Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παίζει να κλείσει το τόπικ κατω των 50 σελίδων,είναι άδικο και ντροπή...

Αν προσεξες εγώ έσωσα το τοπικ χθες!!! Συγκεντρωθειτε λιγο ρε παιδια! Αφηστε τις κοντρες για ηλιθιους λογους τωρα ποιος πηρε τις περισσοτερες γκομενες κτλπ ελεος

• Like 1
  • Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις πάρει μόνο την χούφτα σου αλλά τι να λέμε τώρα.Έχεις καταφέρει να τσακωθείς με όλους μέσα σε ένα topic.Καλά κρασιά που λες και συ!

καλα ενταξει φιλε μου, οτι πεις, εχεις δικιο...δεν εχω αναγκη να πεισω οπως εσυ...ειπες καμια αληθεια σε οσα ανεφερες; τελοσπαντων καλη συνεχεια γιατι εχω και δουλειες να κανω καλη συνεχεια στο κραξιμο...

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα η συζήτηση με κάποιον που έχει διαμορφώσει τις απόψεις του και δεν είναι ανοιχτός σε αναθεώρηση αυτών.

Θέλει να πιστεύει ότι οι γυναίκες θέλουν γκόμενους για τα λεφτά... Ας το πίστευει.

Δεν είναι ο μόνος με απαρχαιωμένες αντιλήψεις στον πλανήτη...

Έχει το δικαίωμα να έχει διαφορετική άποψη με την δική σου, είτε σωστή είτε λάθος.το να τον κρίνεις ανάξιο για συζήτηση δεν είναι δημοκρατικό φίλος

Δημοσ.

Έχει το δικαίωμα να έχει διαφορετική άποψη με την δική σου, είτε σωστή είτε λάθος.το να τον κρίνεις ανάξιο για συζήτηση δεν είναι δημοκρατικό φίλος

Αυτη ειναι μια καλη ατακα για το φιτνεσ θρεντ χαχαχα

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα η συζήτηση με κάποιον που έχει διαμορφώσει τις απόψεις του και δεν είναι ανοιχτός σε αναθεώρηση αυτών.

Θέλει να πιστεύει ότι οι γυναίκες θέλουν γκόμενους για τα λεφτά... Ας το πίστευει.

Δεν είναι ο μόνος με απαρχαιωμένες αντιλήψεις στον πλανήτη...

bye μωρο καλη τυχη...στο τεννις, στην οπερα...οπου τελοσπαντων νομιζεις οτι εισαι ικανη...τα λεμε

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις πάρει μόνο την χούφτα σου αλλά τι να λέμε τώρα.Έχεις καταφέρει να τσακωθείς με όλους μέσα σε ένα topic.Καλά κρασιά που λες και συ!

Εάν έχει πάρει μόνο την χούφτα του τι σε πειράζει εσένα; Μήπως σε γυάλισε και σε ενδιαφέρει να τον μάθεις κάτι διαφορετικό;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη, αλλά ποιο είναι το νόημα να συζητας με κάποιον που ενστερνίζεται μια γνώμη δίχως καμία πρόθεση αλλαγής αυτής;

bye μωρο καλη τυχη...στο τεννις, στην οπερα...οπου τελοσπαντων νομιζεις οτι εισαι ικανη...τα λεμε

Στο μπάσκετ χεχεχε:)
Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη, αλλά ποιο είναι το νόημα να συζητας με κάποιον που ενστερνίζεται μια γνώμη δίχως καμία πρόθεση αλλαγής αυτής;

Πρέπει σων και καλά να συμφωνήσει μαζί σου ή να αλλάξει γνώμη; είχα άλλη άποψη για σένα

• Like 1
Δημοσ.

Στο μπάσκετ χεχεχε :)

Ελαχιστοι θα αλλαζαν τις αποψεις τους με τα λεγομενα επιχειρηματα .... καλυτερα δειχνε με πραξεις!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρέπει σων και καλά να συμφωνήσει μαζί σου ή να αλλάξει γνώμη; είχα άλλη άποψη για σένα

Μπορεί να έχει ότι γνώμη θέλει.

Δεν είναι αυτό το point μου.

Οι γενικεύσεις όμως είναι ένα πολύ κακό πράγμα.

Είναι σαν να λεω ότι όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια, είναι δυνατόν να στέκει κάτι τέτοιο με βάση τη λογική;

Έχω για παράδειγμα γνωρίσει όλους τους άνδρες του πλανήτη για να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα;

Ή απλώς κάνω μια γενίκευση με βάση των δικών μου εμπειριών (π.χ) πάνω στο θέμα;

Δημοσ.

γιατι εσυ δεν αλλαζεις την δικη σου αποψη;τι λογικη του παραλογου ειναι αυτη; τελοσπαντων το τερματισατε....

Δημοσ.

βρε συ τα χω δει τα βλεπω καθε μερα και θα μου πεις να εχω διαφορετικη αποψη γιατι εσυ δεν αλλαζεις την δικη σου;τι λογικη του παραλογου ειναι αυτη; τελοσπαντων το τερματισατε....

Καλα μεταξυ μας δεν ψάχνονται ολες με φράγκα και δοξες. Απλα θέλει αρκετο ψάξιμο που καμια φορά μπορει να βαριομαστε να κάνουμε. Δοκιμασε το πειραμα μεσα σε ενα χρονο προσέγγισε οσες περισσοτερες γυναικες μπορεις! Στανταρ θα βρεις κάποια ή καποιες που ειναι απλη και θελει απλα να περνάει καλα.

Δημοσ.

βαλε απεναντι απο ενα οικοδομο και ενα ποδοσφαιριστη 500 γυναικες...ποιον πιστευεις οτι θα διαλεξουν και οι 500;

Επισκέπτης
Δημοσ.

γιατι εσυ δεν αλλαζεις την δικη σου αποψη;τι λογικη του παραλογου ειναι αυτη; τελοσπαντων το τερματισατε....

Γιατί δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις.

Βλέπω τους ανθρώπους ως ξεχωριστές οντότητες και τους κρίνω ξεχωριστά με βάση τι είναι ο καθενας, και όχι με βάση τι θεωρώ εγώ ότι είναι το σύνολο στο οποίο ανήκουν.

Και δεν εθελοτυφλώ.

Πολλές γυναίκες όντως κυνηγάνε τα λεφτά και τη δόξα, το ίδιο όμως και πολλοί άνδρες.

So what;

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, οι επιλογές αυτές όμως δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο, αλλά μόνο το άτομο που τις κάνει.

Δημοσ.

Καλα μεταξυ μας δεν ψάχνονται ολες με φράγκα και δοξες. Απλα θέλει αρκετο ψάξιμο που καμια φορά μπορει να βαριομαστε να κάνουμε. Δοκιμασε το πειραμα μεσα σε ενα χρονο προσέγγισε οσες περισσοτερες γυναικες μπορεις! Στανταρ θα βρεις κάποια ή καποιες που ειναι απλη και θελει απλα να περνάει καλα.

τι πειραμα ρε φιλε μιλαω για τις εμφανισιμες γυναικες και το τι ψαχνουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...