Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Είμαι μέλος μιας ομάδας και έχουμε ένα site το οποίο αποφασίσαμε να το αναλάβω εγώ μιας που ξέρω 2-3 πράγματα παραπάνω από τους υπόλοιπους. Το site είναι σε Wordpress και το πρόβλημα μου είναι ότι δε μπορώ να ανεβάσω ή να κάνω upgrade τίποτα. Όταν πάω να κάνω update τα plugins μου βγάζει "Could not create file directory". Ψάχνοντας από δω και από κει μου είπαν να συνδεθώ στο server με FileZilla και να αλλάξω τα Permissions σε 777, να κάνω τις αναβαθμίσεις που θέλω και να ξαναεπιστρέψω τη τιμή που είχε. Το έκανα και αυτό (πράγμα που μου πρότεινε και ο προκάτοχος του site - Αυτό λέει έκανε και ο ίδιος) και πάλι τίποτα. Δοκίμασα τα permissions πρώτα στο φάκελο των Plugins, μετά στο include και μετά σε ολόκληρο το Public_html. Τίποτα πάλι. Καμιά ιδέα;
Predatorkill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Τον φακελο wp-content κανε 777 και κατω κατω στη φορμα που θα βγαλει ο fz διαλεξε apply to subfolders only. Αν μετα απο αυτο πεταει σφαλματα το wordpress, μαλλον καποιο plugin φταιει. Disable ολα τα plugin τρεξε το update και θα τα κανει. Καντο σε ωρα μη αιχμης, οποιαδηποτε δρομο κι αν παρεις, το site θα βγει offline με μηνυμα συντηρησης μεχρι να τελειωσει το update. Οταν εκανες τον public εκανες recursive και τους υποφακελους (δε νομιζω αλλα το αναφερω γιατι νομιζες οτι με ενα 777 στον root φακελο χωρις -r θα λυνοταν το προβλημα)
xrhstosiak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 τα permissions πρεπει να τα αλλαξεις απο το panel ή απο ssh για σιγουρια και οχι απο τον filezilla μετα φυσικα πρεπει να επαναφερεις τα παντα στα σωστα
Predatorkill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Αυτο που λεει ο xrhstosiak, οι επιλογες που δινει δινουν δικαιωματα μπαμ μπαμ σε φακελους και αρχεια και δεν περιμενεις ωρα με το fz το οποιο τα κανει ενα ενα με τη σειρα. Cpanel μεσα απο τον file manager και μεσω ssh ψαξε chmod εντολη.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με πιο απλά λόγια, να προσπαθήσω μέσω fz ή cpanel; Για το cpanel, μπορείς να μου εξηγήσεις predator βήμα-βήμα πως το κάνω γιατί αυτό το τελευταίο δε το πολυέπιασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα