεν χρωσταω ουτε 1€ οποτε ισως αυτο να ειναι ο λογος
rus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ενφια εχω για το ακινητο μου, δεν ειπα οτι το χρωσταγα. Τεσπα για να μην μπερδευτουμε ειναι απλα τ πραγματα. Εμενα μ εβαλαν εχθες κανονικα την επιστροφη μου,δεν χρωσταω ουτε 1€ οποτε ισως αυτο να ειναι ο λογος Mα ουτε εγω τον χρωσταγα, από τη στιγμη που σου τον βεβαιωνουν τον χρωστας.
Mr_Comple Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Καλησπερα. Εκανα την φορολογικη μου δηλωση 4/5/17. Το αποτελεσμα ηταν πιστωτικο και το ποσο γυρω στα 300Ε. Δεν εχω στην κατοχη μου καμια οικια ετσι ωστε το ποσο να συμψηφιστει με τον ΕΝΦΙΑ. Ακομα δεν εχει γινει καμια πιστωση στο λογαριασμο μου δυστυχως. Να σημειωσω πως την επομενη περα απο την υποβολη της δηλωσης μου, πηγα στην εφορια οπου εκανα και την αναλογη αιτηση για την επιστροφη.
logokrimenos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Του πατέρα μου την κάναμε 30/05 και ακόμα δεν εχει έρθει επιστροφή. Βέβαια είναι 2100€ οπότε μπορεί να μας καθυστερήσουν λίγο. Αν πάει εφορία μπορεί να κάνουμε τίποτα να τα βάλουν πιο γρήγορα?
solton57010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Του πατέρα μου την κάναμε 30/05 και ακόμα δεν εχει έρθει επιστροφή. Βέβαια είναι 2100€ οπότε μπορεί να μας καθυστερήσουν λίγο. Αν πάει εφορία μπορεί να κάνουμε τίποτα να τα βάλουν πιο γρήγορα? Κατα 80%-90% πάει για έλεγχο Καλησπερα. Εκανα την φορολογικη μου δηλωση 4/5/17. Το αποτελεσμα ηταν πιστωτικο και το ποσο γυρω στα 300Ε. Δεν εχω στην κατοχη μου καμια οικια ετσι ωστε το ποσο να συμψηφιστει με τον ΕΝΦΙΑ. Ακομα δεν εχει γινει καμια πιστωση στο λογαριασμο μου δυστυχως. Να σημειωσω πως την επομενη περα απο την υποβολη της δηλωσης μου, πηγα στην εφορια οπου εκανα και την αναλογη αιτηση για την επιστροφη. Να πας ξανά εφορία για κάποιο λόγο έχει κολλήσει η επιστροφή σου
rus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλησπερα. Εκανα την φορολογικη μου δηλωση 4/5/17. Το αποτελεσμα ηταν πιστωτικο και το ποσο γυρω στα 300Ε. Δεν εχω στην κατοχη μου καμια οικια ετσι ωστε το ποσο να συμψηφιστει με τον ΕΝΦΙΑ. Ακομα δεν εχει γινει καμια πιστωση στο λογαριασμο μου δυστυχως. Να σημειωσω πως την επομενη περα απο την υποβολη της δηλωσης μου, πηγα στην εφορια οπου εκανα και την αναλογη αιτηση για την επιστροφη. Δηλαδη την επομενη μερα/περα από την υποβολή της δηλωσης σoυ εδωσες το λογαριασμο iban?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα