Weiss Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Live από εφορία: Πηγαίνετε στο τμήμα εσόδων της ΔΟΥ με φωτοτυπία βιβλιαριου καταθέσεων και σε 2 ημέρες σας βάζουν τα χρήματα.Εμένα μου ζήτησαν και ασφαλιστική ενημερότητα από ΙΚΑ επειδή ήταν μεγάλο ποσό.Απο ότι κατάλαβα δεν ισχύουν τα ίδια σε κάθε ΔΟΥ οπότε πάρτε και ένα τηλ. πρώτα. Sent from my RM-821_eu_italy_310
Mr_Comple Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δηλαδη την επομενη μερα/περα από την υποβολή της δηλωσης σoυ εδωσες το λογαριασμο iban? Οχι. Εδωσα το λογαριασμο IBAN καθως εκανα την δηλωση μαζι με τον λογιστη μου. Την επομενη μερα πηγα στην εφορα και εκανα μια αιτηση οχι δεν εχω υποβαλει φορολογικη δηλωση για τα ετη 12,13,14,15 και μια δηλωση που ζητω να μου πιστωθει το ποσο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Οχι. Εδωσα το λογαριασμο IBAN καθως εκανα την δηλωση μαζι με τον λογιστη μου. Την επομενη μερα πηγα στην εφορα και εκανα μια αιτηση οχι δεν εχω υποβαλει φορολογικη δηλωση για τα ετη 12,13,14,15 και μια δηλωση που ζητω να μου πιστωθει το ποσο. Νομιζω αυτό είναι απαραιτητο για τους ανω των 18 που δεν εχουν υποβαλλει για καποιο λογο φορολογικη δηλωση τα προηγουμενα χρονια .
eidikos33 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 εγω υπεβαλλα την δηλωση στις 27/5 και ακομα δεν μπηκαν τα χρηματα δεν ειχα υποβαλλει δηλωσει το 2012 μηπως παιζει αυτο ρολο?
web_assasin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Στο λογαριασμο πρεπει να ειμαι πρωτος δικαιουχος?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Στο λογαριασμο πρεπει να ειμαι πρωτος δικαιουχος? Δεν εχει σημασια αν δεν κανω λαθος .
coyote2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγώ απορώ πως είναι δυνατόν να έχεις επ κάποιος πλέον επιστροφή φόρου... αν είχε δηλωσει πολλά πέρισυ ίσως και είχε μεγάλη προκαταβολή....
logokrimenos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγώ απορώ πως είναι δυνατόν να έχεις επ κάποιος πλέον επιστροφή φόρου... αν είχε δηλωσει πολλά πέρισυ ίσως και είχε μεγάλη προκαταβολή.... Στον father μου απλα κανουν παρα πολλες κρατησεις απο την εταιρεια. Για μεικτό 3500 βγαίνει 2070 καθαρα, και για 6 μηνες που δουλεψε περσι βγηκε 2100 επιστροφη
solton57010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 εγω υπεβαλλα την δηλωση στις 27/5 και ακομα δεν μπηκαν τα χρηματα δεν ειχα υποβαλλει δηλωσει το 2012 μηπως παιζει αυτο ρολο? Να πας στην εφορια αλλιως επιστροφη δεν προκειται να παρεις Εγώ απορώ πως είναι δυνατόν να έχεις επ κάποιος πλέον επιστροφή φόρου... αν είχε δηλωσει πολλά πέρισυ ίσως και είχε μεγάλη προκαταβολή.... Με πολλους τροπους αν και απο του χρονου θα ειναι ακομη λιγοτεροι αυτοι που θα παρουν επιστροφη κυριως λογω των ιατρικων που δεν θα περνανε πλεον
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Mετά τη κατακραυγή θα μετράνε οι ιατρικές αποδείξεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Mετά τη κατακραυγή θα μετράνε οι ιατρικές αποδείξεις. Δεν εχουν διευκρινησει όμως αν πρεπει να είναι καποιο ποσοστο του εισοδήματος για να μετρανε και τι εκπτωση θα εχουν.
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν εχουν διευκρινησει όμως αν πρεπει να είναι καποιο ποσοστο του εισοδήματος για να μετρανε και τι εκπτωση θα εχουν. Oντως. Αυτη τη στιγμη ασχολούνται με μια εφαρμογή του μνημονίου 2 που αφορά τους μηχανικους που ανα 5ετία θα έρχονται σπιτι μας για να ελεγχουν αν ανταποκρινεται το σπιτι στον εκάστοτε νόμο που θα ψηφίζουν. Μη βιαζόμαστε ολα θα γινουν 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν ξερω αν υπαρχει άλλη χωρρα που να μαθαινεις τον τελευταιο μηνα πως θα φορολογηθείς για τους περασμένους 11 !! 1
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δεν ξερω αν υπαρχει άλλη χωρρα που να μαθαινεις τον τελευταιο μηνα πως θα φορολογηθείς για τους περασμένους 11 !! Bασικά δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να καινοτομεί τόσο πολύ στη τρικλοποδιά προς τον πολίτη. Κάνουν οτι μπορουν ωστε να πάρουν και όχι να δώσουν. Αν ειναι δυνατόν η κάθε εφορία να κάνει τα δικά της και ο συνήγορος του πολίτη να μη μπορει να κάνει τιποτε διοτι "δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο". Πάνε βάση οδηγιών.... 1
Legolas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 εγω υπεβαλλα την δηλωση στις 27/5 και ακομα δεν μπηκαν τα χρηματα δεν ειχα υποβαλλει δηλωσει το 2012 μηπως παιζει αυτο ρολο? και γω μια απο τα ιδια δεν ειχα κανει το 11 δηλωση ενω ειχα κανει το 10 μηδενικη... Σπουδαζα και τα δυο χρόνια και ημουν κατω απο 25 τότε. Πέρσι πηγα απο ΔΟΥ και συμπληρωσα εκεινη τη δηλωση που λεει οτι δεν ημουν υποχρεος φορολογικής δήλωσης και μετα απο λιγες μέρες τα πηρα. Φετος παλι το ιδιο πρεπει να κανω ? Καθε χρόνο το ιδιο θα γίνεται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα