παπι Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δεν ειναι το επαγγελμα. Κυριο λογο εχει ο κοινωνικος σου κυκλος, πιτσιρικας που δουλευα σε ενα μπαρακι ειχα ξεσκιστει στα γκομενακια. Δεν ημουν τιποτα πεφτουλας απλα οι παρεες ηταν τοσο πολλες με αποτελεσμα να γνωριζω αρκετο κοσμο καθε λιγο και λιγακι. Απο την αλλη, τωρα που εχω παθει ενα ειδος καταθλιψης που με κανει τερμα αντικοινωνικο και σπιτογατο, την βγαζω με το χερι. Το συμπερασμα μου ειναι πως οσες περισσοτερες εχεις την τυχη να γνωρισεις, τοσες και οι πιθανοτητες να κανεις κατασταση. 3
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τι Μαλακας που ήμουν μικρός να μην πάρω ορμόνες να ψηλώσω να γίνω τζορνταν και να χεστώ στο τάλιρο έμεινα στο 1.86 ο κόπανος.. και ομως αν επαιρνες ορμονες θα γινοσουν ψηλοτερος ολοι αυτοι οι λεμπρον και σια μονο με δουλεια εφτασαν να εχουν τετοια αναπτυξη; αν το πιστευεις εισαι αφελης και για δουλεμα μεγαλυτερο απο αυτο που πας να προκαλεσεις...αν δεν ξερετε πως δουλευει ο αθλητισμος μην μιλατε ελαφρα την καρδια..δεν ειμαστε στο 60 οπου η βιταμινη c θεωρουνταν ντοπα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τι Μαλακας που ήμουν μικρός να μην πάρω ορμόνες να ψηλώσω να γίνω τζορνταν και να χεστώ στο τάλιρο έμεινα στο 1.86 ο κόπανος.. Χεχεχε ισουψείς είμαστε Θα έκανες καριέρα στο γυναικείο Mau
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δεν είπα ότι δεν έκανε ορμονες, αλλά το μέλος υποστήριζε ότι ήταν νάνος, που συνήθως προκαλείται από κάποια γενετική διαταραχή όπως η αχονδροπλασία. Αλλά έκανε ορμόνες επειδή είχε GHD, κάτι που κάνουν και οι μη αθλητές που το έχουν. το μελος ειπε οτι ειχε προδιαθεση για νανισμο συμφωνα με τους γιατρους, να διαβαζουμε σωστα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 και ομως αν επαιρνες ορμονες θα γινοσουν ψηλοτερος ολοι αυτοι οι λεμπρον και σια μονο με δουλεια εφτασαν να εχουν τετοια αναπτυξη; αν το πιστευεις εισαι αφελης και για δουλεμα μεγαλυτερο απο αυτο που πας να προκαλεσεις...αν δεν ξερετε πως δουλευει ο αθλητισμος μην μιλατε ελαφρα την καρδια..δεν ειμαστε στο 60 οπου η βιταμινη c θεωρουνταν ντοπα Ναι, ο Λεμπρόν με δικιά του δουλειά έγινε έτσι. Τι νομίζεις; Ξέρεις πόσοι είναι 2.03 στο παγκόσμιο μπάσκετ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ (Μόνο στο NBA την τελευταία φορά που κάνανε τον Μ.Ο ήταν 2.01) Πόσοι παίζουν όμως όπως ο Λεμπρόν; Σχεδόν κανένας.
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 εντομεταξύ ο τύπος δεν είπε απλά για το ύψος πριν την ολοκλήρωση της ανάπτυξης που πάει στο καλό να το δεχθούμε κάτω απο 500 προϋποθέσεις (hgh) , είπε μου έψησε τον εγκέφαλο no offence και εγώ αν πάω να μιλήσω για θέμα που δεν το έχω πχ ιστορία θα πετάξω τρελές ρουκέτες , γιαυτό αποφεύγω να μιλάω για ιστορία μα δεν το ξερεις το θεμα...γτ εισαι εδω; δεν μπορεις να κρινεις κατι οταν εισαι ασχετος...ξερεις τι σχημα εχει η μπαλα; οποτε τι κουβεντιαζεις;
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 και ομως αν επαιρνες ορμονες θα γινοσουν ψηλοτερος ολοι αυτοι οι λεμπρον και σια μονο με δουλεια εφτασαν να εχουν τετοια αναπτυξη; αν το πιστευεις εισαι αφελης και για δουλεμα μεγαλυτερο απο αυτο που πας να προκαλεσεις...αν δεν ξερετε πως δουλευει ο αθλητισμος μην μιλατε ελαφρα την καρδια..δεν ειμαστε στο 60 οπου η βιταμινη c θεωρουνταν ντοπα Αυτό που θέλω να σου πω ότι όσο και να ψηλώσεις τζορνταν δεν γίνεσαι! Ούτε μεσι ούτε λεμπρον! Μην παίρνετε ατυχές παραδείγματα με τους καλύτερους στον πλανήτη! Επίσης ο μεσι είχε μεγάλο θέμα με το ένα του πόδι που ήταν πιο κοντά από το άλλο και οι προβλέψεις λέγαν ότι όχι μόνο ποδόσφαιρο δεν θα μπορεί να παίξει αλλά θα περπατάει με κουσούρι για όλη του την ζωή! Ταλέντο μοναδικό σε όλο τον πλανήτη λέγεται, συν άπειρη δουλειά.. 3
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ναι, ο Λεμπρόν με δικιά του δουλειά έγινε έτσι. Τι νομίζεις; Ξέρεις πόσοι είναι 2.03 στο παγκόσμιο μπάσκετ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ (Μόνο στο NBA την τελευταία φορά που κάνανε τον Μ.Ο ήταν 2.01) Πόσοι παίζουν όμως όπως ο Λεμπρόν; Σχεδόν κανένας. καλα ενταξει φιλε μου εισαι αφελης οταν μου λες τετοια πραγματα..τι να συζητησουμε μετα παραπανω..
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Χεχεχε ισουψείς είμαστε Θα έκανες καριέρα στο γυναικείο Mau Πρέπει να κάνω αλλαγή για να παίξω ή μπορώ απλά να αυτοπροσδιοριστω? 2
Vapir Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 μα δεν το ξερεις το θεμα...γτ εισαι εδω; δεν μπορεις να κρινεις κατι οταν εισαι ασχετος...ξερεις τι σχημα εχει η μπαλα; οποτε τι κουβεντιαζεις; αχχαχααχχαααχ όντως δεν ξέρω φίλε μου, sorry για την ενόχληση Αυτό που θέλω να σου πω ότι όσο και να ψηλώσεις τζορνταν δεν γίνεσαι! Ούτε μεσι ούτε λεμπρον! Μην παίρνετε ατυχές παραδείγματα με τους καλύτερους στον πλανήτη! Επίσης ο μεσι είχε μεγάλο θέμα με το ένα του πόδι που ήταν πιο κοντά από το άλλο και οι προβλέψεις λέγαν ότι όχι μόνο ποδόσφαιρο δεν θα μπορεί να παίξει αλλά θα περπατάει με κουσούρι για όλη του την ζωή! Ταλέντο μοναδικό σε όλο τον πλανήτη λέγεται, συν άπειρη δουλειά.. εδώ ο τύπος λέει πως οι ορμόνες του έδωσαν ταλέντο απορώ που ασχολείσαι ακόμα, χαρά στο κουράγιο σου αχχα 1
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αυτό που θέλω να σου πω ότι όσο και να ψηλώσεις τζορνταν δεν γίνεσαι! Ούτε μεσι ούτε λεμπρον! Μην παίρνετε ατυχές παραδείγματα με τους καλύτερους στον πλανήτη! Επίσης ο μεσι είχε μεγάλο θέμα με το ένα του πόδι που ήταν πιο κοντά από το άλλο και οι προβλέψεις λέγαν ότι όχι μόνο ποδόσφαιρο δεν θα μπορεί να παίξει αλλά θα περπατάει με κουσούρι για όλη του την ζωή! Ταλέντο μοναδικό σε όλο τον πλανήτη λέγεται, συν άπειρη δουλειά.. αυτο με το ποδι ισχυει για τον κεντερη οχι για το μεσι τα χεις μπερδεψει...μην μου βαζεις τον λεμπρον διπλα στο τζορνταν...ο λεμπρον παιζει με την σωματικη του διαπλαση ο τζορνταν επαιζε με το ταλεντο του ειναι διαφορετικα πραγματα αχχαχααχχαααχ όντως δεν ξέρω φίλε μου, sorry για την ενόχληση επειδη οντως δεν ξερεις τιποτα πηγαινε και ψαξε πως απεκτησε την εκρηξη στα ποδια ο ροναλντο στην αιντχοβεν και πως αυτα π του εδωσαν την εκρηξη μετα του εκαναν σμπαραλια τα γονατα...ολο το ιντερνετ ειναι μπροστα σου ψαξε ενημερωσου και μετα θα κανεις τον εξυπνο...αν βλεπεις οντως ποδοσφαιρο κ δεν γραφεις γιατι δεν εχεις κατι να κανεις για ψαξε να δεις ποσες φορες μεσα στο ματς ξερναει ο μεσσι..τι φταινε; οι φρουτοχυμοι;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πρέπει να κάνω αλλαγή για να παίξω ή μπορώ απλά να αυτοπροσδιοριστω? Θα σου κάνω ένα καμουφλάζ Mau, don't worry. Δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη :P
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 και ομως αν επαιρνες ορμονες θα γινοσουν ψηλοτερος ολοι αυτοι οι λεμπρον και σια μονο με δουλεια εφτασαν να εχουν τετοια αναπτυξη; αν το πιστευεις εισαι αφελης και για δουλεμα μεγαλυτερο απο αυτο που πας να προκαλεσεις...αν δεν ξερετε πως δουλευει ο αθλητισμος μην μιλατε ελαφρα την καρδια..δεν ειμαστε στο 60 οπου η βιταμινη c θεωρουνταν ντοπα Βρήκες άνθρωπο πραγματικά να το πεις αυτό....χωρίς παρεξήγηση! (Τον Maus εννοώ ). Πρέπει να κάνω αλλαγή για να παίξω ή μπορώ απλά να αυτοπροσδιοριστω? Καλό ήταν αυτό! 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Θα σου κάνω ένα καμουφλάζ Mau, don't worry. Δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη :P Έγινε! Θα το παίζω άφυλος,όταν βάζω καλάθια θα είμαι άντρας και όταν τρώω τάπες θα είμαι γυναίκα Μουαχαχαχαχαχαχαχα 4
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Βρήκες άνθρωπο πραγματικά να το πεις αυτό....χωρίς παρεξήγηση! (Τον Maus εννοώ ). Καλό ήταν αυτό! ενταξει θες να πιστευεις αυτο πιστευε το..δεν μπορεις ομως να με πεισεις οτι ο λεμπρον ειναι προιον μονο δουλειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις