libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δεν έχω δει κλιπακια. Έχω παρακολουθήσει βασικά μπάσκετ συστηματικά από τα 50s και μετά. Είμαι γυναίκα και δεν θα έπαιζα ποτέ guard, γιατί απλώς τις μισώ αυτές τις θέσεις. Πάντα μου άρεσε το 4-5. Αλλά σε ξαναρωτησα τι επίπεδο έχεις παίξει και δεν μου απάντησες... ουτε συ ομως μου ειπες... γιατι μισεις αυτες τις θεσεις;ο ελεγχος του παιχνιδιου απο κει ξεκιναει..
Norone92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ο βεζενκοφ τι ειναι; μηπως τεσσαρι; Ακριβώς, με εξαιρετικό ταλέντο στο σουτ. Ως γνωστόν μόνο οι κοντοί παίζουν, παρόλο που ο ατάλαντος Φώτσης το 2000 σαν τεσσάρι μας χάρισε το ευρωπαϊκό.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ουτε συ ομως μου ειπες... γιατι μισεις αυτες τις θεσεις;ο ελεγχος του παιχνιδιου απο κει ξεκιναει.. Α1 (Και κανονικά δεν έπρεπε να απαντήσω γιατί εγώ ρώτησα πρώτα.) Γιατί δεν μου αρέσει αυτό το στυλ θέσης για εμένα. Δεν τις μισώ που υπάρχουν γενικώς. Που κολλάει ο έλεγχος με την νίκη; Η νίκη θέλει πολλά περισσότερα. Προσωπικά, όλες οι θέσεις είναι εξίσου σημαντικές γι' αυτό και υπάρχουν. Επίσης, έχουμε κατεβάσει πολύ κοντό σχήμα σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 1 φορά και πατωσαμε τελείως με την μανία να πάρουν περισσότερα guard...
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ακριβώς, με εξαιρετικό ταλέντο στο σουτ. Ως γνωστόν μόνο οι κοντοί παίζουν, παρόλο που ο ατάλαντος Φώτσης το 2000 σαν τεσσάρι μας χάρισε το ευρωπαϊκό. ποιος μιλησε βρε αταλαντε κιολας για φωτση και ποιος σου ειπε οτι το γκαρντ ειναι το σουτ μονο γιατι δεν διαβαζεις σωστα απλα ελληνικα ειναι.. Α1 (Και κανονικά δεν έπρεπε να απαντήσω για εγώ ρώτησα πρώτα.) Γιατί δεν μου αρέσει αυτό το στυλ θέσης για εμένα. Δεν τις μισώ που υπάρχουν γενικώς. Που κολλάει ο έλεγχος με την νίκη; Η νίκη θέλει πολλά περισσότερα. Προσωπικά, όλες οι θέσεις είναι εξίσου σημαντικές γι' αυτό και υπάρχουν. με ειδες πουθενα να συνδεσω τον ελεγχο με την νικη μηπως εννοουσα αλλον ελεγχο;γιατι δεν μενετε απλως σ αυτα που διαβαζετε χωρις να υπονοειτε αλλα..δεν σε υποχρεωσε κανεις να απαντησεις απλα ηθελες να δειχτεις, εγω εχω παιξει α'τοπικο και;τι εγινε;εχω πιο πολλες γνωσεις απο πολλους επαγγελματιες...απλως δεν ειχα τηντυχη με το μερος μου παρολο του σουτ π ειχα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ποιος μιλησε βρε αταλαντε κιολας για φωτση και ποιος σου ειπε οτι το γκαρντ ειναι το σουτ μονο γιατι δεν διαβαζεις σωστα απλα ελληνικα ειναι.. με ειδες πουθενα να συνδεσω τον ελεγχο με την νικη μηπως εννοουσα αλλον ελεγχο;γιατι δεν μενετε απλως σ αυτα που διαβαζετε χωρις να υπονοειτε αλλα.. Ακόμη δεν είπες σε τι επίπεδο έχεις παίξει...
Norone92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ποιος μιλησε βρε αταλαντε κιολας για φωτση και ποιος σου ειπε οτι το γκαρντ ειναι το σουτ μονο γιατι δεν διαβαζεις σωστα απλα ελληνικα ειναι.. Καλά ηρέμησε, για τα άλλα ταλέντα είπα όχι για 'μένα. Απλά ελληνικά είναι
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ακόμη δεν είπες σε τι επίπεδο έχεις παίξει... κοιταξε απο πανω
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ακόμη δεν είπες σε τι επίπεδο έχεις παίξει... ρολόι στο ανοιχτό του χωριού παίζει αστον ρε συ φαν, με το ζορι να τον κανεις ψευτη τον άνθρωπο, αφου το βλεπεις δεν θελει να πει ψέμματα οτι παιζει καπου ..\ edit τελικα δεν άντεξε , είπε
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ρολόι στο ανοιχτό του χωριού παίζει αστον ρε συ φαν, με το ζορι να τον κανεις ψευτη τον άνθρωπο, αφου το βλεπεις δεν θελει να πει ψέμματα .. πω πω
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 ποιος μιλησε βρε αταλαντε κιολας για φωτση και ποιος σου ειπε οτι το γκαρντ ειναι το σουτ μονο γιατι δεν διαβαζεις σωστα απλα ελληνικα ειναι.. με ειδες πουθενα να συνδεσω τον ελεγχο με την νικη μηπως εννοουσα αλλον ελεγχο;γιατι δεν μενετε απλως σ αυτα που διαβαζετε χωρις να υπονοειτε αλλα..δεν σε υποχρεωσε κανεις να απαντησεις απλα ηθελες να δειχτεις, εγω εχω παιξει α'τοπικο και;τι εγινε;εχω πιο πολλες γνωσεις απο πολλους επαγγελματιες...απλως δεν ειχα τηντυχη με το μερος μου παρολο του σουτ π ειχα Και εγώ έχω πολλές γνώσεις πάνω στην όπερα, αυτό δεν σημαίνει ότι έχω την ικανότητα να γίνω σοπράνο... Για μερικά πράγματα δεν φταίει πάντα η "τύχη"
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μερικοί που επιμένετε ότι το nba είναι καθαρό από ντόπα καθώς και ότι ο δημόσιος υπάλληλος της Βαρκελώνης είναι καθαρός, και κατ'επέκταση όλη η μασία, καθώς και ο τρόπος που σπάει την μέση ο νάνος για την τρίπλα είναι αποτέλεσμα δουλειά και ταλέντου είναι το ανέκδοτο της χρονιάς.σε λίγο θα πείτε και η Εθνική άρσης βαρών και ο κεντερης με την άλλη δεν ακούμπησαν αναβολικά 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Μερικοί που επιμένετε ότι το nba είναι καθαρό από ντόπα καθώς και ότι ο δημόσιος υπάλληλος της Βαρκελώνης είναι καθαρός, και κατ'επέκταση όλη η μασία, καθώς και ο τρόπος που σπάει την μέση ο νάνος για την τρίπλα είναι αποτέλεσμα δουλειά και ταλέντου είναι το ανέκδοτο της χρονιάς.σε λίγο θα πείτε και η Εθνική άρσης βαρών και ο κεντερης με την άλλη δεν ακούμπησαν αναβολικάΔεν είπαμε ότι δεν πέφτει ντοπα, αλλά η ντοπα είναι άσχετη με το ταλέντο. (Επίσης, δεν την παίρνουν και όλοι... Γιατι έχουν ταλέντο ) Το ότι θα ντοπαριστεις θα σε κάνει καλύτερο "αθλητή" και όχι παίκτη... Ούτε την ευφυία ανεβάζει, ούτε την αντίληψη του παιχνιδιου, ούτε το να ντριμπλαρεις 4 μπάλες κοκ Επίσης, τη σχέση έχει η άρση βαρών και το τρέξιμο με το μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πόλο κοκ; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2016 από Επισκέπτης
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μερικοί που επιμένετε ότι το nba είναι καθαρό από ντόπα καθώς και ότι ο δημόσιος υπάλληλος της Βαρκελώνης είναι καθαρός, και κατ'επέκταση όλη η μασία, καθώς και ο τρόπος που σπάει την μέση ο νάνος για την τρίπλα είναι αποτέλεσμα δουλειά και ταλέντου είναι το ανέκδοτο της χρονιάς.σε λίγο θα πείτε και η Εθνική άρσης βαρών και ο κεντερης με την άλλη δεν ακούμπησαν αναβολικά Μα ειναι προφανές οτι ο τρόπος που σπάει την μέση του είναι προϊόν αναβολικών ουσιών και όχι ταλέντου υπάρχει αναβολικό που σε μαθαίνει τριπλα, το είχε πάρει ένας φίλος μου και μας περνούσε τρεις τρεις .. Ρε παιδια σοβαρά τωρα, τι λετε ????? 2
Vapir Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μα ειναι προφανές οτι ο τρόπος που σπάει την μέση του είναι προϊόν αναβολικών ουσιών και όχι ταλέντου υπάρχει αναβολικό που σε μαθαίνει τριπλα, το είχε πάρει ένας φίλος μου και μας περνούσε τρεις τρεις .. αναρωτιέμαι αν μιλάνε για ντόπα ή για σουπερμαντολίνη μιλάμε έχω δακρύσει σήμερα 1
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μερικοί που επιμένετε ότι το nba είναι καθαρό από ντόπα καθώς και ότι ο δημόσιος υπάλληλος της Βαρκελώνης είναι καθαρός, και κατ'επέκταση όλη η μασία, καθώς και ο τρόπος που σπάει την μέση ο νάνος για την τρίπλα είναι αποτέλεσμα δουλειά και ταλέντου είναι το ανέκδοτο της χρονιάς.σε λίγο θα πείτε και η Εθνική άρσης βαρών και ο κεντερης με την άλλη δεν ακούμπησαν αναβολικά μα γιατι ρε φιλε σκεφτεσαι ετσι ολοι ειναι προιον δουλειας...ουσιες; τιποτα πεντακαθαροι...λολλλλλ Δεν είπαμε ότι δεν πέφτει ντοπα, αλλά η ντοπα είναι άσχετη με το ταλέντο. (Επίσης, δεν την παίρνουν και όλοι... Γιατι έχουν ταλέντο ) Το ότι θα ντοπαριστεις θα σε κάνει καλύτερο "αθλητή" και όχι παίκτη... Ούτε την ευφυία ανεβάζει, ούτε την αντίληψη του παιχνιδιου, ούτε το να ντριμπλαρεις 4 κοκ Επίσης, τη σχέση έχει η άρση βαρών και το τρέξιμο με το μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πόλο κοκ; εισαι σιγουρη οτι παιζεις μπασκετ και δη επαγγελματικο....;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις