libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Προτιμώ το ευρωπαϊκό, αλλά ανεξάρτητα αππ αυτό βλέπω και NBA. fbi?
DDevil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το μονο πραγμα που ενδιαφερει τις γυναικες ειναι τα λεφτα η δοξα το ονομα η φημη και η δημοσιοτητα του ανδρα. Οσο ποιο πολλα απο αυτα εχει τοσο περισσοτερες γυναικες θα τον κυνηγουνε σαν λυσσασμενα σκυλια. Ολα τα αλλα περι ερωτα αγαπης φιλοτιμου σωστου και λαθους αντρα ειναι παραμυθακια δημοτικου και δικαιολογιες της δεκαρας. Οσες γυναικες το αρνουνται θα ειχανε καλους βαθμους στο δημοτικο και στα θρησκευτικα με αριστη ικανοτητα απαγγελιας παραμυθακιων. Πωπω απαξιωση
Unabomber Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Νησιώτης είσαι bomber;; Yeap, Ellis Island μερια..... btw, απο το yatter βγαινει.... 1
libe13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Νησιώτης είσαι bomber;; https://www.youtube.com/watch?v=VaE5qUe03mA νταρι νταρι στον γυαλο πετουν οι γλαροι basketballfun καληνυχτα φιλια παω για υπνο γτ εχω κυνηγι σε λιγο..θα σκεφτομαι τα ψηλα καλλιγραμμα ποδια σου.. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το μονο πραγμα που ενδιαφερει τις γυναικες ειναι τα λεφτα η δοξα το ονομα η φημη και η δημοσιοτητα του ανδρα. Οσο ποιο πολλα απο αυτα εχει τοσο περισσοτερες γυναικες θα τον κυνηγουνε σαν λυσσασμενα σκυλια. Ολα τα αλλα περι ερωτα αγαπης φιλοτιμου σωστου και λαθους αντρα ειναι παραμυθακια δημοτικου και δικαιολογιες της δεκαρας. Οσες γυναικες το αρνουνται θα ειχανε καλους βαθμους στο δημοτικο και στα θρησκευτικα με αριστη ικανοτητα απαγγελιας παραμυθακιων. Εμείς εδω φίλε δεν μας περισσεύουν τα λεφτά
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πωπω απαξιωση Εμ τι να κανουμε. Οταν ημουν αφεντικο εριχνα οποια υπαλληλο ηθελα και δεν τολμουσαν να σηκωσουν και μυτη. Τωρα εκλεισε η επιχειρηση και γιναμε παλι εργατες με το ψωρομεροκαματο. Η γυναικα εχει μια μυτη σαν του σκυλου και μυριζει τα χρηματα απο χιλιομετρα πριν καν ανοιξεις το πορτοφολι σου. Και εκατομμυριουχος να εισαι και να βγαινεις με κουρελιασμενα ρουχα και μια σακαρακα η γυναικα θα σε καταλαβει. Τωρα οποια δεν αποδεχεται την αληθεια και θελει να πιπιλαει το παραμυθακι δικο της θεμα. Εμείς εδω φίλε δεν μας περισσεύουν τα λεφτά Ουτε και εμας.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καθαρά για να γελάσουμε το βαλα το βιντεο ε ?χωρίς παρεξηγηση
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 basketballfun Ούτε τα φαν μεταξύ τους δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις :S
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ούτε τα φαν μεταξύ τους δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις :S Yπάρχει περίπτωση να το έκανε επίτηδες για να σου την πει... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Yπάρχει περίπτωση να το έκανε επίτηδες για να σου την πει...Και είχα μια σκασίλα, πάω να κλαψω στη γωνίτσα μου zio :S
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Και είχα μια σκασίλα :S Είμαι σίγουρος, απλά το ανέφερα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 καληνυχτα baby..να με σκεφτεσαι Καλύτερα να βλέπω να στεγνώνει το βρεγμένο χώμα στο κήπο μου. Έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις