Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πλεον όχι αν κ εχω μια φιλη που επαιζε Εθνική. Και καποιες γνωστές σε Ολυμπια-ολυμπιαδα. Εχουν αλλάζει τόσο τα πράγματα απο τοτε που παρακολουθουσα (και επαιζα)?

Πλην κάποιων εξαιρέσεων, είναι πιο μοιρασμένο το σκοράρισμα πια στις βασικές, τουλάχιστον.

Θεωρώ ότι πια υπάρχει πιο μεγάλο balance από ότι παλαιότερα (όχι ότι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα).

Αλλά οκ πολλά παίζουν ρόλο όπως ο χρόνος συμμετοχής, σε τι κατάσταση πια είσαι αθλητικώς κοκ σε σχέση με το σκοράρισμα.

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ποια ομάδα παιζεις; Επισης μαθαινα γ κτ ομαδικά όργια στις ομάδες λιγο πιο βόρεια :ρ αν κ μπορεί να ναι φήμες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε ποια ομάδα παιζεις; Επισης μαθαινα γ κτ ομαδικά όργια στις ομάδες λιγο πιο βόρεια :ρ αν κ μπορεί να ναι φήμες

Σορρυ δεν πρόκειται να πω ομάδα, too much info :S

Καλά και εγώ έχω ακούσει πάρα πολλά και βασικά έχω ακούσει τα περισσότερα περί εθνικής ομάδας... Αλλά ξέρεις πολλές φορές αυτοί που "μεταφέρουν" τα κουτσομπολιά ας το πω τα φουσκώνουν :P

Προσωπικά, δεν μου έχει συμβεί κάτι, για άλλες δεν είμαι και τόσο σίγουρη :P

Δημοσ.

Ε καλα ναι γι αυτο εγραψα φήμες. Παντως μπραβο σου που ανεχεσαι μαλακοπαραγοντες μαλακοφιλαθλους και λοιπους τσομπαναραιους. Πιστευω οποιος εχει παίξεις μπασκετ εχει έρθει σε επαφή με όντα που απορεις ποσο χαμηλο iq παιζει να χουν.

Γραφε κανα σχολιο στα μπασκετικά νήματα παντως να χουμε αντίλογο απο μια επαγγελματία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε καλα ναι γι αυτο εγραψα φήμες. Παντως μπραβο σου που ανεχεσαι μαλακοπαραγοντες μαλακοφιλαθλους και λοιπους τσομπαναραιους. Πιστευω οποιος εχει παίξεις μπασκετ εχει έρθει σε επαφή με όντα που απορεις ποσο χαμηλο iq παιζει να χουν.

Γραφε κανα σχολιο στα μπασκετικά νήματα παντως να χουμε αντίλογο απο μια επαγγελματία.

Δεν μπορείς να φανταστείς. Δεν περιγράφεται, γι αυτό και όσες δεν έχουν υποχρεώσεις και μπορούν, φεύγουν εξωτερικό να παίξουν για να μην χρειάζεται να κάνουν deal with με αυτούς τους μ@λ@κες.

Αλλά οκ έχω μάθει να τους αγνοοώ, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο από το να τους γράψεις εκεί που δεν πιάνει το μελάνι :S

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πληρωνεσαι; Η μονο θεωρητικα; Κάποτε το ανατολια γ εθνικη εσκαγε 1800/μηνα

Πληρώνομαι κανονικά.

Πάντως σχετικο-ασχετο αν κάποιος το κάνει (και) για τα λεφτά (γιατί εγώ δεν το κάνω γι' αυτό, ούτε που με απασχολεί προσωπικά) μπορεί άνετα και σε μικρότερες κατηγορίες να βρει ομάδες που πληρώνουν καλά.

Δεν είναι απαραίτητο να παίζεις εθνική κατηγορία.

Δημοσ.

Καλα αν δε το κάνεις γ βιοπορισμό δε σε νοιάζει κι όλας να ασχοληθεις με πολλα πολλα. Απλα κανεις το χομπι σου κ περνας καλά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλα αν δε το κάνεις γ βιοπορισμό δε σε νοιάζει κι όλας να ασχοληθεις με πολλα πολλα. Απλα κανεις το χομπι σου κ περνας καλά.

Ανάλογα το άτομο.

Ούτε εμένα με ενδιαφέρει βιοποριστικώς, απλώς μου αρέσει πολύ το άθλημα, και απλώς κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ :S

Δημοσ.

Ε και μένα μου αρεσει αλλα πλεον μαζευομαι με φίλους και παίζουμε... πιστεύω είναι πολύ πιο διασκεδαστικό, για μενα τουλάχιστον.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε και μένα μου αρεσει αλλα πλεον μαζευομαι με φίλους και παίζουμε... πιστεύω είναι πολύ πιο διασκεδαστικό, για μενα τουλάχιστον.

Προτιμώ το οργανωμένο παιχνίδι τουλάχιστον προς το παρόν, δεν ξέρω όταν είμαι πιο μεγάλη πως θα το βλέπω :S

Δημοσ.

Προτιμώ το οργανωμένο παιχνίδι τουλάχιστον προς το παρόν, δεν ξέρω όταν είμαι πιο μεγάλη πως θα το βλέπω :S

E πόσο πιο μεγάλη;; :P :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

E πόσο πιο μεγάλη;; :P :D

Εεεε zio με πρόχειρους υπολογισμούς θεωρώ ότι μέχρι τα 1000 μπορώ ακόμη να παίζω :P

Δημοσ.

"Τι έχει εκείνος για να έχει το #### αντικείμενο;" 

Αρκετά κοινότυπη φράση σε όσους δεν μπορούν να αυτό-προσδιοριστούν και ικετεύουν για ευνοϊκό έτερο-προσδιορισμό. 

Μόνο που σε αυτό το thread δεν ξέρω τι είναι πιο λυπηρό... Το ότι ενήλικοι άνθρωποι δεν μπορούν να τα βάλουν κάτω και να αυτό-προσδιοριστούνε ή ότι, τελικά, ακόμα και σήμερα βλέπουμε τον ερωτικό σύντροφο ως αντικείμενο; 

Υ.Γ. Επειδή το θέμα παίζει να πάει και στα alpha, betta, gamma κ.ο.κ. males.... Φυσικά και ισχύει αυτή η κατηγοριοποίηση. Όπως ισχύει και το πείραμα του Pavlov στους ανθρώπους. Όπως ισχύει και η καθοδήγηση ανθρώπων μέσω κάλυψης ή εκφοβισμού για ανάγκες/εντολές/πρότυπα/what_ever που πηγάζουν από τον ερπετοειδή εγκέφαλο.

Το ερώτημα είναι ο καθένας που κατατάσσει των εαυτό του και τους ανθρώπους που επιλέγει να έχει γύρω του. Σε αυτούς που τους κάνουνε κουμάντο τα γεννητικά τους όργανα και οι ζωώδεις ορμές ή σε αυτούς που έχουν πάνω τους μέρος ή όλη την εξέλιξη του ανθρώπου από τον πίθηκο (επιστημονικά μιλώντας) ;

Φυσικά και η απάντηση για όσους καθοδηγούνται από την θεωρία των alpha κτλ males που ισχύει για ζώα (και δη λύκους, εάν θυμάμαι καλά) είναι προφανής.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...