Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ισχύει ότι το φαγητό μειώνει το iq.

Βασικά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για ποιον λόγο κάποιοι άνθρωποι έχουν υψηλότερο ή χαμηλότερο iq από κάποιους άλλους. Οι θεωρίες για το τι διαμορφώνει το iq είναι πάρα πολλές.

Επίσης, το iq δεν δηλώνει κάτι με την επιτυχία στη ζωή, αλλά δείχνει απλώς κάποια καλύτερη αντίληψη (?) κάποιων πραγμάτων.

σωστή , εγώ δεν το έθεσα σωστά , η κακή κατάσταση υγείας μειώνει το iq (ή το καταβάλει)  , κάτι που θα έρθει κάποια στιγμή λόγο κακής διατροφής, αυτό ήθελα να πω. Όχι οτι είναι σίγουρο απλά λέω πως αν είναι να γίνει κάτι ποιο πιθανό να γίνει αυτό απ ότι το ανάποδο . 

• Απαντ. 494
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι το περιεργο βλεπεται στην εξισωση  ποδοσφαιριστες-μπασκετμπολιστες  και ωραιες γυναικες .Απολυτως φυσιολογικο  ειναι το αντιθετο θα ηταν περιεργο .

Ειναι νεοι , γυμνασμενοι ,διασημοι και με λεφτα  εφοσον εχουν διακρισεις ,καθως αυτα τα σπορ εχουν απο τους καλυτερα αμειβομενους αθλητες .

Δλδ εσεις  ως  γκομενα και μαλιστα ωραια  δεν θα θελετε εναν τετοιο  οχι ε? Θα προτιμουσατε τον Μητσο που παιρνει 700 τον μηνα  ,εχει την κοιλια μεχρι το πατωμα και βαριεται που ζει  δουλευοντας ως υπαλληλος  καπου  και αυτο τον κανει επισης και κατα τεκμηριο εξυπνο  οπως αναφερθηκε .

Μαλιστα ,

αυτο που  εχετε φτιαξει ενα πλασματικο κοσμο γυρω σας για να μην  αισθανεστε ασχημα  να το κοιταξετε ,απο την αλλη και ποιος ειμαι εγω που θα σας χαλασει το παραμυθακι .

Οτι σας κανει να κοιμαστε καλυτερα τα βραδια και ας μην εχει καμμια επαφη με την πραγματικοτητα.

Παντως εγω για την ιστορια παρολο που ειμαι Παναθηναικος πολυ ζηλευω τον Πριντεζη και τις γυναικες που εχει κατα καιρους .

Χαιρομαι που εσεις  ειστε ανωτεροι  και τον λυπαστε  γιατι ειναι" χαζος" και οι δικες σας οι σχεσεις ηταν ολες με τον Αινσταιν  στην χειροτερη ...

Απόλυτα λογικό. Σοβαρά τι ψάχνουμε να βρούμε; :)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φίλο που παίζει Τρίτη εθνική, δεν βλέπετε και έριξε την πιο ωραία γυναίκα που έχω δει από κοντά στην ζωή μου.

Πως γίνεται και ποδοσφαιριστες που δεν βλέπονται να έχουν τόσο ωραίες γυναίκες και δεν μιλάμε για αυτούς που παίρνουν εκατομμύρια.

Άλλος με 500€ συμβόλαιο και κυκλοφορεί μονδελα να το γυρίσω και γω στην μπάλα;

Μη μιλας υποτιμητικα για τους φιλους σου σε αγνωστους.

Ακούω συχνά απαξιωτικά σχόλια για αθλητές (όχι μόνο για "σφίχτες") αλλά μου φαίνονται πολύ απόλυτα. Τόσο απίθανο είναι να έχει όντως κάποιος σαν χόμπυ ή επάγγελμα ποδόσφαιρο/μπάσκετ/γυμναστήριο/whatever και ταυτόχρονα να του κόβει; Επίσης η ξανθιά που βγάζει selfie είναι εγγυημένα καθυστερημένη;

Είναι ναι ειδικα αμα γουρλωνει τη μουρη λες και κάποιος της έχωσε κλοτσια στα γεννητικα.

Δημοσ.

Μη μιλας υποτιμητικα για τους φιλους σου σε αγνωστους.

του κακού γα*@#$ του φταίνε οι τρίχες ή εδώ συγκεκριμένα οι "φίλοι"....

Τι να κάνουμε TS μπορεί η μανούλα σου να σου λέει τι όμορφο παιδί που είσαι... μπορεί και να είσαι όμορφο παιδί(χρειάζεσαι την άποψη ξένων γυναικών και όχι της μάνας σου για να το συμπεράνεις αυτό)... αλλα χωρίς σώμα ή λεφτά που πά ρε καραμήτρο; :P

δες τι όμορφη που ειναι αυτή.... θα τις καθόσουν; ΟΧΙ

1426694941335

δες τι άσχημη που εινια αυτή... θα τις καθόσουν; ΝΑΙ

4_jpeg5551e8606d6081861b74d27492797e15.j

βάλε τώρα την φάτσα της πρώτης στο σώμα της δεύτερης... θεογκόμενα...  (άρα μετράει και η φάτσα) απλά οκ καλύτερα να έχεις σώμα (όσο αφορά τα ερωτικά) παρά φάτσα περισσότερη επιτυχία θα έχεις 

Δημοσ.

μπορείς να ελπίζεις σε comeback του DDevil

Γιατι μιλας για μενα ενώ δεν είμαι εδώ? δεν γουστάρω λογια πισω από τη πλατη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

σωστή , εγώ δεν το έθεσα σωστά , η κακή κατάσταση υγείας μειώνει το iq (ή το καταβάλει) , κάτι που θα έρθει κάποια στιγμή λόγο κακής διατροφής, αυτό ήθελα να πω. Όχι οτι είναι σίγουρο απλά λέω πως αν είναι να γίνει κάτι ποιο πιθανό να γίνει αυτό απ ότι το ανάποδο .

Δηλαδή αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας δεν έχεις υψηλό iq;

Αυτό λες;

Το iq σταματάει να μεγαλώνει όταν περίπου ενηλικιώνεσαι, οπότε και το αντίθετο (να μικρύνει) είναι κάπως αδύνατον.

Δημοσ.

του κακού γα*@#$ του φταίνε οι τρίχες ή εδώ συγκεκριμένα οι "φίλοι"....

Τι να κάνουμε TS μπορεί η μανούλα σου να σου λέει τι όμορφο παιδί που είσαι... μπορεί και να είσαι όμορφο παιδί(χρειάζεσαι την άποψη ξένων γυναικών και όχι της μάνας σου για να το συμπεράνεις αυτό)... αλλα χωρίς σώμα ή λεφτά που πά ρε καραμήτρο; :P

Φιλε μαλλον δεν έχει διαβάσει τσάκωνα ο φίλος για αυτό εχει μεινει πισω και κλαιγεται.

Ο μεγαλος δάσκαλος εχει πει ευτυχως που οι ομορφοι είναι πουστηδες για να πηδαμε εμεις οι άσχημοι :cry:

όχι πες μου τωρα ποια γυναικα θα αντισταθεί σε τέτοιες ατακες. :devil:

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ισχύει αλλά άλλο η μόρφωση. Εδώ για δείκτη IQ βλέπω να μιλάνε, όχι για ακαδημαϊκές γνώσεις...

Όχι, αλλά κατά μέσο όρο κάποιο άτομο με πολύ ψηλό iq θα προτιμήσει τις σπουδές, από το να παίξει μόνο μπάσκετ.

Δημοσ.

Δηλαδή αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας δεν έχεις υψηλό iq;

Αυτό λες;

Το iq σταματάει να μεγαλώνει όταν περίπου ενηλικιώνεσαι, οπότε και το αντίθετο (να μικρύνει) είναι κάπως αδύνατον.

δηλαδή ένας 80χρονος που δεν θυμάται το όνομα του έχει το ίδιο iq (αντίληψη) που είχε στα 20 ? 

επειδή είπες 

Επίσης, το iq δεν δηλώνει κάτι με την επιτυχία στη ζωή, αλλά δείχνει απλώς κάποια καλύτερη αντίληψη (?) κάποιων πραγμάτων.

το λέω επειδή πολλοί σημερινοί 30ρηδες με κακή διατροφή κ συνήθειες έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι σαν τον 80χρονο στα 50-60 τους 

Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλαδή ένας 80χρονος που δεν θυμάται το όνομα του έχει το ίδιο iq που είχε στα 20 ?

Οκ αν έχεις alzheimer όντως η αντίληψη των πραγμάτων γύρω σου μειώνεται, αλλά αυτό τι αποδεικνύει;

δηλαδή ένας 80χρονος που δεν θυμάται το όνομα του έχει το ίδιο iq (αντίληψη) που είχε στα 20 ?

επειδή είπες

το λέω επειδή πολλοί σημερινοί 30ρηδες με κακή διατροφή κ συνήθειες έχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι σαν τον 80χρονο στα 50-60 τους

Αν όταν μεγαλώσεις πάθεις κάποιο συνδρονο ανοιας, τι σχέση έχει με τη διατροφή;
Δημοσ.

Εχω και εγω αρκετους φιλους που εχουν ωραιες γκομενες αλλα μπορω να το δικαιολογησω.

Είναι και γαμώ τα παιδια! Ειδικα ο κολλητος μου.

Δημοσ.

Οκ αν έχεις alzheimer ή άνοια όντως η αντίληψη των πραγμάτων γύρω σου μειώνεται, αλλά αυτό τι αποδεικνύει;

οτι αν υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί το iq σου θα μειωθεί επειδή είσαι χοντρός , πίνεις καπνίζεις και κάθεσαι στον κώλο σου όλη μέρα τα τελευταία 20-30 χρόνια , όχι επειδή γυμναζόσουν κ ζούσες ποιοτική ζωή overall , άσχετα τι πιστεύει ο καθένας για να νιώθει καλά με τον εαυτό του 

Δημοσ.

Ακούω συχνά απαξιωτικά σχόλια για αθλητές (όχι μόνο για "σφίχτες") αλλά μου φαίνονται πολύ απόλυτα. Τόσο απίθανο είναι να έχει όντως κάποιος σαν χόμπυ ή επάγγελμα ποδόσφαιρο/μπάσκετ/γυμναστήριο/whatever και ταυτόχρονα να του κόβει; Επίσης η ξανθιά που βγάζει selfie είναι εγγυημένα καθυστερημένη;

Ναι είναι εγγυημένα καθυστερημένη. Μην κάνεις οτι δεν το έχεις παρατηρήσει.
  • Like 4
Δημοσ.

εγώ πάντως νομίζω πως έχει να κάνει με το επάγγελμα - απασχόληση γενικότερα...

αλλιώς είναι σε μία γυναίκα να πεις ότι είσαι barman-ποδοσφαιριστής-crossfit trainer Κλπ και αλλίως να πεις web developer-Λογιστής-DBA Κλπ...δεν μπορώ να το εξηγήσω προσωπικά αλλά νομίζω πως ισχύει ειδικά στις Ελληνίδες

ίσως τώρα που το σκέφτομαι να έχει μία δόση περιπέτειας-αδρεναλίνης-επικίνδυνης ζωής (λέμε τώρα) ενώ μία δουλειά γραφείου με μπόλικα σεμινάρια-άγχος-διάβασμα τι περιπέτεια να έχει?? μη φας το bug στην μάπα παρασκευιάτικα και δουλεύεις όλο το ΣΚ?? :ph34r:  

εχει φραγκα παντως και απο μια ηλικια και μετα μετραει πολυ περισσοτερο απο την δηθεν περιπετεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...