Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα 26 μαϊου και τα πήρα τα λεφτα

Παράμετροι που έχουν τη δυνατότητα αλλαγής αποτελέσματος:

1. Υπαγωγή στον ΕΝΦΙΑ
  2. Ανάγκη για αίτηση (για τα 5 πρώτα χρόνια εργασίας, επειδή γίνονταν μηδενικές δηλώσεις ή καθόλου δηλώσεις τα προηγούμενα αυτά χρόνια)
  3. Δ.Ο.Υ. και υπάλληλοι αυτών (τον παίζουν ή έχουν εντολή να μη πιστώνουν ούτε ένα λεπτό του ευρώ)
  4. Ποσό επιστροφής (πάνω από 1500 ευρώ περιπλέκονται τα πράγματα)

Είμαι σε όλα αυτά, δυστυχώς.

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι τις οποίες δεν θέλω να ξέρω. Μία είναι να μη χρωστάς σε ταμείο έστω και πλασματικά, όπως έπαθε ο φίλος funbreaker παραπάνω.

Δημοσ.

εγω ενφια θα εχω να πληρωσω αλλα ακομα δεν ειναι η ωρα για το φετινο χαρατσι,και το δευτερο το ειχα και πηγα απο την δου και εκανα δηλωση οτι δεν ειχα υποβαλει φορολογικη δηλωση για το ταδε ετος 

Δημοσ.

Να ξέρετε πάντως ότι  δεν ισχύουν σε κάθε ΔΟΥ τα ίδια πράγματα, μπορεί π.χ. στην Α' ΔΟΥ οι επιστροφές να γίνονται άμεσα και στη Β΄ να καθυστερούν αρκετά. Έχει να κάνει και με τα έσοδα που έχει κάθε ΔΟΥ και τους στόχους που πρέπει να πιάσει σύμφωνα με το

υπουργείο οικονομικών.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα που μας ήρθε ο ΕΝΦΙΑ τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε ωστε να πάρουν απο την επιστροφή τον ΕΝΦΙΑ και να μπουν τα υπόλοιπα στον λογαριασμο?

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που μας ήρθε ο ΕΝΦΙΑ τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε ωστε να πάρουν απο την επιστροφή τον ΕΝΦΙΑ και να μπουν τα υπόλοιπα στον λογαριασμο?

Νομίζω αίτηση συμψηφισμού. Και νομίζω πρέπει να πας από κει.

Εγώ με μερικά τηλεφωνάκια στον προϊστάμενο τα πήρα πριν βγει ο ΕΝΦΙΑ.

Αν δεν πιέσεις λίγο δεν προχωρούν την αίτησή σου (αν έχεις κάνει).

Δημοσ.

Kαι αυτό που λενε συνεχεια στις εκπομπες και στις ειδησεις, ότι θα γινει αυτοματος συμψηφισμος, τι ειναι, μουφα?

Δημοσ.

Δηλαδή όσα ακούγονται στις ειδήσεις γίνονται; Μαλλον εξαρτάται απο την καθε εφορία. Εγω δεν θα το άφηνα να γινει "αυτόματα".

Δημοσ.

Στη προκειμενη περιπτωση οι ειδήσεις μετεφεραν αποφασεις του υπουργείου.

Αν δε γινει αυτόματα εννοείται ότι πρεπει να παμε από τις εφοριες(όπως και περυσι) 

Μεχρι τη πρωτη δοση εχουμε ακομα 1 μηνα καιρο.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι τελικα τι? παραγραφεται η επιστροφη?

Δημοσ.

Kαι τελικα τι? παραγραφεται η επιστροφη?

Όχι, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Θα σου επιστραφούν κάποτε. Αλλά και πάλι εξαρτάται από την κάθε εφορία, μπορεί η δική σου να σου τα δώσει γρήγορα. Καλύτερα να πηγαίνεις κάθε εβδομάδα να βλέπεις τι γίνεται!

Δημοσ.

Όχι, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Θα σου επιστραφούν κάποτε. Αλλά και πάλι εξαρτάται από την κάθε εφορία, μπορεί η δική σου να σου τα δώσει γρήγορα. Καλύτερα να πηγαίνεις κάθε εβδομάδα να βλέπεις τι γίνεται!

σιγα μη πηγαινω και κάθε μερα:)

Δημοσ.

Πήγε η λογίστρια μου με εξουσιοδότηση από μέρους μου προφανώς έκανε συμψηφισμό με τον ΚΑΤΑΡΓΗΜΈΝΟ (α χα καλο  αριστερό ε :lol) φόρο και πήρε cash το υπόλοιπο που μου χρωστούσε ο νταβατζής.

Ούτε ένφια για το προσεχές πεντάμηνο και ένα 4ημεράκι στο costa navarino!!! Άντε του χρόνου και στο Amanzoe :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...