zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πες τα παλικάρι μου γιατί δε μας υπολογίζει κανείς Που αν παίζαμε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ θα ήμασταν παλαίμαχοι ή γραφικοί βετεράνοι! 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Παιδιά αφήστε τα τεχνικά του μπάσκετ, μην αποκλίνουμε από το θέμα του θρεντ, το οποίο είναι: Κλαψιάρηδες πουθενάδες αναρωτιούνται γιατί δεν ασχολούνται μαζί τους οι γυναίκες. 20 σελίδες κλισέ. Ευτυχώς εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με γυναίκες ούτε με τίποτε και δεν μπαίνω στην διαδικασία κλαψουρίσματος, τα έχω γραμμένα όλα στα @@ μου και πως θα με δει η άλλη και τι άποψη θα σχηματίσει για μένα.
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 πες μου τωρα ο διαμαντιδης ή ο σπανουλης θα ειχαν τετοιες γυναικες αν δεν ειχαν λεφτα και δοξα...δηλαδη ελεος Oχι φιλε ουτε εγω το πιστευω αυτό μπορει να ειχαν κάποια ωραια κοπελα αλλα συγκεκριμένα τέτοιες δεν θα ειχαν με τιποτα γιατι τέτοιες δεν σε κοιτάνε αμα δεν έχεις ονομα έχουν άλλα κολληματα αυτές. 1
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Συγγνώμη una, δεν είχα τέτοια πρόθεση Ποιος σου ειπε οτι είμαι 30 άνθρωπε μου; εκει κοντα εισαι δεν εισαι αξια να με γελασεις μ αυτα π λες ή δεν λες καρφωθηκες μονη σου....
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 εκει κοντα εισαι δεν εισαι αξια να με γελασεις μ αυτα π λες ή δεν λες καρφωθηκες μονη σου.... Πάντως τα ταρώ δεν τα εριξες καλά, η απόκλιση είναι μεγάλη :S
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Oχι φιλε ουτε εγω το πιστευω αυτό μπορει να ειχαν κάποια ωραια κοπελα αλλα συγκεκριμένα τέτοιες δεν θα ειχαν με τιποτα γιατι τέτοιες δεν σε κοιτάνε αμα δεν έχεις ονομα έχουν άλλα κολληματα αυτές. τι ωραιες κοπελες θα χαν...πλακα μ κανεις..πουθεναδες θα ταν με τιποτα χοντρες...ή το γυφτακι ο νειμαρ 1.50 να μου παιρνει ολα τα μοντελα της βραζιλιας...τι παραπνω να πουμε δλδ...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μολις κατάλαβε που το πάω εξαφανιστηκε το "μαγκακι" Με τις άπλυτες δεν έχουμε τιποτα με φεμινιστριες που μισούνε τους άντρες έχουμε όμως. Που να δεις τι έστειλε σε πμ. Το σίχαμα. Όταν ήσουν Mohamed_Ali σου άρεσε όμως
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Που να ξερες μόνο χαχαχαχα Πάντως τα ταρό δεν τα εριξες καλά, η απόκλιση είναι μεγάλη :S δεν πειθεις...δεν πειθεις...social experiment...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 δεν πειθεις...δεν πειθεις...social experiment... Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω. Δεν με ενδιαφέρει πόσο πιστεύεις ότι είμαι. :S
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 τι ωραιες κοπελες θα χαν...πλακα μ κανεις..πουθεναδες θα ταν με τιποτα χοντρες...ή το γυφτακι ο νειμαρ 1.50 να μου παιρνει ολα τα μοντελα της βραζιλιας...τι παραπνω να πουμε δλδ... Έτσι πάει φιλε. Ξαφνικα γινονται μπάρμαν ουτε καν ποδοσφαιριστες και από το 5 πάνε στο 8. Σε ανεβάζει το επάγγελμα ! 1
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω. Δεν με ενδιαφέρει πόσο πιστεύεις ότι είμαι. :S κουλαρε baby...σε θελω φρεσκια μη μου τσιτωνεις...ειναι κρισιμη ηλικια για την επιδερμιδα σου..
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ευτυχώς εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με γυναίκες ούτε με τίποτε Foreveralone.jpg 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 κουλαρε baby...σε θελω φρεσκια μη μου τσιτωνεις...ειναι κρισιμη ηλικια για την επιδερμιδα σου.. Μην ανησυχείς, έχω καλά γονίδια.
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ευτυχώς εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με γυναίκες ούτε με τίποτε και δεν μπαίνω στην διαδικασία κλαψουρίσματος, τα έχω γραμμένα όλα στα @@ μου και πως θα με δει η άλλη και τι άποψη θα σχηματίσει για μένα. Είναι μια λύση κι αυτό! 1
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Έτσι πάει φιλε. Ξαφνικα γινονται μπάρμαν ουτε καν ποδοσφαιριστες και από το 5 πάνε στο 8. Σε ανεβάζει το επάγγελμα ! η βιβλος που λεγεται fight club εχει πει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις