Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέω να πάψετε να τρώγεστε για το τίποτα και να κανονίσουμε κανένα αθλητικό event να γνωριστούμε κιόλας....Μπαλίτσα,μπασκετακι,ότι καταφέρνει ο καθένας....Πραγματικά δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα,ο καθένας διαγραφεί την πορεία του και το τι κάνουν οι άλλοι δεν πρέπει να σας απασχολεί...

Υ.Γ:

Στο μπάσκετ εγώ θα κουβαλάω τις πετσέτες μόνο για αυτο κάνω...."

γεια σου ρε peacemaker

George Clooney κι έτσι αδερφέ,για την πάρτη σου...

• Like 1
  • Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοιταζοντας τις φωτογραφιες που παρεθεσες μπορεις να καταλαβεις μονος σου τι θελουν οι γυναικες δεν χρειαζεται απαντηση

Οχι δεν ειναι μονο για τα χρηματα.Στην πρωτη περιπτωση μπορει να εγινε ετσι η απλα για να κανει δικη της εκπομπη στο alpha.

Στη δευτερη περιπτωση ειναι μαζι χρονια παντρεμενοι δεν νομιζω οτι ειναι μαζι για τα χρηματα ισως να νιωθει ασφαλεια δπλα του δεν ξερω.

Στην τριτη τοσα εκατομμυρια εχει ο βουτσας?Η κοπελια ειναι ψυχολογος και πιο πριν τα ειχε με ενα αρκετα μεγαλο(60+) τον οποιο δεν ηξερε κανεις οποτε δεν το κανει για τα χρηματα.Πραγματικα αβυσσος το τι θελει μια γυναικα.Λεφτα/ασφαλεια/διασημοι?Ποιος ξερει.Εμεις οι ανδρες ειμαστε αλλιως πολυ πιο απλοι.Μας αρεσει καποια της την πεφτουμε χωρις πολλα πολλα.Δεν μας αρεσει καποια?Και χρηματα να εχει λιγο μας νοιαζει(εμενα τουλαχιστον).

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι μονο για τα χρηματα.Στην πρωτη περιπτωση μπορει να εγινε ετσι η απλα για να κανει δικη της εκπομπη στο alpha.

Στη δευτερη περιπτωση ειναι μαζι χρονια παντρεμενοι δεν νομιζω οτι ειναι μαζι για τα χρηματα ισως να νιωθει ασφαλεια δπλα του δεν ξερω.

Στην τριτη τοσα εκατομμυρια εχει ο βουτσας?Η κοπελια ειναι ψυχολογος και πιο πριν τα ειχε με ενα αρκετα μεγαλο(60+) τον οποιο δεν ηξερε κανεις οποτε δεν το κανει για τα χρηματα.Πραγματικα αβυσσος το τι θελει μια γυναικα.Λεφτα/ασφαλεια/διασημοι?Ποιος ξερει.Εμεις οι ανδρες ειμαστε αλλιως πολυ πιο απλοι.Μας αρεσει καποια της την πεφτουμε χωρις πολλα πολλα.Δεν μας αρεσει καποια?Και χρηματα να εχει λιγο μας νοιαζει(εμενα τουλαχιστον).

απλες ειναι κ αυτες απλως οπου θελουν οπου τις συμφερει...

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα ρε Κινγκ θα ηθελες να μπλέξεις με γαμους και ιστοριες σε τέτοια ηλικια? (υποθετω αν δεν εισαι πανω από 30)

ασε ρε φιλε μοναχος σου χορευε και οσο θέλεις πήδα :devil:

Επισκέπτης
Δημοσ.
 Πραγματικα αβυσσος το τι θελει μια γυναικα.Λεφτα/ασφαλεια/διασημοι?Ποιος ξερει.Εμεις οι ανδρες ειμαστε αλλιως πολυ πιο απλοι.Μας αρεσει καποια της την πεφτουμε χωρις πολλα πολλα.Δεν μας αρεσει καποια?Και χρηματα να εχει λιγο μας νοιαζει(εμενα τουλαχιστον).

Πωπω μόνος σου το σκέφτηκες όλο αυτό; Είσαι μεγάλος φιλόσοφος.

Δημοσ.

Πωπω μόνος σου το σκέφτηκες όλο αυτό; Είσαι μεγάλος φιλόσοφος.

γτ ρε ειρωνευεσαι και συ στα 18 σου ετσι δεν σκεφτοσουν...οτι οι γυναικες ειναι ενα μυστηριο,οτι δεν θα τις καταλαβεις ποτε και λοιπα παραμυθια που σου λεγανε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειρωνεύομαι ως γυναίκα που αν ισχυριστεί κάτι αντίστοιχο (είμαι απλή/αν μου αρέσει κάποιος του την πέφτω χωρίς πολλά πολλά/και χρήματα να έχει λίγο με νοιάζει/και χυλόπιτα να φάω λίγο με νοιάζει), θα γραφτούν 10 σελίδες στο ινσόμνια από ειδήμονες ότι ψεύδεται, κάτι μαγειρεύει, μην τις ακούς έτσι τα λένε, κ.ο.κ.

Για τα 18 μου πραγματικά δεν έχεις ιδέα. Άστο καλύτερα.

Δημοσ.

γτ ρε ειρωνευεσαι και συ στα 18 σου ετσι δεν σκεφτοσουν...οτι οι γυναικες ειναι ενα μυστηριο,οτι δεν θα τις καταλαβεις ποτε και λοιπα παραμυθια που σου λεγανε

Eιρωνευεται γιατι θέλει βουρδουλα και στρατιωτικό περιπατο!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειρωνεύομαι ως γυναίκα που αν ισχυριστεί κάτι αντίστοιχο (είμαι απλή/αν μου αρέσει κάποιος του την πέφτω χωρίς πολλά πολλά/και χρήματα να έχει λίγο με νοιάζει/και χυλόπιτα να φάω λίγο με νοιάζει), θα γραφτούν 10 σελίδες στο ινσόμνια από ειδήμονες ότι ψεύδεται, κάτι μαγειρεύει, μην τις ακούς έτσι τα λένε, κ.ο.κ.

Βρε wahnsinn γιατί δεν παραδέχεσαι ότι θέλουμε μόνο λεφτά και δόξα; Αφού είμαστε τόσο ρηχές όσο είναι και η θάλασσα Αζόφ :S
Δημοσ.

τα 18 το αναφερα πιστευοντας πως εισαι αρρεν αφου ομως δεν εισαι ναι οντως αστο καλυτερα γιατι θα σκαχτω με το πως σκεφτεται και κανει μια γυναικα απο τα 18 της ή και πιο πριν

να σου πω κατι, ζουμε στην εποχη της δικτατοριας του μου@@@..τοση τρομοκρατια δεν εχει γνωρισει αλλη εποχη

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eιρωνευεται γιατι θέλει βουρδουλα και στρατιωτικό περιπατο!!!

μωρό μου σου χω πει με προσωπικά μηνύματα τι θέλω το ξέχασες;

Δημοσ.

Βρε wahnsinn γιατί δεν παραδέχεσαι ότι θέλουμε μόνο λεφτά και δόξα; Αφού είμαστε τόσο ρηχές όσο είναι και η θάλασσα Αζόφ :S

δεν θελετε δλδ...;το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το παραδεχτειτε αλλα επιλεγετε παντα αυτον που θα σας παρασχει τις καλυτερες συνθηκες...οσο και να χτυηπιεμαι εγω αν δεν εχω τα μεσα θα πας αλλου και στο τελος θα μου πεις οτι πηγες αλλου γτ ειδες χαρακτηρα και π@@@ μαντολα

μωρό μου σου χω πει με προσωπικά μηνύματα τι θέλω το ξέχασες;

μην την πεσεις και σε μενα γιατι θα φας χ..προτιμω τις ψηλες τυπισσες που παιζουν μπασκετ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν θελετε δλδ...;το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το παραδεχτειτε αλλα επιλεγετε παντα αυτον που θα σας παρασχει τις καλυτερες συνθηκες...οσο και να χτυηπιεμαι εγω αν δεν εχω τα μεσα θα πας αλλου και στο τελος θα μου πεις οτι πηγες αλλου γτ ειδες χαρακτηρα και π@@@ μαντολα

Εγώ μόνο δόξα επιζητώ, λεφτά έχω ήδη :S

Δημοσ.

Εγώ μόνο δόξα επιζητώ, λεφτά έχω ήδη :S

δυσκολο ετσι οπως καταλαβαινεις το μπασκετ_απο αυτα π συζητησαμε πριν_

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...