Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερεις καποιος αν μπορω να κανω προεξωφληση στη πιστωτικη καρτα.

δηλαδη αν εχω ακομα 10 δοσεις των 20 ευρω παραδειγμα,200 ευρω συνολο.και βαλω 100 ευρω μεσα στη πιστωτικη.τον επομενο μηνα θα πρεπει να βαλω τη δοση που θα βγει για πληρωμη η τραβαει απο τα 100 ευρω που εχω βαλει μεσα.
και επισης αν παω και βαλω 200 ευρω μεσα.η πιστωτικη μου θα φτασει στο οριο της αμεσως η καθε μηνα θα αυξανει 20 ευρω οσο δηλαδη ειναι η δοση.

Δημοσ.

Οχι άσχετα του τι θα βάλεις εσυ μετα τον επομενο μηνα τραβάει ξανα απο την χρεωστική σου (λογαριασμο μισθοδοσιας) το ποσο της δοσης.

Δημοσ.

αν ειναι 20 ευρω ομως η δοση και εγω κανω πληρωμη 100 ευρω,τον αλλο μηνα που θα βγει η επομενη δοση δεν χρειαζεται να βαλω τιποτα μεσα ε;ουτε την ελαχιστη δοση.

Δημοσ.

1) μπορεις ειτε να βαλεις το υπολειπομενο ποσο μεσα και να το αφησεις να τραβαει μεχρι την εξοφληση του ποσου.

2) να ζητησεις ωριμανση δοσεων και να το καθαρισεις εφαπαξ.

• Like 1
Δημοσ.

αν εχω βαλει μεσα 100 euro.θα πρεπει να βαζω και το ελαχιστο ποσο της επομενης δοσεις η δε χρειαζεται να βαζω τιποτα οσο υπαρχουν μεσα λεφτα να τραβαει.

Δημοσ.

Εγω ειχα τραβήξει κάποια χρηματα απο την πιστωτική εκτος των δοσεων για αυτο μου ζητουσε τις δοσεις μετα ασχετα τι εβαζα μεσα σαν ποσο εσυ αν εχεις μονο δοσεις πάρε να τους ρωτησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...