DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 μωρό μου σου χω πει με προσωπικά μηνύματα τι θέλω το ξέχασες; Aυτο το βιντεάκι που μου έστειλες δεν είναι για μένα τυπισσα. Για τα γιουσουφάκια είναι
defacer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 μωρό μου σου χω πει με προσωπικά μηνύματα τι θέλω το ξέχασες; ΚΛΑΙΩ κυρίως επειδή φαντάζομαι τα implications της ατάκας Devil να 'σαι καλά ρε συ και αν φας ποτέ ξανά μπαν σου δίνω το password του account να μη κουράζεσαι να φτιάχνεις μόνος σου. μην την πεσεις και σε μενα γιατι θα φας χ..προτιμω τις ψηλες τυπισσες που παιζουν μπασκετ... Ναι ρε φίλε αλλά άμα τις στέλνεις για όπερα και τένις στο τέλος θα μείνεις μπακούρι, αυτό δεν το σκέφτηκες;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 δυσκολο ετσι οπως καταλαβαινεις το μπασκετ_απο αυτα π συζητησαμε πριν_ Σίγουρα πάντως είμαι πιο κοντά από ότι ποτέ ήσουν εσύ :S
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 basketball fan τι υψος εχεις btw? Το είπα πιο πριν βέβαια... 1.86
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Σίγουρα πάντως είμαι πιο κοντά από ότι ήσουν εσύ ποτέ :S αλλα επιπεδα... σαν να μου συγκρινεις ποδοσφαιρο με χαντμπολ τετοια ειναι η αποσταση μεταξυ γυναικειων κ ανδρικων αθληματων.. αληθεια με τοσα λεφτα τι κανεις τετοια ωρα εδω... ΚΛΑΙΩ κυρίως επειδή φαντάζομαι τα implications της ατάκας Devil να 'σαι καλά ρε συ και αν φας ποτέ ξανά μπαν σου δίνω το password του account να μη κουράζεσαι να φτιάχνεις μόνος σου. Ναι ρε φίλε αλλά άμα τις στέλνεις για όπερα και τένις στο τέλος θα μείνεις μπακούρι, αυτό δεν το σκέφτηκες; το φαναρι καλο...προσεξε γτ φυσαει
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 19 σελιδες αγάπη μου, ε ποτέ. Ετσι κι αλλιως κατα 90% θα διαγραφούν τα μηνύματα. Γυναικειο μπασκετ, 186 και παιζεις 4άρι; Πρεπει να εισαι κ πολυ τουμπανιασμένη (ειπες προτιμας, τεσπα) (για να μην νομιζετε εσεις οι γυναικες οτι δεν σας δινουμε σημασια)
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το είπα πιο πριν βέβαια... 1.86 και ηλικια; για να δουμε ποσο κοντα εισαι;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 19 σελιδες αγάπη μου, ε ποτέ. Ετσι κι αλλιως κατα 90% θα διαγραφούν τα μηνύματα. Γυναικειο μπασκετ, 186 και παιζεις 4άρι; Πρεπει να εισαι κ πολυ τουμπανιασμένη (ειπες προτιμας, τεσπα) (για να μην νομιζετε εσεις οι γυναικες οτι δεν σας δινουμε σημασια) 4-5αρι. Εντάξει λίγες είναι πάνω από 1.90, αλλά οκ είμαι αρκετά δυνατή για να μπορώ να ανταπεξέλθω σωματικώς. και ηλικια; για να δουμε ποσο κοντα εισαι; Επειδή δεν κατάλαβες, αυτό με τη δόξα ήταν ειρωνικό... Θες μήπως και ωροσκόπο;
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 παντως για να αποφευγεις να πεις την ηλικια πιστευω οτι οι πιθανοτητες σου ειναι αρκετα μικρες.. 1
defacer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 και ηλικια; για να δουμε ποσο κοντα εισαι; αγαπημένη μουσική; νούμερο παπούτσι; cup size? For science ε μη μπερδεύεστε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 αλλα επιπεδα... σαν να μου συγκρινεις ποδοσφαιρο με χαντμπολ τετοια ειναι η αποσταση μεταξυ γυναικειων κ ανδρικων αθληματων.. αληθεια με τοσα λεφτα τι κανεις τετοια ωρα εδω... Συγγνώμη που γεννήθηκα γυναίκα :S Social experiments... :S
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Συγγνώμη που γεννήθηκα γυναίκα :S Social experiments... :S γτ φοβασια να πεις την ηλικα δεν καταλαβαινω...λες να πεσουν ολα σαν χαρτινος πυργος;; 1
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 μια τελευταία ερώτηση γιατί πρεπει να παω να μαγειρέψω (τοστάκια). ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις