zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 οι γυναικες θελουν δοξα και λεφτα ακομα και μετριοτητα να εισαι...ολοι οι ποδοσφαιριστες κυκλοφορουν με καραμ@@@ διπλα τους για αυτους ακριβοως τους λογους...χωρις δοξα και λεφτα ο μεσι θα εκανε τον κηπουρο σε κανενα ξενοδοχειο με καμια χοντρη γυναικα διπλα του και ο ροναλντο θα μαζευε καρπουζια με καμια πορτογαλλα με μουστακι το ποδοσφαιρο εχει χαλασει για αυτους ακριβως τους λογους εχουν μπλεκει τα μπουτια τους ο πιτσιρικας πλεον-οπως αυτος π ανοιξε το θεμα δεν αγαπαει το ποδοσφαιρο αλλα κοιταζει πως θα πηδηξει μεσω του ποδοσφαιρου ο αλλος λεει θελουν λεγειν..καλα καλα..και κοτσανες να λες αν εχεις τις δυο παραπανω προδιαγραφες μοιαζεις πλατωνας με σωκρατη και αριστοτελη μαζι...τα λεφτα δεν τους τα προσφερεις εσυ αλλα την δοξα ναι..οποτε σταματηστε να τους δοξαζετε,σταματηστε να κρεμεστε απο τα αρχ@@@ τους, καποτε γνωρισα εναν ποδοσφαιριστη της ομαδα μ απο αυτους π λατρευα στα 20 μου τωρα δεν γουσταρω να τον ξαναδω...ηλιθιοι μια απλη μπαλα κλωτσατε...ηλιθιες μια απλή μπαλα κλωτσανε_αλλα ενταξει εσας σας καταλαβαινω σας νοιαζει και η τσεπη,αλλωστε πως θα αγορασετε το καινουργιο συνολακι σας- ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ-παραλληρημα τελος αλλα εχω τα δικια μου π δεν θα τα βρω ποτε._ Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό, πάντα υπήρχαν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είναι θέμα διαχείρισης.
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό, πάντα υπήρχαν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είναι θέμα διαχείρισης. πλεον ο ποδοσφαιριστης δεν γινεται ποδοσφαιριστης για το ποδοσφαιρο..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 θα εμενε νανος αν δεν επαιρνε ορμονες, ψαξτο λιγο 1,70 δεν ειναι νομιζω παρακατω Και 1.69 να είναι, σιγά το πράγμα. Δεν παίζει μπάσκετ, δεν είναι ανάγκη να είναι ψηλός... Δεν ήξερα ότι ο νανισμός διορθώνεται με ορμόνες, νόμιζα ότι ήταν γενετικη διαταραχή... Τώρα ότι και να λες για τον Μέσι ήταν μεγάλο ταλέντο από παιδάκι...
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 πλεον ο ποδοσφαιριστης δεν γινεται ποδοσφαιριστης για το ποδοσφαιρο.. Πάντα το ίδιο ήταν πιστεύω. Το αν κάποιος θα παρασυρθεί και θα μείνει στάσιμος ή αν κάποιος άλλος κοιτάει μόνο την προπόνηση είναι θέμα ανθρώπου και διαχείρισης όπως έγραψα. Και 1.69 να είναι, σιγά το πράγμα. Δεν παίζει μπάσκετ, δεν είναι ανάγκη να είναι ψηλός... Δεν ήξερα ότι ο νανισμός διορθώνεται με ορμόνες, νόμιζα ότι ήταν γεννητικη διαταραχή... Τώρα ότι και να λες για τον Μέσι ήταν μεγάλο ταλέντο από παιδάκι... Ισχύει αυτό με τις ορμόνες, έκανε ειδική αγωγή για να ψηλώσει και να δυναμώσει. (Ακριβώς γιατί ήταν μεγάλο ταλέντο).
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τι φάση με τις ορμόνες, πείτε και στο ταπεινό 1,70 μπας και πάρουμε 5-10 πόντους.
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τι φάση με τις ορμόνες, πείτε και στο ταπεινό 1,70 μπας και πάρουμε 5-10 πόντους. Θα γινόταν πιο μικρόσωμος και πήρε κάποιες ορμόνες για να φτάσει σε μεγαλύτερο ύψος, κάπως έτσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πάντα το ίδιο ήταν πιστεύω. Το αν κάποιος θα παρασυρθεί και θα μείνει στάσιμος ή αν κάποιος άλλος κοιτάει μόνο την προπόνηση είναι θέμα ανθρώπου και διαχείρισης όπως έγραψα. Ισχύει αυτό με τις ορμόνες, έκανε ειδική αγωγή για να ψηλώσει και να δυναμώσει. (Ακριβώς γιατί ήταν μεγάλο ταλέντο). Δεν είπα ότι δεν έκανε ορμονες, αλλά το μέλος υποστήριζε ότι ήταν νάνος, που συνήθως προκαλείται από κάποια γενετική διαταραχή όπως η αχονδροπλασία. Αλλά έκανε ορμόνες επειδή είχε GHD, κάτι που κάνουν και οι μη αθλητές που το έχουν.
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δεν είπα ότι δεν έκανε ορμονες, αλλά το μέλος υποστήριζε ότι ήταν νάνος, που συνήθως προκαλείται από κάποια γενετική διαταραχή όπως η αχονδροπλασία. Αλλά έκανε ορμόνες επειδή είχε GHD, κάτι που κάνουν και οι μη αθλητές που το έχουν. Δεν ξέρω καν τι είναι το GHD αλλά τέλος πάντων... To θέμα είναι ότι σε παλιότερη εποχή μπορεί να χανόταν λόγω αυτού και να μην έπαιζε ποτέ επαγγελματικά!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω καν τι είναι το GHD αλλά τέλος πάντων... To θέμα είναι ότι σε παλιότερη εποχή μπορεί να χανόταν λόγω αυτού και να μην έπαιζε ποτέ επαγγελματικά!Growth hormone deficiency. Είχε δηλαδή έλλειψη αυξητικής ορμόνης. Ναι μόνο που γεννήθηκε σε αυτή και η ιατρική είναι πολύ μπροστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Today I learnt ότι πίσω από κάθε ταλαντούχο / πετυχημένο κρύβεται μια μηχανορραφία (πχ. ορμόνες), ώστε να μην αξίζει να αναγνωρίσουμε αυτό που έχει καταφέρει. οι γυναικες θελουν δοξα και λεφτα ακομα και μετριοτητα να εισαι...ολοι οι ποδοσφαιριστες κυκλοφορουν με καραμ@@@ διπλα τους για αυτους ακριβοως τους λογους...χωρις δοξα και λεφτα ο μεσι θα εκανε τον κηπουρο σε κανενα ξενοδοχειο με καμια χοντρη γυναικα διπλα του και ο ροναλντο θα μαζευε καρπουζια με καμια πορτογαλλα με μουστακι ο αλλος λεει θελουν λεγειν..καλα καλα..και κοτσανες να λες αν εχεις τις δυο παραπανω προδιαγραφες μοιαζεις πλατωνας με σωκρατη και αριστοτελη μαζι...τα λεφτα δεν τους τα προσφερεις εσυ αλλα την δοξα ναι..οποτε σταματηστε να τους δοξαζετε,σταματηστε να κρεμεστε απο τα αρχ@@@ τους, καποτε γνωρισα εναν ποδοσφαιριστη της ομαδα μ απο αυτους π λατρευα στα 20 μου τωρα δεν γουσταρω να τον ξαναδω...ηλιθιοι μια απλη μπαλα κλωτσατε...ηλιθιες μια απλή μπαλα κλωτσανε_αλλα ενταξει εσας σας καταλαβαινω σας νοιαζει και η τσεπη,αλλωστε πως θα αγορασετε το καινουργιο συνολακι σας- ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ-παραλληρημα τελος αλλα εχω τα δικια μου π δεν θα τα βρω ποτε._ μιλησα για καποιον μεσι που δεν θα χε ταλεντο τι θα ειχε απογινει, αν και δεν ξερω αν ειναι φυσικο ταλεντο με τις τοσες ορμονες π πηρε πριν την εφηβεια για να μην μεινει νανος ισως αυτη η γρηγορη κινηση που εχει με την μπαλα να ειναι αποτελεσμα κ αυτων θα εμενε νανος αν δεν επαιρνε ορμονες, ψαξτο λιγο 1,70 δεν ειναι νομιζω παρακατω Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για κάποιους στόχους, όσο εσύ χάνεις το χρόνο σου χύνοντας φαρμάκι. DEAL WITH IT.
Tigran Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Self Confidence. Από εκεί ξεκινανε όλα! Όσο περισσότερη αυτοπεποίθηση εχεις και όσο πιο naturally βγαίνει αυτό προς τους άλλους, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία έχεις. Αυτό ισχύει γενικά. Όχι μόνο για τις γυναικες. 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τι Μαλακας που ήμουν μικρός να μην πάρω ορμόνες να ψηλώσω να γίνω τζορνταν και να χεστώ στο τάλιρο έμεινα στο 1.86 ο κόπανος.. 2
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Και 1.69 να είναι, σιγά το πράγμα. Δεν παίζει μπάσκετ, δεν είναι ανάγκη να είναι ψηλός... Δεν ήξερα ότι ο νανισμός διορθώνεται με ορμόνες, νόμιζα ότι ήταν γενετικη διαταραχή... Τώρα ότι και να λες για τον Μέσι ήταν μεγάλο ταλέντο από παιδάκι... Ισωςνα ηταν λαθος το παραδειγμα με τον μεσσι εννοειται οτι εχει ταλεντο τωρα φυσικο,χημικο δεν ξερω παντως εχει το καλυτερο ολων απλως τον αναφερα για να σου πω τι θα ειχε απογινει αν δεν επαιζε ποδοσφαιρο.. θες να αφησουμε τον μεσσι π ειναι μια κατηγορια μονος του;κοιτα τριγυρω τι ποδοσφαιριστες κυκλοφορουν υπηρχε ποτε περιπτωση ολοι αυτοι οι πατσαβουρεοι να εκαναν κατι αν δεν κλωτσουσαν μια μπαλα και σε θεμα γυναικας και σε θεμα ποιοτητας ζωης;
Vapir Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τι Μαλακας που ήμουν μικρός να μην πάρω ορμόνες να ψηλώσω να γίνω τζορνταν και να χεστώ στο τάλιρο έμεινα στο 1.86 ο κόπανος.. εντομεταξύ ο τύπος δεν είπε απλά για το ύψος πριν την ολοκλήρωση της ανάπτυξης που πάει στο καλό να το δεχθούμε κάτω απο 500 προϋποθέσεις (hgh) , είπε μιλησα για καποιον μεσι που δεν θα χε ταλεντο τι θα ειχε απογινει, αν και δεν ξερω αν ειναι φυσικο ταλεντο με τις τοσες ορμονες π πηρε πριν την εφηβεια για να μην μεινει νανος ισως αυτη η γρηγορη κινηση που εχει με την μπαλα να ειναι αποτελεσμα κ αυτων μου έψησε τον εγκέφαλο no offence και εγώ αν πάω να μιλήσω για θέμα που δεν το έχω πχ ιστορία θα πετάξω τρελές ρουκέτες , γιαυτό αποφεύγω να μιλάω για ιστορία 1
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Today I learnt ότι πίσω από κάθε ταλαντούχο / πετυχημένο κρύβεται μια μηχανορραφία (πχ. ορμόνες), ώστε να μην αξίζει να αναγνωρίσουμε αυτό που έχει καταφέρει. Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για κάποιους στόχους, όσο εσύ χάνεις το χρόνο σου χύνοντας φαρμάκι. DEAL WITH IT. αγγλοσαξωνα ισως δεν ξερεις να διαβαζεις σωστα μπορει να φταινε τα πολλα αγγλικα σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις