santana99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 ξέρει κάποιος δοκιμασμένα κάποια καλή επιγονατίδα για έντονη αερόβια άσκηση; θέλω να κρατάει το γόνατο σχετικά σφικτά για στήριξη αλλά να μην φεύγει από τη θέση του. δλδ μια επιγονατίδα για βαθιά καθίσματα ή βάρη δεν θα μου κάνει. ευχαριστώ
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Έχοντας δοκιμάσει αρκετές με τρύπα θα σου πω ότι καμία δεν ειναι 100% σταθερή. Προτιμώ της 3M την αθλητική που αναπνέει http://solutions.3mhellas.gr/wps/portal/3M/el_GR/EUFuturo/Global/Products/Catalog/?PC_Z7_RJH9U5230GUQ50I6NPRHT53S81000000_nid=75KTTDM6GDgs049RS1Q1C2glL89GX1482Dbl
santana99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 κάπου είχα δει ότι με τρύπα είναι περισσότερο ιατρικές και οι ενιαίες σαν αυτές που φοράνε στο nba είναι περισσότερο αθλητικές, ξερεις αν ισχύει;
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δεν το έχω ψάξει αυτο που λες, εμένα που χω χονδροπάθεια μου είχαν πει να χει τρύπα, τωρα ομως που το λες μπασκετμπολίστες μετά από ρήξη χιαστού έχω δει ότι φοράνε ενιαία (πχ Μάντζαρης). Και κάποιοι άλλοι που ήταν μαζί μου στο running club φόραγαν με τρύπα... Πιστεύω πως παει ανάλογα με το θεμα που έχεις, αν πάντως δεν έχεις κατι και τη θες προληπτικά θα σε συμβούλευα να μη μπεις σ αυτο το τρύπακι
santana99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ζορίζεται στο δεξι γονατο για καποιο λογο (βάρους) ο τένωντας, δλδ με πιάνει ένας πόνος μπροστά χαμηλά στο γόνατο και θα θελα κάτι που να προσφέρει υποστήριξη στο πόδι για να μην ζορίζεται τόσο. προς το παρόν επειδή για μικροφλεγμονή το κόβω θα το ξεκουράσω αλλά θα πρέπει να φοράω κάτι μελλοντικά έτσι όπως με βλέπω
john_shadow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 άμα θες για άσκηση πάρε καμιά απλή η αυτή που σου είπε η Μαργαρίτα, όταν φοράς πάντως επιγονατίδα εν ώρα άσκησης το γόνατο δεν γυμνάζετε το ίδιο...
pananton Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ζορίζεται στο δεξι γονατο για καποιο λογο (βάρους) ο τένωντας, δλδ με πιάνει ένας πόνος μπροστά χαμηλά στο γόνατο και θα θελα κάτι που να προσφέρει υποστήριξη στο πόδι για να μην ζορίζεται τόσο. προς το παρόν επειδή για μικροφλεγμονή το κόβω θα το ξεκουράσω αλλά θα πρέπει να φοράω κάτι μελλοντικά έτσι όπως με βλέπω γενικά ξεκούρασε το όσο είναι δυνατόν...οι επιγονατίδες προσφέρουν μόνο στήριξη..αν δεν ξεκουράσεις τον τένοντα ο πόνος θα παραμείνει...ίσως σε βοηθήσει καλύτερα μία υποεπιγονατιδική δέστρα αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα σου. είχα για περίπου 2 χρόνια πόνο-ενόχληση στο γόνατο και ότι και να δοκίμασα ο πόνος πέρασε μετά απο πολύ καιρό με φυσικοθεραπείες γιατί έλεγα "έλα μωρέ θα περάσει ας το ξεκουράσω 3-4 μέρες" 1)ξεκούρασε το όσο είναι νωρίς 2)δυνάμωσε τα πόδια σου με συγκεκριμένες ασκήσεις που θα σου πεί γιατρός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα