Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες τα παλικάρι μου γιατί δε μας υπολογίζει κανείς  :D  :D  :D

Που αν παίζαμε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ θα ήμασταν παλαίμαχοι ή γραφικοί βετεράνοι! :D

• Like 1
  • Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αφήστε τα τεχνικά του μπάσκετ, μην αποκλίνουμε από το θέμα του θρεντ, το οποίο είναι:

Κλαψιάρηδες πουθενάδες αναρωτιούνται γιατί δεν ασχολούνται μαζί τους οι γυναίκες.

20 σελίδες κλισέ.

Ευτυχώς εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με γυναίκες ούτε με τίποτε και δεν μπαίνω στην διαδικασία κλαψουρίσματος, τα έχω γραμμένα όλα στα @@ μου και πως θα με δει η άλλη και τι άποψη θα σχηματίσει για μένα.

Δημοσ.

πες μου τωρα ο διαμαντιδης ή ο σπανουλης θα ειχαν τετοιες γυναικες αν δεν ειχαν λεφτα και δοξα...δηλαδη ελεος

Oχι φιλε ουτε εγω το πιστευω αυτό μπορει να ειχαν κάποια ωραια κοπελα αλλα συγκεκριμένα τέτοιες δεν θα ειχαν με τιποτα γιατι τέτοιες δεν σε κοιτάνε αμα δεν έχεις ονομα έχουν άλλα κολληματα αυτές.

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη una, δεν είχα τέτοια πρόθεση :P

Ποιος σου ειπε οτι είμαι 30 άνθρωπε μου;

εκει κοντα εισαι δεν εισαι αξια να με γελασεις μ αυτα π λες ή δεν λες καρφωθηκες μονη σου....

Επισκέπτης
Δημοσ.

εκει κοντα εισαι δεν εισαι αξια να με γελασεις μ αυτα π λες ή δεν λες καρφωθηκες μονη σου....

Πάντως τα ταρώ δεν τα εριξες καλά, η απόκλιση είναι μεγάλη :S

Δημοσ.

Oχι φιλε ουτε εγω το πιστευω αυτό μπορει να ειχαν κάποια ωραια κοπελα αλλα συγκεκριμένα τέτοιες δεν θα ειχαν με τιποτα γιατι τέτοιες δεν σε κοιτάνε αμα δεν έχεις ονομα έχουν άλλα κολληματα αυτές.

τι ωραιες κοπελες θα χαν...πλακα μ κανεις..πουθεναδες θα ταν με τιποτα χοντρες...ή το γυφτακι ο νειμαρ 1.50 να μου παιρνει ολα τα μοντελα της βραζιλιας...τι παραπνω να πουμε δλδ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μολις κατάλαβε που το πάω εξαφανιστηκε το "μαγκακι" :cry:

Με τις άπλυτες δεν έχουμε τιποτα με φεμινιστριες που μισούνε τους άντρες έχουμε όμως. Που να δεις τι έστειλε σε πμ. Το σίχαμα.

Όταν ήσουν Mohamed_Ali σου άρεσε όμως

Δημοσ.

Που να ξερες μόνο χαχαχαχα

Πάντως τα ταρό δεν τα εριξες καλά, η απόκλιση είναι μεγάλη :S

δεν πειθεις...δεν πειθεις...social experiment...

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν πειθεις...δεν πειθεις...social experiment...

Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω.

Δεν με ενδιαφέρει πόσο πιστεύεις ότι είμαι. :S

Δημοσ.

τι ωραιες κοπελες θα χαν...πλακα μ κανεις..πουθεναδες θα ταν με τιποτα χοντρες...ή το γυφτακι ο νειμαρ 1.50 να μου παιρνει ολα τα μοντελα της βραζιλιας...τι παραπνω να πουμε δλδ...

Έτσι πάει φιλε. Ξαφνικα γινονται μπάρμαν ουτε καν ποδοσφαιριστες και από το 5 πάνε στο 8. Σε ανεβάζει το επάγγελμα !

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω.

Δεν με ενδιαφέρει πόσο πιστεύεις ότι είμαι. :S

κουλαρε baby...σε θελω φρεσκια μη μου τσιτωνεις...ειναι κρισιμη ηλικια για την επιδερμιδα σου..

Επισκέπτης
Δημοσ.

κουλαρε baby...σε θελω φρεσκια μη μου τσιτωνεις...ειναι κρισιμη ηλικια για την επιδερμιδα σου..

Μην ανησυχείς, έχω καλά γονίδια.

Δημοσ.

Ευτυχώς εγώ δεν ασχολούμαι ούτε με γυναίκες ούτε με τίποτε και δεν μπαίνω στην διαδικασία κλαψουρίσματος, τα έχω γραμμένα όλα στα @@ μου και πως θα με δει η άλλη και τι άποψη θα σχηματίσει για μένα.

Είναι μια λύση κι αυτό!

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι πάει φιλε. Ξαφνικα γινονται μπάρμαν ουτε καν ποδοσφαιριστες και από το 5 πάνε στο 8. Σε ανεβάζει το επάγγελμα !

η βιβλος που λεγεται fight club εχει πει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...