Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

παντως για να αποφευγεις να πεις την ηλικια πιστευω οτι οι πιθανοτητες σου ειναι αρκετα μικρες..

Ναι Κάλχα συνέχισε τις προβλέψεις :S

μια τελευταία ερώτηση γιατί πρεπει να παω να μαγειρέψω (τοστάκια).

ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ;;;

Κλασική ερώτηση.

Όχι, ελάχιστες γυναίκες καρφώνουν παγκοσμίως.

Στο WNBA π.χ έχουν καρφώσει μόνο 3.

γτ φοβασια να πεις την ηλικα δεν καταλαβαινω...λες να πεσουν ολα σαν χαρτινος πυργος;;

Έχει σημασία αν είμαι 20, 25 ή 30 δηλαδή;

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aυτο το βιντεάκι που μου έστειλες δεν είναι για μένα τυπισσα. Για τα γιουσουφάκια είναι :cry:

open your ass and your mind will follow

μην την πεσεις και σε μενα γιατι θα φας χ..προτιμω τις ψηλες τυπισσες που παιζουν μπασκετ...

tumblr_mzmy5i5WWT1rungpko1_500.gif

Δημοσ.

γτ φοβασια να πεις την ηλικα δεν καταλαβαινω...λες να πεσουν ολα σαν χαρτινος πυργος;;

social experiments κανει καποιος που εχει κανει επιτοπια ερευνα

μια τελευταία ερώτηση γιατί πρεπει να παω να μαγειρέψω (τοστάκια).

ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ;;;

χαχα λεω να βαλω κατι απο μπροστα...

Ναι Κάλχα συνέχισε τις προβλέψεις :S

Κλασική ερώτηση.

Όχι, ελάχιστες γυναίκες καρφώνουν παγκοσμίως.

Στο WNBA π.χ έχουν καρφώσει μόνο 3.

Έχει σημασία αν είμαι 20, 25 ή 30 δηλαδή;

φυσικα και εχει..πλακα κανεις..

Δημοσ.

δηλαδη, αν η αλλη ειναι 2-2.10 (δεν ξερω τα υψη) δεν μπορει να καρφώσει;; dafuq;;

2.10 μπορεί να καρφώσει, αλλά 2.10 είναι το ύψος που αν τη δεις η ερώτηση που σου έρχεται πρώτα είναι αν θα μπορούσε να γκρεμίσει την πύλη του Winterfell.

For comparison άντρας 2 μέτρα αν δεν είσαι αλτικός δεν καρφώνεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλαδη, αν η αλλη ειναι 2-2.10 (δεν ξερω τα υψη) δεν μπορει να καρφώσει;; dafuq;;

Στο wnba συγκεκριμένα η μία ήταν 2.06, η άλλη 1.93 και η άλλη 1.96.

Σε προπονήσεις σίγουρα αρκετές πάνω από 2 καρφώνουν σε αγώνες έχει γίνει ελάχιστες φορές.

social experiments κανει καποιος που εχει κανει επιτοπια ερευνα

χαχα λεω να βαλω κατι απο μπροστα...

φυσικα και εχει..πλακα κανεις..

Δεν εννοούσα για εμένα σε συνάρτηση με το μπάσκετ.

Εσύ τι κόλλημα έχεις να μάθεις την ηλικία μου;

:S

Δημοσ.

ηρθε κι ο αλλος να μας πει οτι ειναι αστερι της επαρχιας λες και συγκρινονται τα μεγεθη...και στο τελος να μας πει οτι η γυναικα του τον διαλεξε επειδη ηταν καλος στην τοπικη ομαδα του χωριου του...φαντασου αν ετσι κρινουν οι γυναικες στα χωρια πως θα κρινουν στις μητροπολεις(π λεει ο λογος)|

Χωρίς να θέλω να σε πικράνω έγραψα για Δ Εθνική οπότε δεν μιλάμε για αστέρι του χωριού διάβαζε πιο προσεκτικά.ίσα ισα ότι έγραψα το έγραψα ακριβώς για να καταδείξω το ότι μπορεί να ισχύει σε παγκοσμίου κλάσης αστέρες μπορεί να ισχύσει και στις τοπικές κοινωνίες σε επίπεδο νομού χώρας ,κ.τ.λ φυσικά εννοείται σε μικρότερο βαθμό.Πάντως αν δεν το χεις με τις γυναίκες δεν σε σώζει τπτ.Αυτό ήθελα να καταδείξω.Και όχι δεν πηδάν όλοι οι εθνικής εμβέλειας σταρ γκομενάρες αυτο ήταν το δεύτερο point που ήθελα να επισημάνω τα παραδείγματα πολλά.Τώρα ελπίζω να συνεννοηθήκαμε. 

Δημοσ.

2.10 μπορεί να καρφώσει, αλλά 2.10 είναι το ύψος που αν τη δεις η ερώτηση που σου έρχεται πρώτα είναι αν θα μπορούσε να γκρεμίσει την πύλη του Winterfell.

For comparison άντρας 2 μέτρα αν δεν είσαι αλτικός δεν καρφώνεις.

ξεροlacer έμαθες και από μπάσκετ τωρα? :cry:

open your ass and your mind will follow

tumblr_mzmy5i5WWT1rungpko1_500.gif

Θα σε καρφώσω και θα κλαις. Προσεξε τις κινησεις σου.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε πικράνω έγραψα για Δ Εθνική οπότε δεν μιλάμε για αστέρι του χωριού διάβαζε πιο προσεκτικά.ίσα ισα ότι έγραψα το έγραψα ακριβώς για να καταδείξω το ότι μπορεί να ισχύει σε παγκοσμίου κλάσης αστέρες μπορεί να ισχύσει και στις τοπικές κοινωνίες σε επίπεδο νομού χώρας ,κ.τ.λ φυσικά εννοείται σε μικρότερο βαθμό.Πάντως αν δεν το χεις με τις γυναίκες δεν σε σώζει τπτ.Αυτό ήθελα να καταδείξω.Και όχι δεν πηδάν όλοι οι εθνικής εμβέλειας σταρ γκομενάρες αυτο ήταν το δεύτερο point που ήθελα να επισημάνω τα παραδείγματα πολλά.Τώρα ελπίζω να συνεννοηθήκαμε. 

ακομα κι αν δεν το χεις με τις γυναικες τα λεφτα και η δοξα μπορουν να το υπερκερασουν επιμενω..δ'εθνικη ειναι περιφερειακο..δεν ειναι κατι σπουδαιο με το συμπαθειο κιολας

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά αφήστε τα τεχνικά του μπάσκετ, μην αποκλίνουμε από το θέμα του θρεντ, το οποίο είναι:

Κλαψιάρηδες πουθενάδες αναρωτιούνται γιατί δεν ασχολούνται μαζί τους οι γυναίκες.

20 σελίδες κλισέ.

Δημοσ.

ξεροlacer έμαθες και από μπάσκετ τωρα? :cry:

Ε, έμαθα... είδα ότι μιλάτε, έκανα google 2 λεπτά και ήρθα.

Ήθελα να παίξω μικρός βασικά αλλά δεν είχαν οι γονείς λεφτά για ντόπες.

• Like 3
Δημοσ.

Στο wnba συγκεκριμένα η μία ήταν 2.06, η άλλη 1.93 και η άλλη 1.96.

Σε προπονήσεις σίγουρα αρκετές πάνω από 2 καρφώνουν σε αγώνες έχει γίνει ελάχιστες φορές.

Δεν εννοούσα για εμένα σε συνάρτηση με το μπάσκετ.

Εσύ τι κόλλημα έχεις να μάθεις την ηλικία μου;

:S

γιατι κινησε σε δυο ταμπλο μ αυτα π εχει πει ως τωρα

Δημοσ.

4 εχουν καρφώσει, συμφωνα με το wiki page :P

παντως, εγώ  ΜΕ ΜΠΑΛΑ, μία φορά παραλίγο να καρφώσω  (οχι, δε λεω ψέματα)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά αφήστε τα τεχνικά του μπάσκετ, μην αποκλίνουμε από το θέμα του θρεντ, το οποίο είναι:

Κλαψιάρηδες πουθενάδες αναρωτιούνται γιατί δεν ασχολούνται μαζί τους οι γυναίκες.

20 σελίδες κλισέ.

Κλάμα χαχαχαχα

4 εχουν καρφώσει, συμφωνα με το wiki page :P

Νομίζω αν τα θυμάμαι καλά, η 1 ήταν σε all star game.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...