stevanas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Παιδια κι εγω υποψηφιος πληροφορικος...αλλα εχω μερικους ενδοιασμους για τα εξης τμηματα: Πληροφορικη στο χαροκοπειο Εφαρμοσμενη πληροφορικη στη Θεσσαλονίκη Ψηφιακα συστηματα στο παπει Δεν ειμαι σιγουρος με ποια σειρα πρεπει να μπουν στο μηχανογραφικο γνωριζοντας πως λογικα μπαινω και στα τρια...ολες οι γνωμες βοηθουν πολυ ευχαριστω...!
billpao Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εμένα παντως μου είχαν πει πως μερικοί καθηγητές απο το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ προτείνουν ,έπειτα απο το δικό τους τμήμα, σαν δεύτερη επιλογή τα Ψηφιακα Συστήματα στο παπει.
DDevil Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πάντως αν επιλέξεις τελικά τα Ψηφιακά στο Πα.Πει ξεκινα να διαβάζεις μαθηματική ανάλυση απο .... τώρα :cry: ΈΧΟΥΝ μπλέξει με έναν μαθηματικο εκει που τους γλεντάει.
White_Cat Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα !Προσωπικά αποφοίτησα απ' το τμήμα πληροφορικής του ΕΑΠ (www.eap.gr) πριν από 5-6 χρόνια. Είχαμε πάρα πολλά μαθηματικά και υπήρξαν στιγμές που "τα είδα όλα".Η γνώμη μου είναι ότι άμα διαλέξεις την εφηρμοσμένη πληροφορική στη Θεσ/νικη, θα έχεις μεγαλύτερη πέραση στην αγορά εργασίας. Απ' όσο ξερω κι από άλλους, επικεντρώνεται πιο πολύ σε προγραμματισμό και άλλα πρακτικά θέματα.Με τις καλύτερες ευχές μου για ό,τι κι αν διαλέξεις τελικά,Φιλικά,Ο Άσπρος Γάτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα