Norone92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όσοι τα πιστεύετε αυτά, βαρέστε δυο ορμόνες να γίνετε τέρατα της φύσης, να βγάλετε τα λεφτά σας και να κάνετε και τις γνωριμίες σας. Τί τους κράζετε; Ότι οι καλύτεροι των καλύτερων κάνανε καριέρα λόγω ορμόνης. Τί άλλο θα διαβάσουμε. Και παρόλο που είμαι Lebron hater έχω βαρεθεί να ακούω πως παίζει μόνο με τα σωματικά του προσόντα 1
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ο Χαραλαμπόπουλος είναι στον Παναθηναϊκό από το 2012. Παίζει εθνική από το 2013 και έχει βγει 1 φορά MVP στο πανευρωπαϊκό εφήβων και 2 φορές στην καλύτερη πεντάδα, πλην των πρωταθλημάτων που έχει Οπότε μάλλον κάτι ξέρει και να παίζει και ο Βασίλης και ο τεπιτς 5 χρονια ηταν στην ομαδα οπως και στην γιουγκο μηπως σου ξεκαθαριζει αυτο καποια πραγματα ή ακομα επιμενεις; 1.γνωριμιες(μανατζερ) 2.φαρμακοδιεγερση(ιατρικη) 3.δουλεια 4.ταλεντο αυτα χρειαζονται πλεον για να κανεις καριερα ως επαγγελματιας αθλητης ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ-πλην ελαχιστων εξαιρεσεων- ...επαγγελματιας αθλητης που στα 20 σου φαινεται ως κατι σπουδαιο αλλα οσο μεγαλωνεις αρχιζεις να απομυθοποιεις την σπουδαιοτητα του
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 και ο τεπιτς 5 χρονια ηταν στην ομαδα οπως και στην γιουγκο μηπως σου ξεκαθαριζει αυτο καποια πραγματα ή ακομα επιμενεις; 1.γνωριμιες(μανατζερ) 2.φαρμακοδιεγερση(ιατρικη) 3.δουλεια 4.ταλεντο αυτα χρειαζονται πλεον για να κανεις καριερα ως επαγγελματιας αθλητης ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ-πλην ελαχιστων εξαιρεσεων- ...επαγγελματιας αθλητης που στα 20 σου φαινεται ως κατι σπουδαιο αλλα οσο μεγαλωνεις αρχιζεις να απομυθοποιεις την σπουδαιοτητα του MVP στο πανευρωπαϊκό δεν βγαίνεις για πλάκα.Στων υποδομών ήταν μακράν από τους καλύτερους παίκτες και ήταν και βέβαια κλειδί για να πάρουμε των εφήβων το 2015. Επειδή είμαι στον χώρο όντως γίνονται διάφορα, αλλά για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις ταλέντο... Γιατί όταν θα πας στις διεθνείς διοργανώσεις θα ξεφτυλιστείς.
xstreamgamer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Διάβασα τόσο μπούρδα εδώ μέσα που δεν ξέρω τι να πρωτο σχολιάσω.Λοιπόν σαν αστέρι του ποδοσφαίρου στα τοπικά πρωταθλήματα της Λάρισας και για λίγο στην Δ εθνική όταν αυτή υπήρχε έχω να πω ότι ναι βοηθάει στις γκόμενες αλλά όλα είναι σχετικά.Βοηθάει αν το χεις κιόλας το θέμα με τις γυναίκες αν είσαι σκατόφλωρος(ναι υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και αναγνωρίσιμοι στις τοπικές κοινωνίες ακόμα και σε επίπεδο νομού που είναι φλώροι και δεν έχουν δει γυναίκα ούτε με το κιάλι.Επίσης έχω πέσει σε γυναίκα εγώ προσωπικά που αναρωτιόταν που με ξέρει και της είπε η κολλητή της ότι είμαι γνωστός από το ποδόσφαιρο και μου έριξε άκυρο με τον τρόπο της με την μία.Δεν υπάρχουν στερεότυπα όπως καταλαβαίνεται.Βέβαια ίσως να μην γνώριζα καν την γυναίκα μου αν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο άσε που δεν υπήρχε περίπτωση να μου καθόταν εξαρχής αν και η ίδια το αρνείται πεισματικά(με έπεισε τώρα) not, αλλά η αλήθεια να λέγεται.Πάντως δεν υπάρχει κάτι στάνταρ ξανά λέω ο κολλητός μου δεν είναι ούτε όμορφος και γενικά είναι μούχλας και βρήκε γυναικάρα και αυτός και ούτε έχει τρελά λεφτά.Δεν ισχύουν όλα για όλους και δεν αρέσουν όλα σε όλους. Από μικρός είχα καλό σώμα γιατί γυμναζόμουν έπαιζα ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Α.Ε.Λ από οκτώ χρονών και όταν φύγαμε για το χωριό στα 15 μου έβγαλαν δελτίο κατευθείαν με υπογραφή του πατρός μου φυσικά.Μέχρι τα 16.5 δεν με είχε πλησιάσει γυναίκα πιο κοντά από τα 5 μέτρα και όχι δεν βρομούσα .Από και και μετά ξεπετάλισα που λένε και στο χωριό μου και πήρα το θέμα στα χέρια μου.Πιο πρν ήμουν από ότι μου έλεγαν και οι δικοί μου ο φιλότιμος του χωριού, ότι χάρη μπορούσες να φανταστείς ότι ήθελαν οι συνομήλικοι μου ερχόταν σε μένα και νόμιζα ο μλκς ότι αυτό αρέσει στις γυναίκες να είσαι το καλό παιδί.Μόλις άλλαξα μυαλά άλλαξε και η συμπεριφορά τους προς εμένα.Τεσπα μεγάλο το θέμα που επαφίεται σε πολλούς παράγοντες για το πως αρέσει κάποιος σε γυναίκες.Το να είσαι φίρμα σε κάτι δεν φτάνει,όπως είπα παραπάνω ήμουν σε δύο πράγματα πολύ καλός που ξεχώριζα αν όχι σε επίπεδο νομού σε επίπεδο επαρχίας σίγουρα, στο μπουζούκι και στην μπάλα αλλά μόνο εύκολα δεν τα έβρισκα στην αρxή με τις γυναίκες.Sorry για το μακρύ post. 1
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 MVP στο πανευρωπαϊκό δεν βγαίνεις για πλάκα. Στων υποδομών ήταν μακράν από τους καλύτερους παίκτες και ήταν και βέβαια κλειδί για να πάρουμε των εφήβων το 2015. Επειδή είμαι στον χώρο όντως γίνονται διάφορα, αλλά για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις ταλέντο... εχει πεσει το ε-πι-πε-δο στις μικρες ηλικιες γενικα...πες μου ενα ταλεντο που κυκλοφορει;χεζονια...μετα;..παλι χεζονια...υπαρχει κατι αλλο; οποτε λογικα στους τυφλους θα βασιλεψει ο αομματος..τα στανταρ του βασιλακη ειναι το πολυ μεχρι την αεκ...εκτος κι αν ριξουμε κι αλλο τα στανταρ μας ως παναθηναικος κατι που κανουμε 2 χρονια τωρα..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 εχει πεσει το ε-πι-πε-δο στις μικρες ηλικιες γενικα...πες μου ενα ταλεντο που κυκλοφορει;χεζονια...μετα;..παλι χεζονια...υπαρχει κατι αλλο; οποτε λογικα στους τυφλους θα βασιλεψει ο αομματος..τα στανταρ του βασιλακη ειναι το πολυ μεχρι την αεκ...εκτος κι αν ριξουμε κι αλλο τα στανταρ μας ως παναθηναικος κατι που κανουμε 2 χρονια τωρα.. What? Έχεις δει επίπεδο εφήβων στην Ευρώπη; Είναι εξωπραγματικά καλό... Τυχαία το πήραν τα παιδιά το πρωτάθλημα; Αλήθεια τι επίπεδο μπάσκετ έχεις παίξει;
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 What? Έχεις δει επίπεδο εφήβων στην Ευρώπη; Είναι εξωπραγματικά καλό... Τυχαία το πήραν τα παιδιά το πρωτάθλημα; Αλήθεια τι επίπεδο μπάσκετ έχεις παίξει; ποσο εισαι;
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ηρθε κι ο αλλος να μας πει οτι ειναι αστερι της επαρχιας λες και συγκρινονται τα μεγεθη...και στο τελος να μας πει οτι η γυναικα του τον διαλεξε επειδη ηταν καλος στην τοπικη ομαδα του χωριου του...φαντασου αν ετσι κρινουν οι γυναικες στα χωρια πως θα κρινουν στις μητροπολεις(π λεει ο λογος)|
Norone92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 εχει πεσει το ε-πι-πε-δο στις μικρες ηλικιες γενικα...πες μου ενα ταλεντο που κυκλοφορει;χεζονια...μετα;..παλι χεζονια...υπαρχει κατι αλλο; οποτε λογικα στους τυφλους θα βασιλεψει ο αομματος..τα στανταρ του βασιλακη ειναι το πολυ μεχρι την αεκ...εκτος κι αν ριξουμε κι αλλο τα στανταρ μας ως παναθηναικος κατι που κανουμε 2 χρονια τωρα.. Doncic, Hernangomez, Korkmaz, Παπαγιάννης, Luwawu, Vezenkov οι λίγοι ευρωπαίοι που μου 'ρθαν στο μυαλό. Γιατί αυτά που ήδη κάνουν δεν είναι υψηλού επιπέδου και οι ομάδες και scouters δεν έχουν ιδέα.
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τι σημασία έχει το πόσο είμαι; εχει σημασια για να δω αν εχεις δει με τα ματια σου τι ταλαντο κυκλοφορουσε το 90 σε σχεση με το σημερα..εχεις προλαβει μπασκετ εκεινη της εποχης για να δεις πως ηταν τα πραγματικα ταλεντα γτ αν δεν εχεις δει λογικο ειναι οι σημερινοι να σου φαινονται παικταραδες(ακουγομαι σαν παππους ) Doncic, Hernangomez, Korkmaz, Παπαγιάννης, Luwawu, Vezenkov οι λίγοι ευρωπαίοι που μου 'ρθαν στο μυαλό. Γιατί αυτά που ήδη κάνουν δεν είναι υψηλού επιπέδου και οι ομάδες και scouters δεν έχουν ιδέα. σου λεει κατι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που αναφερεις ειναι ψηλοι...το μπασκετ και η μοιρα μιας ομαδας καθοριζονται απο τα γκαρντ τους...οι κοντοι λενε ξερουν το μπασκετ...κοιταξε και την εθνικη μας πως καταντησε
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 εχει σημασια για να δω αν εχεις δει με τα ματια σου τι ταλαντο κυκλοφορουσε το 90 σε σχεση με το σημερα..εχεις προλαβει μπασκετ εκεινη της εποχης για να δεις πως ηταν τα πραγματικα ταλεντα γτ αν δεν εχεις δει λογικο ειναι οι σημερινοι να σου φαινονται παικταραδες(ακουγομαι σαν παππους )Όχι, αλλά έχω δει μπάσκετ από τα 60s, ξέρω τι μου γίνεται. Επίσης, αποφεύγω να κρίνω αθλήματα που δεν γνωρίζω γιατί δεν τα έχω παίξει όπως π.χ τένις. Οκ μου αρέσει ο Ναδάλ αλλά δεν μπορώ να δω την διαφορά που έχει από τον Τζόκοβιτς. Γι' αυτό και απλώς παρακολουθώ και δεν κάνω κριτική εχει σημασια για να δω αν εχεις δει με τα ματια σου τι ταλαντο κυκλοφορουσε το 90 σε σχεση με το σημερα..εχεις προλαβει μπασκετ εκεινη της εποχης για να δεις πως ηταν τα πραγματικα ταλεντα γτ αν δεν εχεις δει λογικο ειναι οι σημερινοι να σου φαινονται παικταραδες(ακουγομαι σαν παππους ) σου λεει κατι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που αναφερεις ειναι ψηλοι...το μπασκετ και η μοιρα μιας ομαδας καθοριζονται απο τα γκαρντ τους...οι κοντοι λενε ξερουν το μπασκετ...κοιταξε και την εθνικη μας πως καταντησε Σοβαρά; Δηλαδή τα 4,5 είμαστε άχρηστοι;Όταν ξαναξεκινήσει η σεζόν θα κατέβω σε απεργία αφού οι φαν μας θεωρούν αχρηστοι, θα αφήσω τα γκαρντ μας να παίξουν μόνα τους Κι εγώ θα κάθομαι να πινω το Frappuccino μου στον πάγκο, γιατί να κουράζομαι αφού εγώ δεν παίζω μπάσκετ αλλά μόνο οι κοντοι
Norone92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 εχει σημασια για να δω αν εχεις δει με τα ματια σου τι ταλαντο κυκλοφορουσε το 90 σε σχεση με το σημερα..εχεις προλαβει μπασκετ εκεινη της εποχης για να δεις πως ηταν τα πραγματικα ταλεντα γτ αν δεν εχεις δει λογικο ειναι οι σημερινοι να σου φαινονται παικταραδες(ακουγομαι σαν παππους ) σου λεει κατι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που αναφερεις ειναι ψηλοι...το μπασκετ και η μοιρα μιας ομαδας καθοριζονται απο τα γκαρντ τους...οι κοντοι λενε ξερουν το μπασκετ...κοιταξε και την εθνικη μας πως καταντησε Οι 2 απ' αυτούς είναι center...
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όχι, αλλά έχω δει μπάσκετ από τα 60s, ξέρω τι μου γίνεται. Επίσης, αποφεύγω να κρίνω αθλήματα που δεν γνωρίζω γιατί δεν τα έχω παίξει όπως π.χ τένις. Οκ μου αρέσει ο Ναδάλ αλλά δεν μπορώ να δω την διαφορά που έχει από τον Τζόκοβιτς. Γι' αυτό και απλώς παρακολουθώ και δεν κάνω κριτική Σοβαρά; Δηλαδή τα 4,5 είμαστε άχρηστοι. Όταν ξαναξεκινήσει η σεζόν θα κατέβω σε απεργία αφού οι φαν μας θεωρούν αχρηστοι, θα αφήσω τα γκαρντ μας να παίξουν μόνα τους καταλαβα 20-25...το να εχω δει κλιπακια απο τα 60s δεν σημαινει οτι ξερω πως παιζοταν το μπασκετ τοτε...το ιδιο ισχυει και για τα 90s οποτε δεν μπορεις να καταλαβεις...αν εισαι 2.03 π.χ και θες να κανεις καριερα ξεκινα την τριπλα αν εχεις ταλεντο με τα χρονια θα κατεβεις θεση και πρεπει να μαθεις σουτ...οχι αχρηστοι δεν ειστε απλα δεν καθοριζετε τον αγωνα οπως ο ασσος ή το σουτινγκ γκαρντ...αυτοι ειναι ο σκληρος δισκος και σεις η καρτα γραφικων Οι 2 απ' αυτούς είναι center... ο βεζενκοφ τι ειναι; μηπως τεσσαρι;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 καταλαβα 20-25...το να εχω δει κλιπακια απο τα 60s δεν σημαινει οτι ξερω πως παιζοταν το μπασκετ τοτε...το ιδιο ισχυει και για τα 90s οποτε δεν μπορεις να καταλαβεις...αν εισαι 2.03 π.χ και θες να κανεις καριερα ξεκινα την τριπλα αν εχεις ταλεντο με τα χρονια θα κατεβεις θεση και πρεπει να μαθεις σουτ...οχι αχρηστοι δεν ειστε απλα δεν καθοριζετε τον αγωνα οπως ο ασσος ή το σουτινγκ γκαρντ...αυτοι ειναι ο σκληρος δισκος και σεις η καρτα γραφικων ο βεζενκοφ τι ειναι; μηπως τεσσαρι; Δεν έχω δει κλιπακια. Έχω παρακολουθήσει μπάσκετ συστηματικά από τα 50s και μετά. Είμαι γυναίκα και δεν θα έπαιζα ποτέ guard, γιατί απλώς τις μισώ αυτές τις θέσεις. Πάντα μου άρεσε το 4-5. Αλλά σε ξαναρωτησα τι επίπεδο έχεις παίξει και δεν μου απάντησες... Χαχαχαχα δεν καθοριζουμε το παιχνίδι, εν τω μεταξύ στην Α1 οι 3 από τις 4 καλύτερες ήταν 4-5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις