Anastazio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όπως φαίνεται δεν γνωρίζεις μάλλον τον Chamberlain, ήταν υπερντουκι και ήταν πολύ πριν τον Jordan Τον γνωριζω αλλα στην εποχη του το μπασκετ δεν παιζονταν τοσο στα κορμια...ο τυπος ηταν 2.16 ηταν σαν τσιχλα(το πουλι ) και signature move δεν ηταν το να κατεβαζει ταμπλο αλλα το layup αλα finger roll...το posterize θα πηγαινε τρενο αν επαιζε mid 90s και επειτα.(δεν αμβισβητω το ταλεντο του με τα παραπανω προς θεου)
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μα ειναι προφανές οτι ο τρόπος που σπάει την μέση του είναι προϊόν αναβολικών ουσιών και όχι ταλέντου υπάρχει αναβολικό που σε μαθαίνει τριπλα, το είχε πάρει ένας φίλος μου και μας περνούσε τρεις τρεις .. Ρε παιδια σοβαρά τωρα, τι λετε ????? Άστο είσαι μυρωδιάς, γράψε για τις φίλες σου και την Λιλή.μη σπαμαρεις άμα δεν νιώθεις
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Και εγώ έχω πολλές γνώσεις πάνω στην όπερα, αυτό δεν σημαίνει ότι έχω την ικανότητα να γίνω σοπράνο... Για μερικά πράγματα δεν φταίει πάντα η "τύχη" βλεπω ασχολεισαι με οπερα και τεννις μηπως ειναι καιρος να κοιταξεις τις εναλλακτικες σου; αν εισαι ψηλη η ασπρη φουστιτσα θα σου πηγαινει καλυτερα
Anastazio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Άστο είσαι μυρωδιάς, γράψε για τις φίλες σου και την Λιλή.μη σπαμαρεις άμα δεν νιώθεις Ρε βρωμιαρη σατανα ο αλλος σε λεει οτι τα σκιλλζ δε τα ψωνιζεις απο ντραγκαδικο,η το χεις η δε το χεις,το να τα υποστηριξεις τα σκιλλζ με ντοπα makes sense αλλα με ντοπα μονο δε κανεις καριερα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τον γνωριζω αλλα στην εποχη του το μπασκετ δεν παιζονταν τοσο στα κορμια...ο τυπος ηταν 2.16 ηταν σαν τσιχλα(το πουλι ) και signature move δεν ηταν το να κατεβαζει ταμπλο αλλα το layup αλα finger roll...το posterize θα πηγαινε τρενο αν επαιζε mid 90s και επειτα.(δεν αμβισβητω το ταλεντο του με τα παραπανω προς θεου)Απλώς λέω ότι ο τύπος ήταν τεράστιος! βλεπω ασχολεισαι με οπερα και τεννις μηπως ειναι καιρος να κοιταξεις τις εναλλακτικες σου; αν εισαι ψηλη η ασπρη φουστιτσα θα σου πηγαινει καλυτερα Δεν ήξερα ότι τα χόμπυ κάνουν τον παίκτη και ότι σε κρίνουν με βάση αυτά...
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Άστο είσαι μυρωδιάς, γράψε για τις φίλες σου και την Λιλή.μη σπαμαρεις άμα δεν νιώθεις Εγω καλη μυρωδιά ομως , βρωμιάρη Ρε βρωμιαρη σατανα ο αλλος σε λεει οτι τα σκιλλζ δε τα ψωνιζεις απο ντραγκαδικο,η το χεις η δε το χεις,το να τα υποστηριξεις τα σκιλλζ με ντοπα makes sense αλλα με ντοπα μονο δε κανεις καριερα. Αστον ρε anastazio να μας πει τα δικα του να γελάσουμε λίγο , που θα ξαναδιαβασεις οτι τις τριπλες ο Mεσι τις εμαθε με φαρμακο , μου λες ?
Norone92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Χαχαχα ρε εκτίθεστε άσχημα, μυρωδιάς ο ένας, δεν παίζεις εκεί που παίζεις ο άλλος, ασχολήσου με τέννις ο παράλλος... Τέτοια σχόλια σε αθλητικές σελίδες μόνο από αδικημένους προπονητές ή παίχτες που τους κόπηκε η καριέρα λόγω σοβαρών τραυματισμών 2
christopoulosc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εγώ λέω να πάψετε να τρώγεστε για το τίποτα και να κανονίσουμε κανένα αθλητικό event να γνωριστούμε κιόλας....Μπαλίτσα,μπασκετακι,ότι καταφέρνει ο καθένας....Πραγματικά δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα,ο καθένας διαγραφεί την πορεία του και το τι κάνουν οι άλλοι δεν πρέπει να σας απασχολεί... Υ.Γ: Στο μπάσκετ εγώ θα κουβαλάω τις πετσέτες μόνο για αυτο κάνω....;-)))))) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Χαχαχα ρε εκτίθεστε άσχημα, μυρωδιάς ο ένας, δεν παίζεις εκεί που παίζεις ο άλλος, ασχολήσου με τέννις ο παράλλος, τέτοια σχόλια σε αθλητικές σελίδες μόνο από αδικημένους προπονητές ή παίχτες που τους κόπηκε η καριέρα λόγω σοβαρών τραυματισμών Εγώ μάλλον θα κάνω στροφή στη καριέρα μου, γιατί δεν ταιριάζω στο προφίλ του αθλητή που έχει ο κύριος στο μυαλό του, ώστε να παίζω μπάσκετ :S
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 o αλλος καταλαβε οτι τοση ωρα λεμε οτι με την ντοπα μπορεις να σπας μεση και να κανεις τριπλες...αυτο καταλαβε γιατι τοσο του κοβει...και παιζει λεει κιολας... καλα ενταξει μας πεισατε...πολυ γελιο Απλώς λέω ότι ο τύπος ήταν τεράστιος!Δεν ήξερα ότι τα χόμπυ κάνουν τον παίκτη και ότι σε κρίνουν με βάση αυτά... οσφριζομαι _απο αυτα που γραφεις_ οτι στα χομπι σου θα εισαι αρκετα καλυτερη απο την καλαθοσφαιρα
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 o αλλος καταλαβε οτι τοση ωρα λεμε οτι με την ντοπα μπορεις να σπας μεση και να κανεις τριπλες...αυτο καταλαβε γιατι τοσο του κοβει...και παιζει λεει κιολας... καλα ενταξει μας πεισατε...πολυ γελιο Μερικοί που επιμένετε ότι το nba είναι καθαρό από ντόπα καθώς και ότι ο δημόσιος υπάλληλος της Βαρκελώνης είναι καθαρός, και κατ'επέκταση όλη η μασία, καθώς και ο τρόπος που σπάει την μέση ο νάνος για την τρίπλα είναι αποτέλεσμα δουλειά και ταλέντου είναι το ανέκδοτο της χρονιάς.σε λίγο θα πείτε και η Εθνική άρσης βαρών και ο κεντερης με την άλλη δεν ακούμπησαν αναβολικά Απλα ελληνικά ειναι , αν άφησες το σχολείο για να παίξεις στο τοπικό του χωριου εκανες μεγάλη χαζομάρα παιχτη 1
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εγώ λέω να πάψετε να τρώγεστε για το τίποτα και να κανονίσουμε κανένα αθλητικό event να γνωριστούμε κιόλας....Μπαλίτσα,μπασκετακι,ότι καταφέρνει ο καθένας....Πραγματικά δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα,ο καθένας διαγραφεί την πορεία του και το τι κάνουν οι άλλοι δεν πρέπει να σας απασχολεί... Υ.Γ: Στο μπάσκετ εγώ θα κουβαλάω τις πετσέτες μόνο για αυτο κάνω....;-)))))) γεια σου ρε peacemaker Απλα ελληνικά ειναι , αν άφησες το σχολείο για να παίξεις στο τοπικό του χωριου εκανες μεγάλη χαζομάρα παιχτη o vrwmiaris το γραψε;τοσα σποιλερ μαζεμενα που να βγαλεις ακρη...πιστευω τρολαρει..η ντοπα δουλευει αλλιως...παντως και γω αμφισβητω τα ελληνικα σου με τις πιο πανω απαντησεις σου παικτη της α πειραια να υποθεσω Εγώ μάλλον θα κάνω στροφή στη καριέρα μου, γιατί δεν ταιριάζω στο προφίλ του αθλητή που έχει ο κύριος στο μυαλό του, ώστε να παίζω μπάσκετ :S εγω λεω παλι να κερασω ενα ποτακι την κυρια γιατι ανεκαθεν μου αρεσαν οι ψηλες..ισως μετα παμε και για κανενα μονο
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 o αλλος καταλαβε οτι τοση ωρα λεμε οτι με την ντοπα μπορεις να σπας μεση και να κανεις τριπλες...αυτο καταλαβε γιατι τοσο του κοβει...και παιζει λεει κιολας... καλα ενταξει μας πεισατε...πολυ γελιο οσφριζομαι _απο αυτα που γραφεις_ οτι στα χομπι σου θα εισαι αρκετα καλυτερη απο την καλαθοσφαιρα Μπράβο Κάλχα, το παραδέχομαι παίζω Α1 με τα λεφτακια του μπαμπά και όχι επειδή ξέρω :S Υ.Γ Όσο για την όσφρηση, και εις bloodhound, μην χαθεί τέτοια μύτη
king2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Οταν κατι τετοιοι ριχνουν τετοιες γυναικες τοτε μην απορειτε για τιποτα.Κανεις δεν βγαζει ακρη τι πραγματικα θελει μια γυναικα.
libe13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Οταν κατι τετοιοι ριχνουν τετοιες γυναικες τοτε μην απορειτε για τιποτα.Κανεις δεν βγαζει ακρη τι πραγματικα θελει μια γυναικα. κοιταζοντας τις φωτογραφιες που παρεθεσες μπορεις να καταλαβεις μονος σου τι θελουν οι γυναικες δεν χρειαζεται απαντηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις