Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αφήστε τα τεχνικά του μπάσκετ, μην αποκλίνουμε από το θέμα του θρεντ, το οποίο είναι:

Κλαψιάρηδες πουθενάδες αναρωτιούνται γιατί δεν ασχολούνται μαζί τους οι γυναίκες.

20 σελίδες κλισέ.

Πες στα παιδια για τα περιεργα βιτσια που έχεις και μου στέλνεις σε πμ.Θα τα πεις εσύ ή θα τα πω εγω? να ξέρουν ποια τους κράζει.

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλάμα χαχαχαχα

Νομίζω αν τα θυμάμαι καλά, η 1 ήταν σε all star game.

Ναι πολύ κλάμα. Πολύ παράξενο μια σαν και αυτη να κράζει και να μισει τους άντρες :cry:

Δημοσ.

Κλάμα χαχαχαχα

Νομίζω αν τα θυμάμαι καλά, η 1 ήταν σε all star game.

As of 2014, 11 dunks have been scored in WNBA play. The first and second were scored by Lisa Leslie of the Los Angeles Sparks, on July 30, 2002 (against the Miami Sol), and July 9, 2005. Other WNBA dunks have been scored byMichelle SnowCandace Parker (twice), and Sylvia Fowles.

DAAAAAYUM! "Standing 6 ft 8 in (2.03 m) tall, Griner wears a men's US size 17 shoe and has an arm span of 86 in (2.2 m)"

Επισκέπτης
Δημοσ.

γιατι κινησε σε δυο ταμπλο μ αυτα π εχει πει ως τωρα

Εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία; :S

Παίζω μπάσκετ γιατί μου αρέσει. That's all.

Αλλά όχι ξέχασα για τις γυναίκες μετράνε μόνο τα λεφτά και η δόξα σε όλους τους τομείς :S

Δημοσ.

συμπερασματικα γιατι βαριεμαι καποια απλυτη να το παιζει ιστορια..προς τον πιτσιρικα π ανοιξε το θεμα...αν θες ολα τα μου@@@ στα ποδια σου βρες τροπο να αποκτησεις λεφτα και δοξα...και μην ψαχνει πολυπλοκα νοηματα δεν υπαρχουν..αυτες τα φτιαχνουν για να σε μπερδευουν..

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

As of 2014, 11 dunks have been scored in WNBA play. The first and second were scored by Lisa Leslie of the Los Angeles Sparks, on July 30, 2002 (against the Miami Sol), and July 9, 2005. Other WNBA dunks have been scored byMichelle Snow, Candace Parker (twice), and Sylvia Fowles.

DAAAAAYUM! "Standing 6 ft 8 in (2.03 m) tall, Griner wears a men's US size 17 shoe and has an arm span of 86 in (2.2 m)"

Καλά το θυμόμουν η Snow είχε καρφώσει σε all star game αν δεις.

Δημοσ.

συμπερασματικα γιατι βαριεμαι καποια απλυτη να το παιζει ιστορια..προς τον πιτσιρικα π ανοιξε το θεμα...αν θες ολα τα μου@@@ στα ποδια σου βρες τροπο να αποκτησεις λεφτα και δοξα...και μην ψαχνει πολυπλοκα νοηματα δεν υπαρχουν..αυτες τα φτιαχνουν για να σε μπερδευουν..

ποιες είναι αυτές?  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία; :S

Παίζω μπάσκετ γιατί μου αρέσει. That's all.

Αλλά όχι ξέχασα για τις γυναίκες μετράνε μόνο τα λεφτά και η δόξα σε όλους τους τομείς :S

σε ποναει η αληθεια...

πρεπει να αγγιζεις τα 30

• Thanks 1
Δημοσ.

Μολις κατάλαβε που το πάω εξαφανιστηκε το "μαγκακι" :cry:

Με τις άπλυτες δεν έχουμε τιποτα με φεμινιστριες που μισούνε τους άντρες έχουμε όμως. Που να δεις τι έστειλε σε πμ. Το σίχαμα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σοβαρά τώρα ψήνεστε να το κλείσουμε μόνοι μας; Μπας και δεν καταλάβουν τίποτα οι mods και μείνουν για πάντα τα posts σ' αυτό το thread, τα πετράδια του στέμματος του insomnia.

Δημοσ.

Μολις κατάλαβε που το πάω εξαφανιστηκε το "μαγκακι" :cry:

μαγκια κλανια και ο κώλος φινιστρινι!!!

Αν λες  ψέμματα οτι σου στέλνει σε πμ βίτσια, τoτε πρεπει να σε στείλουν στον ντεβιλ και να μην ξαναρθεις !

όσα edit και να κάνεις  οι βρισιές σου ειναι εδω και μένουν.

Δημοσ.

Παιδιά σοβαρά τώρα ψήνεστε να το κλείσουμε μόνοι μας; Μπας και δεν καταλάβουν τίποτα οι mods και μείνουν για πάντα τα posts σ' αυτό το thread, τα πετράδια του στέμματος του insomnia.

τα ποστ σε αυτό το thread είναι σαν τα σημειώματα του αστυνόμου Σαΐνη, προορισμένα να αυτοκαταστραφούν  

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...