Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

γτ το fc σε ξεβολευει και οι γυναικες ως γνωστο ψαχνετε το βολεμα...

Μια μυθοπλασία είναι :S

Ναι οκ yada yada yada ψάχνουμε το βολεμα.

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχααχαχαχ κλαιωωωωω και ειχε και διάλογο με τον εαυτο του η φαση , του λεγε βαλε μπλουζα περναω να σε παρω για προπονηση χαχαχαχααχ

Αφου μένει κοντά βρε χαλβά τι να του ελεγα? Εγω φταιω που τον πέρασαν για μενα και τον μπάναραν? Ο Μοχάμεντ ειχε φτιαξει λογαριαμο πριν φάω μπαν εγω κανα 2μηνο.

Δημοσ.

Γεια σας !Εγώ πιστέυω οτι όλα είναι θέμα υπομονής.Αν μία που ποθούμε μας ρίξει άκυρο,κλάψουμε σαν μικρά παιδιά,πάμε στην επόμενη που ξές η τύχη μπορεί να αστράψει.

Σόρρυ είδα φως και μπήκα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

εβραια εισαι; ειναι ωραιες γκομενες αυτες...

Δεν ξέρω, σιντοΐστρια είμαι :S

Δημοσ.

τι εβαλες να δουμε; τον χαραλαμπο;...κλαιω...επαγγελματιας καλαθοσφαιριστης λεει..

εβραια εισαι; ειναι ωραιες γκομενες αυτες...

Το yada yada, ειναι εκφραση που χρησιμοποιουμε αρκετα εδω περα..... Δεν εχει να κανει με Jews. 

Δημοσ.

Γεια σας !Εγώ πιστέυω οτι όλα είναι θέμα υπομονής.Αν μία που ποθούμε μας ρίξει άκυρο,κλάψουμε σαν μικρά παιδιά,πάμε στην επόμενη που ξές η τύχη μπορεί να αστράψει.

Σόρρυ είδα φως και μπήκα

αργησες καμια μέρα σε σχέση με το original topic :D

• Like 3
Δημοσ.

Γεια σας !Εγώ πιστέυω οτι όλα είναι θέμα υπομονής.Αν μία που ποθούμε μας ρίξει άκυρο,κλάψουμε σαν μικρά παιδιά,πάμε στην επόμενη που ξές η τύχη μπορεί να αστάψει.

Σόρρυ είδα φως και μπήκα

μονο φως ρε εδω εχουμε προβολεις απο αστερια ποδοσφαιρου κ μπασκετ μαζι π εχουνε λεφτα κ θελουν δοξα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το yada yada, ειναι εκφραση που χρησιμοποιουμε αρκετα εδω περα..... Δεν εχει να κανει με Jews.

Συγγνώμη, Una, I'm out of likes.

Δημοσ.

΄Σταματησα να βλεπω ΝΒΑ από τοτε που επεσαν οι Σικάγο Μπουλς.

Ειχαν ομαδάρα Τζορνταν , Πιπεν , Ροντμαν κτλπ

Επισκέπτης
Δημοσ.

΄Σταματησα να βλεπω ΝΒΑ από τοτε που επεσαν οι Σικάγο Μπουλς.

Ειχαν ομαδάρα Τζορνταν , Πιπεν , Ροντμαν κτλπ

Προτιμώ το ευρωπαϊκό, αλλά ανεξάρτητα από αυτό βλέπω και NBA.
Δημοσ.

Το μονο πραγμα που ενδιαφερει τις γυναικες ειναι τα λεφτα η δοξα το ονομα η φημη και η δημοσιοτητα του ανδρα. Οσο ποιο πολλα απο αυτα εχει τοσο περισσοτερες γυναικες θα τον κυνηγουνε σαν λυσσασμενα σκυλια. Ολα τα αλλα περι ερωτα αγαπης φιλοτιμου σωστου και λαθους αντρα ειναι παραμυθακια δημοτικου και δικαιολογιες της δεκαρας. Οσες γυναικες το αρνουνται θα ειχανε καλους βαθμους στο δημοτικο και στα θρησκευτικα με αριστη ικανοτητα απαγγελιας παραμυθακιων. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...