Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και του φαδερ μου τα ίδια, 30/5 την ρίξαμε και ακόμα δεν έχει μπει σάλιο. Είναι περίπου στα 2100€, μπορούμε να κάνουμε τίποτα να την πάρουμε πιο γρήγορα?

Ο ΕΝΦΙΑ πότε θα αρχίσει να φαίνεται?

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και του φαδερ μου τα ίδια, 30/5 την ρίξαμε και ακόμα δεν έχει μπει σάλιο. Είναι περίπου στα 2100€, μπορούμε να κάνουμε τίποτα να την πάρουμε πιο γρήγορα?

Ο ΕΝΦΙΑ πότε θα αρχίσει να φαίνεται?

Κι εγώ στην ίδια περίπτωση είμαι.

Ο ΕΝΦΙΑ απ' ό,τι λένε τέλη Αυγούστου.

Φτάσαμε να περιμένουμε πως και πως τον ΕΝΦΙΑ!

Σε ποια ΔΟΥ ανήκεις; Από περιέργεια.

Δημοσ.

Κι εγώ στην ίδια περίπτωση είμαι.

Ο ΕΝΦΙΑ απ' ό,τι λένε τέλη Αυγούστου.

Φτάσαμε να περιμένουμε πως και πως τον ΕΝΦΙΑ!

Σε ποια ΔΟΥ ανήκεις; Από περιέργεια.

Αίγιο

Δημοσ.

Κι εγώ στην ίδια! Όλο μου λένε πως δεν έχουν άτομα κι ότι είναι στις αιτήσεις του Φλεβάρη!

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ στην ίδια! Όλο μου λένε πως δεν έχουν άτομα κι ότι είναι στις αιτήσεις του Φλεβάρη!

Από τους μεγαλύτερους κοπρίτες έχει εκει μέσα. Έχε χάρη που δουλεύουμε στην άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν μπορούμε να πάμε από εκεί να βγάλουμε λίγο γούστα.....

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτηκα να πάω στον προϊστάμενο, αλλά μετά λέω πως αυτός θα τους έχει δώσει την εντολή αυτή...

Και επειδή τον παίζουν εγώ πρέπει να ζητιανεύω.

Δημοσ.

Σκέφτηκα να πάω στον προϊστάμενο, αλλά μετά λέω πως αυτός θα τους έχει δώσει την εντολή αυτή...

Και επειδή τον παίζουν εγώ πρέπει να ζητιανεύω.

Εγώ θα πήγαινα στον έφορο και θα ζητούσα εξηγήσεις. Γιατί κολώνεις? Σκέψου ότι αν καθυστερήσεις να πληρώσεις μια οφειλή σε βαράνε στις προσαυξήσεις και εσένα σε ταλαιπωρούν τόσο καιρό για να πάρεις λεφτά που είχες προκαταβάλει. Πήγαινε και πίεσε τον τουλάχιστον να σου δώσει μια ενδεικτική ημερομηνία.

Δημοσ.

Σημερα πηγα απο εφορια για την επιστροφή μιας και λεω δεν θα εχει κοσμο(οντως δεν είχε).Αφού έκανε τα κολπα της στο pc σε μια εβδομάδα μου είπε η υπάλληλος θα μπουν

Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα στον έφορο και θα ζητούσα εξηγήσεις. Γιατί κολώνεις? Σκέψου ότι αν καθυστερήσεις να πληρώσεις μια οφειλή σε βαράνε στις προσαυξήσεις και εσένα σε ταλαιπωρούν τόσο καιρό για να πάρεις λεφτά που είχες προκαταβάλει. Πήγαινε και πίεσε τον τουλάχιστον να σου δώσει μια ενδεικτική ημερομηνία.

Πήγα και μου λέει θα προσπαθήσει να μπουν μέσα στον Αύγουστο. Τον ρώτησα αν φταίει ο ΕΝΦΙΑ για αυτήν την καθυστέρηση, μου απαντά όχι. Σημείωσε τα στοιχεία μου σε ένα χαρτάκι και θα επικοινωνήσει μαζί μου.

Μάλλον το χαρτάκι αυτό το πέταξε όταν έφυγα αλλά εγώ θα τον παίρνω κάθε 4, κάθε 3, κάθε 2, κάθε μία μέρα!

Λέω να του τα πρήξω μπας και με βαρεθεί και τα βάλει. Είδωμεν.

Δημοσ.

Πήγα και μου λέει θα προσπαθήσει να μπουν μέσα στον Αύγουστο. Τον ρώτησα αν φταίει ο ΕΝΦΙΑ για αυτήν την καθυστέρηση, μου απαντά όχι. Σημείωσε τα στοιχεία μου σε ένα χαρτάκι και θα επικοινωνήσει μαζί μου.

Μάλλον το χαρτάκι αυτό το πέταξε όταν έφυγα αλλά εγώ θα τον παίρνω κάθε 4, κάθε 3, κάθε 2, κάθε μία μέρα!

Λέω να του τα πρήξω μπας και με βαρεθεί και τα βάλει. Είδωμεν.

Δεν του έλεγες και για του πατέρα μου ρε συ? Αχαχαχαχαχα είναι τυχεροί που δεν μένω μόνιμα πλέον πέρα. Κάθε μέρα από τις 7 με καφεδάκι και τυρόπιτα εκεί θα ήμουν μέχρι να τα βάλουν

Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση διακοπής του τσμεδε από τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. Λόγω των αλλαγών στα ταμεία δεν τα έχουν επεξεργαστεί ακόμα και μου έρχονται κανονικά ειδοποιητηρια πληρωμής κι έτσι έχει συσσωρευτεί ένα πλασματικό χρέος.

Πήγα και ζήτησα βεβαίωση πως δεν χρωστάω αλλά δεν μου δίνουν.

Στην εφορία μου είπαν πως αν δει ο ελεγκτής το χρέος δεν θα προχωρήσει στην επιστροφή πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αν δεν είναι αυτό μπουρδέλο τότε τί είναι;

Δημοσ.

http://www.protothema.gr/economy/article/704239/bloko-stis-epistrofes-forou-logo-enfia/

Ωωωωω εκπλήσσομαι!!!

Τα δικά ΜΟΥ λεφτά που έχουν κλέψει από πέρσι (προκαταβόλα φόρου) θα επιστραφούν μετά τον συμψηφισμό του ληστρικού φόρου ακίνητης περιουσίας. 

Και φυσικά η επιστροφή όταν με το καλό γίνει δεν θα περιλαμβάνει καμία επιβάρυνση για αργοπορία. Γιατί έτσι.....

Θα μου πείτε αν ήθελα να πάρω τα φράγκα μου να πήγαινα εφορία. Ναι, εν έτει 2017 θα πάω να στήνομαι σε ουρές.....Εκσυγχρονισμός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο δημόσιο, απολύσεις των σφραγιδοπουθενάδων τελειόφοιτων.....δημοτικού (του πράσινου, του παλιού....του ορθόδοξου) και οι δουλειές απομακρυσμένα όπως αρμόζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα  ώστε να μην ερχόμαστε σε επαφή με τους άχρηστους υπηρέτες του κατεστημένου τους οποίους ταΐζουμε για 43 συναπτά έτη.  

• Like 2
Δημοσ.
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ, ας έμπαιναν με μέσον δεν έχω θέμα. Αλλά ΓΙΑΤΙ να μπαίνουν μόνο οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ??? Αυτός που μεσολαβεί για να μπεί κάποιος τέτοιος άχρηστος στην δουλειά δεν ντρέπεται? 

Δημοσ.

Γιατι δεν υποβαλλατε την δηλωση νωρις ρε παιδια? 

Εγώ την υπέβαλλα 9 Μαϊου. Λέω στον λογιστή τώρα κάνω αίτηση ε; Μου λέει δεν έχει νόημα, έτσι κι αλλιώς θα μπουν φθινόπωρο και αν. Για πόσο πιο νωρίς εννοείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...