Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαλε απεναντι απο ενα οικοδομο και ενα ποδοσφαιριστη 500 γυναικες...ποιον πιστευεις οτι θα διαλεξουν και οι 500;

Εμενα δεν με ενδιαφερει ποιον θα διαλεξουν οι 500 εμενα με ενδιαφερει το πλανο που σου ειπα πιο πάνω. Πχ θές να βρεις μια να περνάς καλα χωρις να σε πρηζει? Κάτσε ψάξε και ολο και κάτι θα βρεις.

Γενικα δεν με ενδιαφερει καθολου τι κάνουν οι γυρω και ποιον θα επιλέξουν πηγα εκανα καμάκι σε κάποια απαντησε αρνητικα? δεν την σβηνω πχ απο το κινητο μου ή απο το φβ αλλα δεν ασχολουμαι αλλο μαζι της δεν θελει η κοπελα αν ηθελε θα έστελνε. Πάμε σε επομενη τωρα απο εκει και περα ποιον θα επιλεξει με ποιον θα πάει τι με ενδιαφερει εμενα? το χρονο μου θα χάσω.

τι πειραμα ρε φιλε μιλαω για τις εμφανισημες γυναικες και το τι ψαχνουν

Δεν ψάχνουν μονο ποδοσφαιριστες αμα το πάμε ετσι και μια καλη δουλειά να έχεις ή ενα ωραιο εμφανισιακο σουλουπι προφανως και θα έχεις περισσοτερες επιτυχιες απο εναν που ειναι άσχημος , χοντρος άνεργος και αδιαφορος στις ατακες - στις ιδεες κτλπ κτλπ

αλλα δεν σε ενδιαφέρει αυτο κατα τη γνωμη μου.

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα δεν με ενδιαφερει ποιον θα διαλεξουν οι 500 εμενα με ενδιαφερει το πλανο που σου ειπα πιο πάνω. Πχ θές να βρεις μια να περνάς καλα χωρις να σε πρηζει? Κάτσε ψάξε και ολο και κάτι θα βρεις.

Γενικα δεν με ενδιαφερει καθολου τι κάνουν οι γυρω και ποιον θα επιλέξουν πηγα εκανα καμάκι σε κάποια απαντησε αρνητικα? δεν την σβηνω πχ απο το κινητο μου ή απο το φβ αλλα δεν ασχολουμαι αλλο μαζι της δεν θελει η κοπελα αν ηθελε θα έστελνε. Πάμε σε επομενη τωρα απο εκει και περα ποιον θα επιλεξει με ποιον θα πάει τι με ενδιαφερει εμενα? το χρονο μου θα χάσω.

Δεν ψάχνουν μονο ποδοσφαιριστες αμα το πάμε ετσι και μια καλη δουλειά να έχεις ή ενα ωραιο εμφανισιακο σουλουπι προφανως και θα έχεις περισσοτερες επιτυχιες απο εναν που ειναι άσχημος , χοντρος άνεργος και αδιαφορος στις ατακες - στις ιδεες κτλπ κτλπ

αλλα δεν σε ενδιαφέρει αυτο κατα τη γνωμη μου.

δεν ειναι θεμα προσωποποιησης ειναι θεμα της τασης που κυριαρχει και οτι εχω πει μεχρι τωρα εχει να κανει με τις εμφανισιμες γυναικες γτ ετσι ανοιξε το συγκεκριμενο τοπικ οτι και καλα ενας πατσαβουραιος πιτσιρικας εβγαλε μια πρωτη γκομενα επειδη παιζει μπαλα

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν ειναι θεμα προσωποποιησης ειναι θεμα της τασης που κυριαρχει και οτι εχω πει μεχρι τωρα εχει να κανει με τις εμφανισιμες γυναικες γτ ετσι ανοιξε το συγκεκριμενο τοπικ οτι και καλα ενας πατσαβουραιος πιτσιρικας εβγαλε μια πρωτη γκομενα επειδη παιζει μπαλα

ΟΛΕΣ οι εμφανίσιμες γυναίκες δηλαδή τους ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά και η δόξα;

Πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;

Έχεις γνωρίσει όλες τις εμφανίσιμες γυναίκες του πλανήτη;

Δημοσ.

ΟΛΕΣ οι εμφανίσιμες γυναίκες δηλαδή τους ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά και η δόξα;

Πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;

Έχεις γνωρίσει όλες τις εμφανίσιμες γυναίκες του πλανήτη;

ειναι θεμα φυσης..τελοσπαντων παω μην χασω την μερα μου παλι εδω...τα λεμε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και η φύση λέει τί;

Αλλά οκ στο ινσόμνια όλοι είναι ψυχολόγοι, βιολόγοι και στατιστικολόγοι μαζί για να βγάζουν συμπεράσματα περί των γυναικών ολοκλήρου του πλανήτη (και προφανώς με βάση τι βλέπουν στα περιοδικά, ίντερνετ κτλ και σε λίγες γνωστές και ισχύουν βέβαια καθολικά για 3.5 δις ανθρώπων :))

Δημοσ.

Να τι συμβαίνει όταν βγαίνουν οι Mods το Σάββατο για ποτάκι.

• Like 3
Δημοσ.

Και η φύση λέει τί;

Αλλά οκ στο ινσόμνια όλοι είναι ψυχολόγοι, βιολόγοι και στατιστικολόγοι μαζί για να βγάζουν συμπεράσματα περί των γυναικών ολοκλήρου του πλανήτη (και προφανώς με βάση τι βλέπουν στα περιοδικά, ίντερνετ κτλ και σε λίγες γνωστές και ισχύουν βέβαια καθολικά για 3.5 δις ανθρώπων :))

Πολλοί συνδυάζουν πολλές ειδικότητες μαζί

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολλοί συνδυάζουν πολλές ειδικότητες μαζί

Δεν διαφωνώ, αλλά όλοι; :P

Δημοσ.

Αυτό που κάθε δεύτερη Παρασκευή θα μπουκάρει κι ένα νέο troll και θα το παίζει γαμάω αρχίζει και κουράζει νομίζω

you know shit hits the fan όταν ακόμη κι ο DDevil σε βρίσκει υπερβολικο  :-D

libe μήπως είσαι κι εσύ με τη σειρά σου κάνας φίλος του μοχάμεντ; :P

• Like 2
Δημοσ.

Να τι συμβαίνει όταν βγαίνουν οι Mods το Σάββατο για ποτάκι.

στην πραγματικότητα πρέπει να είναι σύσταση απο ψυχολόγο να παίρνουν off μια στο τόσο για να μη πάθουν κανα κοκομπλοκ  με αυτά που διαβάζουν χαχαχααχχαχα

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό που κάθε δεύτερη Παρασκευή θα μπουκάρει κι ένα νέο troll και θα το παίζει γαμάω αρχίζει και κουράζει νομίζω

you know shit hits the fan όταν ακόμη κι ο DDevil σε βρίσκει υπερβολικο  :-D

libe μήπως είσαι κι εσύ με τη σειρά σου κάνας φίλος του μοχάμεντ; :P

Ναι ολοι ειναι φιλοι μου κια κλωνοι μου χαχαχα εδω μεχρι και τον Μανουσο πηγαν να τον βγάλουν δικο μου κλωνο. Λες και απαγορευεται κάποιος να έχει ιδιες αποψεις ή να μοιάζουν τα στύλ γραφής τους. Αμεσως να τον πουμε κλωνο!!!

Δημοσ.

Αλήθεια παίζεις Α1 basketballfan;; Μπράβο ρε συ!

Στην α1 στο γυναικείο η καθε ομαδα εχει μια αντε δυο παικτριες που βαζουν 30αρες και οι υπόλοιπες είναι απλα συμπληρωματικές. Επισης οι ψηλες και γενικα τα 5αρια καθορίσουν το παιχνιδι σε πολυ μεγαλύτερο βαθμό απ οτι οι περιφερειακοι.

Κ με 1,86 ειδικα κ αν ειναι δυνατή ανετα παίζει ψηλός. Εδω και σε (χαμηλες) εθνικής κατηγορίες αντρων ειναι κτ ψηλοι 1,90 που κάνουν παπάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ από χθες όλο φεύγεις και όλο εδώ είσαι
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην α1 στο γυναικείο η καθε ομαδα εχει μια αντε δυο παικτριες που βαζουν 30αρες και οι υπόλοιπες είναι απλα συμπληρωματικές. Επισης οι ψηλες και γενικα τα 5αρια καθορίσουν το παιχνιδι σε πολυ μεγαλύτερο βαθμό απ οτι οι περιφερειακοι.

Κ με 1,86 ειδικα κ αν ειναι δυνατή ανετα παίζει ψηλός. Εδω και σε (χαμηλες) εθνικής κατηγορίες αντρων ειναι κτ ψηλοι 1,90 που κάνουν παπάδες.

Παρακολουθείς γυναικείο;

Δημοσ.

Πλεον όχι αν κ εχω μια φιλη που επαιζε Εθνική. Και καποιες γνωστές σε Ολυμπια-ολυμπιαδα. Εχουν αλλάζει τόσο τα πράγματα απο τοτε που παρακολουθουσα (και επαιζα)?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...