Homo Masturbalis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 θέλω να κάνω κάτι αγορές από το εξωτερικό. το πρόβλημα είναι ότι θέλω πλήρη εχεμύθεια. δε θέλω να σκάσει κανένα πακέτο σπίτι, να το ανοίξουν και να έχω πρόβλημα. πως θα μπορούσα λοιπόν να πετύχω κάτι τέτοιο; οι ταχυδρομικές θυρίδες βοηθάνε; και αν ναι πως δουλεύουν; ως λύση σκέφτηκα να δώσω σαν διεύθυνση ένα σπίτι όπου δε κατοικεί κανείς μ ένα ψεύτικο όνομα και μολις έρθει το πακέτο να πάω και να το πάρω. αλλά σκέφτομαι μη γίνει καμιά στραβή και ο ταχυδρόμος το γυρίσει πίσω ή το αρπάξει κανένας γείτονας. επίσης σε συστημένα θα χρειαστεί να υπογράψω άρα τον ήπια. τι θα κάνω;
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 1.Ναρκωτικά 2.Αναβολικά 3.Όπλα Ωστόσο η φράση "επίσης σε συστημένα θα χρειαστεί να υπογράψω άρα τον ήπια." παραπέμπει άμεσα σε 3φυλλο Καλαματιανό.
mary Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μπορεί να θέλει κανένα sex toy. Αμάν, κατευθείαν το μυαλό σας στο κακό! 3
Homo Masturbalis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 όχι παιδιά, δεν είναι παράνομα αυτά που θέλω να πάρω. δε κρύβομαι από τους μπάτσους. από τα αδιάκριτα βλέμματα κρύβομαι, μη τυχόν και γίνει καμια στραβή. έχει τύχει να μου στείλουν συστημένο και να πρέπει να πάω να το πάρω με την ταυτότητα μου. απουσίαζα από το σπίτι. επίσης έχει τύχει άλλη φορά ο μπαγλαμάς ο ταχυδρόμος να το παραδώσει σε μέλος της οικογενείας. παρόλο που ήταν συστημένο. τα είχα πάρει στο κρανίο τότε και είχα βάλει τις φωνές. πάλι καλά που ήταν νορμάλ πακέτο. μια άλλη φορά ήρθε μισονοιχτό. πάλι νορμαλ πακέτο. μια άλλη φορά πήγε αλλου το πακέτο μου και πάλι καλά που έπεσα σε σοβαρούς ανθρώπους και με πήραν τηλ να πάω να το πάρω. δε το ανοίξανε. είχε το τηλέφωνο μου στο κουτί. κι επειδή φοβάμαι πως αν γίνει η στραβή θα γίνει στη χειρότερη στιγμή θέλω να λάβω τα μέτρα μου. σκέφτηκα να δώσω διεύθυνση φίλου αλλά επειδή με έχουν στη μπούκα θα ψιλιαστούν ότι κάτι δε πάει καλά. αν αγοράσω ταχυδρομική θυρίδα θα μπορέσω να κάνω δουλειά; συστημένα μπορούνε να πάνε στην ταχυδρομική θυρίδα;
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Εντάξει είχε δίκιο η Mary. Sex toys θέλει να παραγγείλει ο φίλος 3
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μήπως μπορείς να βάλεις διεύθυνση στο κατάστημα ΕΛΤΑ ή κούριερ και να πας να παραλάβεις απευθείας από κει; Μπορείς να το δεις από το tracking number και να μη βάλεις ούτε τηλέφωνο.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δέμα Poste Restante με Τηλεφωνική Ειδοποίηση: Χρησιμοποιώντας αυτή την ειδική διαχείριση ο αποστολέας μπορεί αντί για την διεύθυνση του παραλήπτη να γράψει την ένδειξη Poste Restante και το τηλέφωνο του παραλήπτη. Η παράδοση αυτών των δεμάτων γίνεται από καταστήματα και Ταχυδρομικά Πρακτορεία του ΕΛΤΑ με τηλεφωνική ειδοποίηση του παραλήπτη. http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.aspx
Homo Masturbalis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δέμα Poste Restante με Τηλεφωνική Ειδοποίηση: Χρησιμοποιώντας αυτή την ειδική διαχείριση ο αποστολέας μπορεί αντί για την διεύθυνση του παραλήπτη να γράψει την ένδειξη Poste Restante και το τηλέφωνο του παραλήπτη. Η παράδοση αυτών των δεμάτων γίνεται από καταστήματα και Ταχυδρομικά Πρακτορεία του ΕΛΤΑ με τηλεφωνική ειδοποίηση του παραλήπτη. http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.aspx αυτό είναι που χρειάζομαι. αλλά δε κατάλαβα πως δουλεύει. κάνω την αγορά μου δηλώνοντας την κανονική μου διεύθυνση στο κατάστημα-site και σαν σχόλιο γράφω το Poste Restante, εξηγώντας τους τι θέλω;
Pa0ki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δέμα Poste Restante με Τηλεφωνική Ειδοποίηση: Χρησιμοποιώντας αυτή την ειδική διαχείριση ο αποστολέας μπορεί αντί για την διεύθυνση του παραλήπτη να γράψει την ένδειξη Poste Restante και το τηλέφωνο του παραλήπτη. Η παράδοση αυτών των δεμάτων γίνεται από καταστήματα και Ταχυδρομικά Πρακτορεία του ΕΛΤΑ με τηλεφωνική ειδοποίηση του παραλήπτη. http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.aspx αυτό είναι που χρειάζομαι. αλλά δε κατάλαβα πως δουλεύει. κάνω την αγορά μου δηλώνοντας την κανονική μου διεύθυνση στο κατάστημα-site και σαν σχόλιο γράφω το Poste Restante, εξηγώντας τους τι θέλω; *Είναι για δέματα εσωτερικού
mclein Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 στειλ'το σ'εμενα κ ελα να το παραλαβεις. Α-βαδιστα, Α-βίαστα, Α-βασάνιστα...
Skordalia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Θες να μας πεις τι θες να πάρεις; έτσι για το κουτσομπολιο
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Πιθανότατα κανένα τεράστιο dildo ή κανένα strapon ή τίποτα κοκες χαχαχαχαχα Καλά να περάσεις φίλος οτιδήποτε και αν είναι από αυτά π σου είπα 1
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Παντως τα σεξ τόυζ ερχονται σε μια plain συσκευασια, απεξω το κουτι δε γραφει τιποτα Οχι εγω,ενας φιλος μου το ειπε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα