zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Παιδιά σοβαρά τώρα ψήνεστε να το κλείσουμε μόνοι μας; Μπας και δεν καταλάβουν τίποτα οι mods και μείνουν για πάντα τα posts σ' αυτό το thread, τα πετράδια του στέμματος του insomnia. Εσύ πρέπει να έχεις κλειδιά!
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 εγώ πήρα τις απαντήσεις που γύρευα, set it on fire! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 σε ποναει η αληθεια... πρεπει να αγγιζεις τα 30 Μην πω 965. 1 χρονακι και θα ισοφαρίσω με μαθουσαλα. :S
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μην πω 965. 1 χρονακι και θα ισοφαρίσω με μαθουσαλα. :S καρφωνεσαι..
xstreamgamer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 ακομα κι αν δεν το χεις με τις γυναικες τα λεφτα και η δοξα μπορουν να το υπερκερασουν επιμενω..δ'εθνικη ειναι περιφερειακο..δεν ειναι κατι σπουδαιο με το συμπαθειο κιολας όχι όταν έπαιζα εγώ ήταν εθνική κατηγορία με όλη την σημασία της λέξης ταξιδεύαμε στην μισή Ελλάδα αλλά δεν έχει σημασία.Σου είπα και πάλι ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές ανωτέρων κατηγοριών (σε συναντήσεις μέσα από τον θεσμό του κυπέλλου) που ήταν μπακούρια και όχι δεν ήταν γκέι απλά έβλεπαν γυναίκα και παρέλυαν. Όπως ξέρω και δυο τρία άλλους τύπους με τρελά λεφτά που επίσης έχουν το ίδιο πρόβλημα.όπως ξέρω και κοπέλες γκομενάρες που απέρριψαν τύπους που είχαν προβολή και τρελά λεφτά και παντρεύτηκαν όχι απλά έκαναν σχέση με τον άνθρωπο που τους έκανε κλικ και ας ήταν πιο κάτω σε επίπεδο εμφάνισης και οικονομικό.Όλα είναι σχετικά και δεν ισχύουν όλα για όλους.Αυτά από μένα καλή συνέχεια στη κουβέντα σας. 1
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Basketballfan αγγιζεις στεφανι; basketball αγγιζεις και τιπποτα αλλο;
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μην πω 965. 1 χρονακι και θα ισοφαρίσω με μαθουσαλα. :S Τόσο μεγάλη ηλικία θεωρούνται τα 30 δηλαδή;! Διαβάζουν και μεγάλοι άνθρωποι! 3
Unabomber Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τόσο μεγάλη ηλικία θεωρούνται τα 30 δηλαδή;! Διαβάζουν και μεγάλοι άνθρωποι! Ασε, θα μας πεθανουν οι αλητες.... 6
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 όχι όταν έπαιζα εγώ ήταν εθνική κατηγορία με όλη την σημασία της λέξης ταξιδεύαμε στην μισή Ελλάδα αλλά δεν έχει σημασία.Σου είπα και πάλι ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές ανωτέρων κατηγοριών (σε συναντήσεις μέσα από τον θεσμό του κυπέλλου) που ήταν μπακούρια και όχι δεν ήταν γκέι απλά έβλεπαν γυναίκα και παρέλυαν. Όπως ξέρω και δυο τρία άλλους τύπους με τρελά λεφτά που επίσης έχουν το ίδιο πρόβλημα.όπως ξέρω και κοπέλες γκομενάρες που απέρριψαν τύπους που είχαν προβολή και τρελά λεφτά και παντρεύτηκαν όχι απλά έκαναν σχέση με τον άνθρωπο που ΄τους έκανε κλικ και ας ήταν πιο κάτω σε επίπεδο εμφάνισης και οικονομικό.Όλα είναι σχετικά και δεν ισχύουν όλα για όλους.Αυτά από μένα καλή συνέχεια στη κουβέντα σας. Παντως οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες ή μπασκετμπολίστες παντρεύονται μοντέλα γνωστοι αυτοι γνωστες και αυτές έρχεται και δένει το γλυκό. Όταν γινεις γνωστος κάνεις και με γνωστο κοσμο παρέα οποτε γινεται και το κονέ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τόσο μεγάλη ηλικία θεωρούνται τα 30 δηλαδή;! Διαβάζουν και μεγάλοι άνθρωποι! Οχι, βέβαια δεν θεωρώ τα 30 μεγάλα. Εγώ απλώς είπα ότι είμαι 965. :S Για Maiar είμαι ακόμη μπεμπε πάντως.
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Παντως οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες ή μπασκετμπολίστες παντρεύονται μοντέλα γνωστοι αυτοι γνωστες και αυτές έρχεται και δένει το γλυκό. πες μου τωρα ο διαμαντιδης ή ο σπανουλης θα ειχαν τετοιες γυναικες αν δεν ειχαν λεφτα και δοξα...δηλαδη ελεος
defacer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τόσο μεγάλη ηλικία θεωρούνται τα 30 δηλαδή;! Διαβάζουν και μεγάλοι άνθρωποι! Πες τα παλικάρι μου γιατί δε μας υπολογίζει κανείς 1
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Οχι, βέβαια δεν θεωρώ τα 30 μεγάλα. Εγώ απλώς είπα ότι είμαι 965. :S Για Maiar είμαι ακόμη μπεμπε πάντως. τα 30 για το μπασκετ εισαι μεγαλη
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ασε, θα μας πεθανουν οι αλητες.... Συγγνώμη una, δεν είχα τέτοια πρόθεση τα 30 για το μπασκετ εισαι μεγαλη Ποιος σου ειπε οτι είμαι 30 άνθρωπε μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις