Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος εάν θα τραβήξω τα δεδομένα μου επαφές κτλ. από εάν samsung με το kies θα κρατήσει και τα μνήματα μου <<SMS>> που με ενδιαφέρουν για να τα μεταφέρω όλα μαζί στην καινούργια μου συσκευή ή δεν γίνεται και αν γίνεται πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα για να το κάνουν και σε ποιο?
jimmysss! Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 super back up . Νομιζω ετσι λεγεται και μεταφερει και SMS αν και εμενα μου εκανε κατι νερα την τελευταια φορα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 έτσι μου είπε και κάποιος που ρώτησα για αυτό άνοιξα θέμα μη χάσω τα μηνύματα είναι αρκετά και τα χρειάζομαι... το κατεβάζεις στη συσκευή και μετά πως το περνάς στην άλλη μπερδεύτηκα???
panos- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Να βγάλεις τα μηνυματα Screenshot και να τα περάσεις στην άλλη συσκευή?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Smart switch πλέον. Το kies πάλιωσε ωραία σε ευχαριστώ το κατέβασα και εάν θέλω όλα τα δεδομένα να τα περάσω σε ένα ZTE, πως το κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα