alxlightning Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε γλυκο παιδι αφου δεν πας σε μπουρδελα εσυ τι καθεσαι και ασχολεισαι. σωστα, ας μην είμαι αλληλεγγυος
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Bingo.Κερδιζεις ενα λουκουμα και μια μεριδα βλητα. Αν ήσουν chef θα είχες μεγάλες επιτυχίες. 1
Flaoutistas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Θα ηθελα να πω δυο πραγματα. Υπαρχουν διάφοροι "μελλοντολόγοι" που εξαπατουν και υπάρχουν άλλοι που οντως πιστευουν σε αυτο που κανουν. Άσχετα με το αν τελικα ολα αυτα ειναι ανυποστατα. Επισης ακομα και αν καποιος πιστευει, αποτι εχω καταλαβει πιστευουν σε ενα μεγαλο σχεδιο που δε μπορει να αλλαχθει. Δηλαδη ακομα και αν μου πουν οτι θα συμβει αυτο αυριο εγω στην ουσια δε μπορω να το αλλαξω γιατι οτι κινηση και να κανω θα συμβαλλει στο να γινει αυτο που θα γινοταν (τύπου φαινομενο της πεταλουδας). Οπότε γενικα είτε κάποιος πιστευει ειτε οχι, κατα τη γνωμη μου μην σπαταλάει εκεί τα χρήματα του. Σιγουρα θα εχει αλλες αναγκες, πολυ σημαντικοτερες απο το να δινει 2 ευρώ/λεπτό σε χαρτορίχτες με μεταπτυχιακα στη σολομωνικη
McNerd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μου έχουν πει τα ταρώ και ήταν αλήθεια αλλα ήξερε την ξαδέρφη μου οπότε μπορεί να τα είχε σφυρίξει εκεινη... δε πλήρωσα πάντως. Κάτι άλλο, τι σημαίνει εξαπίστευτο που γράφεται όλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα