Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 γτ το fc σε ξεβολευει και οι γυναικες ως γνωστο ψαχνετε το βολεμα... Μια μυθοπλασία είναι :S Ναι οκ yada yada yada ψάχνουμε το βολεμα.
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lGVjnwjz8mw τι εβαλες να δουμε; τον χαραλαμπο;...κλαιω...επαγγελματιας καλαθοσφαιριστης λεει.. Μια μυθοπλασία είναι :S Ναι οκ yada yada yada ψάχνουμε το βολεμα. εβραια εισαι; ειναι ωραιες γκομενες αυτες...
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 χαχαχααχαχαχ κλαιωωωωω και ειχε και διάλογο με τον εαυτο του η φαση , του λεγε βαλε μπλουζα περναω να σε παρω για προπονηση χαχαχαχααχ Αφου μένει κοντά βρε χαλβά τι να του ελεγα? Εγω φταιω που τον πέρασαν για μενα και τον μπάναραν? Ο Μοχάμεντ ειχε φτιαξει λογαριαμο πριν φάω μπαν εγω κανα 2μηνο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Γεια σας !Εγώ πιστέυω οτι όλα είναι θέμα υπομονής.Αν μία που ποθούμε μας ρίξει άκυρο,κλάψουμε σαν μικρά παιδιά,πάμε στην επόμενη που ξές η τύχη μπορεί να αστράψει. Σόρρυ είδα φως και μπήκα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 εβραια εισαι; ειναι ωραιες γκομενες αυτες... Δεν ξέρω, σιντοΐστρια είμαι :S
Unabomber Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 τι εβαλες να δουμε; τον χαραλαμπο;...κλαιω...επαγγελματιας καλαθοσφαιριστης λεει.. εβραια εισαι; ειναι ωραιες γκομενες αυτες... Το yada yada, ειναι εκφραση που χρησιμοποιουμε αρκετα εδω περα..... Δεν εχει να κανει με Jews.
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Γεια σας !Εγώ πιστέυω οτι όλα είναι θέμα υπομονής.Αν μία που ποθούμε μας ρίξει άκυρο,κλάψουμε σαν μικρά παιδιά,πάμε στην επόμενη που ξές η τύχη μπορεί να αστράψει. Σόρρυ είδα φως και μπήκα αργησες καμια μέρα σε σχέση με το original topic 3
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Γεια σας !Εγώ πιστέυω οτι όλα είναι θέμα υπομονής.Αν μία που ποθούμε μας ρίξει άκυρο,κλάψουμε σαν μικρά παιδιά,πάμε στην επόμενη που ξές η τύχη μπορεί να αστάψει. Σόρρυ είδα φως και μπήκα μονο φως ρε εδω εχουμε προβολεις απο αστερια ποδοσφαιρου κ μπασκετ μαζι π εχουνε λεφτα κ θελουν δοξα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το yada yada, ειναι εκφραση που χρησιμοποιουμε αρκετα εδω περα..... Δεν εχει να κανει με Jews. Συγγνώμη, Una, I'm out of likes.
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω, σιντοΐστρια είμαι :S και εγω παναθηναικος.. ταιριαζουμε
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 ΄Σταματησα να βλεπω ΝΒΑ από τοτε που επεσαν οι Σικάγο Μπουλς. Ειχαν ομαδάρα Τζορνταν , Πιπεν , Ροντμαν κτλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 ΄Σταματησα να βλεπω ΝΒΑ από τοτε που επεσαν οι Σικάγο Μπουλς. Ειχαν ομαδάρα Τζορνταν , Πιπεν , Ροντμαν κτλπ Προτιμώ το ευρωπαϊκό, αλλά ανεξάρτητα από αυτό βλέπω και NBA.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το μονο πραγμα που ενδιαφερει τις γυναικες ειναι τα λεφτα η δοξα το ονομα η φημη και η δημοσιοτητα του ανδρα. Οσο ποιο πολλα απο αυτα εχει τοσο περισσοτερες γυναικες θα τον κυνηγουνε σαν λυσσασμενα σκυλια. Ολα τα αλλα περι ερωτα αγαπης φιλοτιμου σωστου και λαθους αντρα ειναι παραμυθακια δημοτικου και δικαιολογιες της δεκαρας. Οσες γυναικες το αρνουνται θα ειχανε καλους βαθμους στο δημοτικο και στα θρησκευτικα με αριστη ικανοτητα απαγγελιας παραμυθακιων. 2
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το yada yada, ειναι εκφραση που χρησιμοποιουμε αρκετα εδω περα..... Δεν εχει να κανει με Jews. Νησιώτης είσαι bomber;; https://www.youtube.com/watch?v=VaE5qUe03mA 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις