Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα θέμα με α γραφικά του υπολογιστή. Δεν φαίνεται καθαρά η ανάκληση των μικρογραφιών σε YouTube κλπ και σε παιχνίδια τα γραφικά είναι άθλια. Έκανα εγκατάσταση τους drivers έφτιαξε για λίγο μόλις μπήκαν τα vga drivers αλλα αργότερα χάλασαν πάλι. Έχω κάνει πόσες φορές check για νέα updates μέσω driver booster και από τους driver του CD και του σιτε αλλα τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

• Moderators
Δημοσ.

Έχω ενα θέμα με α γραφικά του υπολογιστή. Δεν φαίνεται καθαρά η ανάκληση των μικρογραφιών σε YouTube κλπ και σε παιχνίδια τα γραφικά είναι άθλια. Έκανα εγκατάσταση τους drivers έφτιαξε για λίγο μόλις μπήκαν τα vga drivers αλλα αργότερα χάλασαν πάλι. Έχω κάνει πόσες φορές check για νέα updates μέσω driver booster και από τους driver του CD και του σιτε αλλα τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

Αρχικά σβήσε το driver booster γενικά τα πρόγραμματα που βρίσκουν μόνα τους driver είναι ότι χειρότερο και δεν ξέρεις τι σου κάνουν εγκατάσταση ακριβώς

Μπες στο site της AMD και κατέβασε τους τελευταίους οδηγούς να περάσεις αφού κάνεις απεγκατασταση τους προηγούμενου με ddu (display driver Uninstaller)

http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Δημοσ.

Fx 8350
2x8 1866 ddr3
970 gaming

Το έχω διαγράψει το driver booster, δεν κάνω όλους του driver που λέει update κάνω μόνο αυτούς που με ενδιαφέρουν. Μπήκα στοsite της amd μόλις έφτιαξα το Pc τους κατέβασα αλλα πάλι τίποτα. Ξαναπέρασα το vga driver που λέει στο CD αλλα χάλασε πάλι

Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που είπες. Αν γίνει κάτι θα σε ενημερώσω.ευχαριστω πάντως

Τους είχα κατεβάσει από το site της Msi

Δημοσ.

Fx 8350

2x8 1866 ddr3

970 gaming

Το έχω διαγράψει το driver booster, δεν κάνω όλους του driver που λέει update κάνω μόνο αυτούς που με ενδιαφέρουν. Μπήκα στοsite της amd μόλις έφτιαξα το Pc τους κατέβασα αλλα πάλι τίποτα. Ξαναπέρασα το vga driver που λέει στο CD αλλα χάλασε πάλι

Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που είπες. Αν γίνει κάτι θα σε ενημερώσω.ευχαριστω πάντως

Τους είχα κατεβάσει από το site της Msi

Κάνε αυτο που σου είπαν με το ddu και μετά κατέβασε τους drivers απευθείας από το site της amd (πάντα είναι προτιμότερο αυτό σε σχέση με το cd ή το site της κατασκευάστριας), κατά 99% θα λυθεί.

Δημοσ.

Τα κατέβασα απλός χωρίς να τα κάνω απεγκατάσταση. Δεν έγινε τίποτα. Τους driver αυτούς τους είχα ήδη μέσα. Όταν έχω χρόνο θα κάνω απεγκατάσταση όλους τους graphic driver για να δω μήπως γίνει κάτι.

• Moderators
Δημοσ.

Τα κατέβασα απλός χωρίς να τα κάνω απεγκατάσταση. Δεν έγινε τίποτα. Τους driver αυτούς τους είχα ήδη μέσα. Όταν έχω χρόνο θα κάνω απεγκατάσταση όλους τους graphic driver για να δω μήπως γίνει κάτι.

Για να σβησεις ολους τους οδηγους , δες εδω

Κατεβασε το προγραματακι , οταν το ανοιξεις θα σου ζητησει να μπεις σε  safe mode πατα οκ μολις μπεις σε safe mode πατα Clean and restart θα αφαιρεσει οτι αρχηστο εχει μαζι με τους οδηγους , οταν ανοιξει ο υπολογιστης μετα περνα τους οδηγους απο την σελιδα της AMD και πες μας αν συνεχιζει το προβλημα

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς την κάρτα ήχου της μητρικής απεγκατέστησε το μεμονωμένα το HDMI Audio της κάρτας γραφικών και στη συνέχεια κάνε και disable το HDMI Audio από System Control Panel...

Δημοσ.

που θα βοηθησει αυτο? (το προβλημα που εχω δεν ειναι θεμα καλωδιου )

Είχα παρατηρήσει εγώ θεματάκια στην hd 4850 με μπούκομα του ήχου από την Onboard όταν ηταν ενεργοποιημένο το AMD HDMI, κολήματα σε youtube κτλ και όταν την απενεργοποίησα βρήκα την υγειά μου!Καλύτερα να έχεις απενεργοποιημένο ένα hardware που δεν χρησιμοποιείς και να γλιτώνεις πιθανά conflicts με drivers παρά να το έχεις ενεργοποιημένο!

Δημοσ.

παλι τιποτα. εκανα clean and restart μετα κατεβασα το Crimson Edition 16.7.2 και παλι ειναι το ιδιο. μηπως φταιει το λειρουργικο?(windows 10)
13650631_1652197535104213_265568490_n.pn

πχ : ειναι καπως ετσι οι μικρογραφιες

• Moderators
Δημοσ.

παλι τιποτα. εκανα clean and restart μετα κατεβασα το Crimson Edition 16.7.2 και παλι ειναι το ιδιο. μηπως φταιει το λειρουργικο?(windows 10)

13650631_1652197535104213_265568490_n.pn

πχ : ειναι καπως ετσι οι μικρογραφιες

Δεν ξερω αλλα προσωπικα δεν μπορω να δω κατι στραβο στην εικονα

Δημοσ.

Φαίνονται τα pixels. Η ανάλυση είναι στο 1080. Θα σου στείλω μια εικόνα απο το πως φαίνεται στο lol. Σε αυτό είναι πολύ χάλια.

μηπως εχει να κανει με τις ρυθμισεις απο καποιο προγραμμα γραφικων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...