Homo Masturbalis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 για πείτε... εσείς είστε ευχαριστημένοι με τους φίλους και τις παρέες που έχετε; ή απλά κάνετε παρέα για να κάνετε. θα θέλετε να είχατε άλλους φίλους; εγώ να πω την αλήθεια δεν είμαι ευχαριστημένος. θεωρώ ότι με τους περισσότερους δε ταιριάζουμε και απλά κάνουμε παρέα γιατι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. έχω και φίλους που έχουμε πολλά κοινά αλλά αναφέρομαι σε φίλους και παρέες που είμαστε τον περισσότερο χρόνο μαζί. ε αυτοί οι φίλοι λοιπόν είναι για τον γάιδαρο καβάλα. και το κακό είναι ότι τέτοια παρέα σε περιορίζει σε πολλούς τομείς 1
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος! (Αυτοί δεν ξέρω! ). 2
NtinosShm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Καθόλου ευχαριστημενος.. Βέβαια φταιω και εγω που δεν κάνω κάτι γι αυτο (να ξεκοψω, να βρω αλλες παρέες κλπ)
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Είχα τρεις καλούς φίλους με τους οποίους έβγαινα έξω τακτικά. Άλλοι 2-3 με τους οποίους έβγαινα ποιο αραιά και όλοι οι υπόλοιποι απλά γνωστοί μου που έχω να συναντηθώ πολύ καιρό αλλά μιλάω τηλεφωνικά ή μέσω fb. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Αν και με τον έναν φίλο μου από αυτούς τους τρείς χάλασε η σχέση μας και δεν θα είναι ποτέ όπως παλιά, απλά πλέον προσπαθώ να κρατήσω κάποια προσχήματα με αυτόν για να μην χαθούμε τελείως, βγαίνουμε έξω ποιο αραιά και του είπα χρόνια πολλά στην γιορτή του, ήταν ο παλαιότερος φίλος που είχα από όλους τους άλλους και τον σέβομαι. Εξετάζοντας τον καθένα αυτό που βλέπω τόσο εγώ στους άλλους όσο και οι άλλοι σε εμένα, είναι οτι ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητές του τις αδυναμίες και τις ιδιοτροπίες του καθώς και τα πλεονεκτήματά του, και αυτά πρέπει να τα ανεχτείς αν θες να συνεχίσει η φιλία και να τα πας καλά τόσο με τους άλλους όσο και οι άλλοι με εσένα, άτομο που να ταιριάζεις 100% δεν υπάρχει. Διάθεση για να βρω νέους φίλους δεν έχω, εκτός αν προκύψει νέα φιλία στην τύχη, αυτοί που έχω μου επαρκούν, μπορώ να επιδιώξω να αναθερμάνω τις σχέσεις μου και την επικοινωνία μου με παλιά άτομα από την σχολή μου που έχουμε χρόνια να συναντηθούμε αλλά μιλάμε τηλεφωνικά. Πρόσφατα βγήκα έξω με ένα άτομο που γνώρισα και με κέρασε σουβλάκια, αρκετά κοινωνικό και χαλαρό άτομο ακομπλεξάριστο, βέβαια με περνάει 15 χρόνια ηλικίας αλλά δεν βαριέσαι, δεν είναι κακό να μιλάς και να βγαίνεις έξω με μεγαλύτερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα