kavaliotis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Κλασσικο ερωτημα, 2 PC, συνδεδεμενα με LAN απευθειας, 1 μοντεμ στο 1 PC, γινεται να χωριζω την ταχυτητα? Δηλαδη εννοω να κατεβαζουν και οι 2 με 20kb/sec αν μιλαμε για ADSL που κατεβαζεις με 40kb/sec... Υπαρχει τετοιο προγραμμα?
Hikoc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Αυτόματα θα μοιραστή /2 η ταχύτητα(αν οι Η/Υ είναι και και οι δύο πάνω στο hub/switch και λειτουργούν αυτόνομα), εκεί που θα χρειαζόσουν πρόγραμμα θα ήταν άμα ήθελες να μοιράσεις ασύμμετρα την ταχύτητα ή χρησιμοποιούσες server το ένα PC για να δώσεις ιντερνετ και στο άλλο.
kavaliotis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 εκεί που θα χρειαζόσουν πρόγραμμα θα ήταν άμα ... χρησιμοποιούσες server το ένα PC για να δώσεις ιντερνετ και στο άλλο. Μα αυτο ακριβως ειπα οτι εχω, απευθειας συνδεδεμενα με LAN...
FISHERMAN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Netlimiter v1.25,h an theleis mesw kartwn diktyou na koveis to bandwidth dokimase Bandwidth controller v1.0
Hikoc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 εκεί που θα χρειαζόσουν πρόγραμμα θα ήταν άμα ... χρησιμοποιούσες server το ένα PC για να δώσεις ιντερνετ και στο άλλο. Μα αυτο ακριβως ειπα οτι εχω' date=' απευθειας συνδεδεμενα με LAN...[/quote'] Και εγώ αυτό είπα, LAN λέγονται όλες οι περιπτώσεις για αυτό και τις έγραψα και όλες, διαλέγεις και παίρνεις. Bandwidth Controler Net limiter Κάπου τα έχω δει πρόσφατα αυτά. :arrow:
kavaliotis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Σε επιασα! ;-) Παω να τα τσιμπισω!
Chinaski Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 E re ti sou kanei to bandwidth!!!!LoL.....ante isos glitoseis merika deuterolepta anupomonisias ("kateba re boustiko mp3")......den pame kala
kavaliotis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 E re ti sou kanei to bandwidth!!!!LoL.....ante isos glitoseis merika deuterolepta anupomonisias ("kateba re boustiko mp3")......den pame kala Ποιος δεν παει καλα? Δεν σε καταλαβαινω δηλαδη, ειρωνικα μιλας?
Chinaski Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Mhn arpazese dike mou..........plakitsa kano...............to den pame kala anaferete genika(ektos kai ama nomizeis oti pame)........isos na eprepe na balo kamia fatsoula sto post gia na mhn uparksoun pareksigisis(opos profanos egine)...ta baso tora lipon esto kai ekton usteron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.