Vapir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 αμφιβαλω, εξαρταται βασικα την γκομενα, εμενα αν μου μιλαγε καποιος για τριφυλλα και μυτιες θα τον εκανα περα με συνοπτικες διαδικασιες. για την μάζα λέω μεταξύ 18-25 , έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια η ναρκωκουλτούρα και αν και δεν είμαι κατά επειδή γίνεται για ηλίθιο λόγο γιαυτό λέω και δυστυχώς αν κάποιος κάνει οτιδήποτε επειδή του αρέσει και δεν βλάπτει τους αλλους δεν βλέπω κάτι κακό , όταν όμως το κάνει για να θεωρηθεί cool και special το βρίσκω γελοίο 1
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ο μόνος τρόπος για να ρίξεις γκόμενα με ναρκωτικά είναι να τις τα ρίξεις στο ποτό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 για την μάζα λέω μεταξύ 18-25 , έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια η ναρκωκουλτούρα και αν και δεν είμαι κατά επειδή γίνεται για ηλίθιο λόγο γιαυτό λέω και δυστυχώς αν κάποιος κάνει οτιδήποτε επειδή του αρέσει και δεν βλάπτει τους αλλους δεν βλέπω κάτι κακό , όταν όμως το κάνει για να θεωρηθεί cool και special το βρίσκω γελοίο Δεν βλάπτεις τους άλλους; Ξέρεις τι κάνουν οι περισσότεροι από κάποια στιγμή και μετά για να πάρουν τη δόση τους;
Vapir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δεν βλάπτεις τους άλλους; Ξέρεις τι κάνουν οι περισσότεροι από κάποια στιγμή και μετά για να πάρουν τη δόση τους; δεν αναφέρθηκα σε πρεζάκιδες ,μιλάμε για φυσιολογικό και υγιή κόσμο με δουλειές , οικογένεια , φίλους και ακόμα και καριέρες
Artemidoros282 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 για την μάζα λέω μεταξύ 18-25 , έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια η ναρκωκουλτούρα και αν και δεν είμαι κατά επειδή γίνεται για ηλίθιο λόγο γιαυτό λέω και δυστυχώς αν κάποιος κάνει οτιδήποτε επειδή του αρέσει και δεν βλάπτει τους αλλους δεν βλέπω κάτι κακό , όταν όμως το κάνει για να θεωρηθεί cool και special το βρίσκω γελοίο και εδώ πέφτουν στην παγίδα του να παρατηρούν τα λάθος πράματα... βλέπουν τον λεπτο γραμμωμένο με ξανθό μακρύ μαλακό μαλλί τύπου αδάμ νέοπα χίπη που κάνει το τσιγαριλίκι του κτλ να έχει βροχή γκομενάκια και το ρίχνουν στο ότι το lifestyle είναι που βοηθάει... Όχι ειναι το ότι ειναι λεπτός γραμμωμένος ψιλός με μεταξένιο μακρύ μαλλί αυτό που βοηθάει τα ναρκωτικά τα πίνουν απλά οι γκόμενες σαν μπόνους ή ακόμη και για να ΤΟΥ αρέσουν.... 2
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 για την μάζα λέω μεταξύ 18-25 , έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια η ναρκωκουλτούρα και αν και δεν είμαι κατά επειδή γίνεται για ηλίθιο λόγο γιαυτό λέω και δυστυχώς αν κάποιος κάνει οτιδήποτε επειδή του αρέσει και δεν βλάπτει τους αλλους δεν βλέπω κάτι κακό , όταν όμως το κάνει για να θεωρηθεί cool και special το βρίσκω γελοίο Καλά μεταξύ μας δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρό άτομο με τις στοιχειώδεις γνώσεις/εμπειρίες που να θεωρεί κατάλληλο άτομο για αναπαραγωγή ή σχέση κάποιον που κάνει ναρκωτικά. Τέτοια άτομα είναι τύποι/τύπισσες επιπέδου snif/ypo. 2
evabb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ακριβώς γι αυτό και έβαλα τα 2 άκρα,για να γίνει περισσότερο διακριτή η διαφορά στις επιλογές και να έχω "καθαρή" απάντηση το θεμα δεν ειναι να περνας ολο σου τον χρονο με τα χομπυ σου αλλα αν εχεις εστω και ενα και μπορεις να μιλησεις γι αυτο γιατι ειναι ενδιαφερον ή τουλαχιστον η εκαστωτε γυναικα το βρισκει ενδιαφερον τοτε ειναι καλα. πχ μπορει να παιζεις σκακι ή να ασχολησε με παραδοσιακους χορους κατι τελως παντων που να δειχνει οτι δεν πινεις μονο φραπεδες ολη μερα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 δεν αναφέρθηκα σε πρεζάκιδες ,μιλάμε για φυσιολογικό και υγιή κόσμο με δουλειές , οικογένεια , φίλους και ακόμα και καριέρες Φυσιολογικός και υγιής δεν είναι ταυτόσημο με του παίρνω ναρκωτικά (πλην εξαιρέσεων π.χ γλαύκωμα) έχω την εντύπωση
Vapir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλά μεταξύ μας δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρό άτομο με τις στοιχειώδεις γνώσεις/εμπειρίες που να θεωρεί κατάλληλο άτομο για αναπαραγωγή ή σχέση κάποιον που κάνει ναρκωτικά. Τέτοια άτομα είναι τύποι/τύπισσες επιπέδου snif/ypo. ναι ρε δεν μιλάμε για αυτά στο thread μιλάμε για fucking
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 το θεμα δεν ειναι να περνας ολο σου τον χρονο με τα χομπυ σου αλλα αν εχεις εστω και ενα και μπορεις να μιλησεις γι αυτο γιατι ειναι ενδιαφερον ή τουλαχιστον η εκαστωτε γυναικα το βρισκει ενδιαφερον τοτε ειναι καλα. πχ μπορει να παιζεις σκακι ή να ασχολησε με παραδοσιακους χορους κατι τελως παντων που να δειχνει οτι δεν πινεις μονο φραπεδες ολη μερα. Αν δεν ασχολεισαι πραγματικα αλλα της πεις ψεμματα δεν υπαρχει προβλημα ετσι ?
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ναι ρε δεν μιλάμε για αυτά στο thread μιλάμε για fucking Μα ισχύει για οποιαδήποτε διαπροσωπική σχέση ή ανταλλαγή υγρών. Θα πήγαινες ποτέ με κάποια που κάνει κόκα,βαρβιτουρικά etc? H κοπέλα θα έχει γενικότερα θέματα.(Αυτό προφανώς ισχύει και στα 2 φύλα)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αν δεν ασχολεισαι πραγματικα αλλα της πεις ψεμματα δεν υπαρχει προβλημα ετσι ? Θα το καταλάβουμε...
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Θα το καταλάβουμε... Σιγουρα ? Μηπως απο τον πολυ ενθουσιασμο για τις ενδιαφερουσες αυτες πτυχες του αλλου ειστε ετοιμες να καταπιειτε την μεγαλυτερη παραμυθα ? Σιγουρα ετσι ?
evabb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αν δεν ασχολεισαι πραγματικα αλλα της πεις ψεμματα δεν υπαρχει προβλημα ετσι ? και φαντασου να πεσεις σε καποια με το ιδιο χομπυ και να γινεις ρεζιλι. σε γενικες γραμμες παντως τις μουφες τις καταλαβαινουμε αμεσως.
Vapir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μα ισχύει για οποιαδήποτε διαπροσωπική σχέση ή ανταλλαγή υγρών. Θα πήγαινες ποτέ με κάποια που κάνει κόκα,βαρβιτουρικά etc? H κοπέλα θα έχει γενικότερα θέματα.(Αυτό προφανώς ισχύει και στα 2 φύλα) βαρβιτουρικά όχι , αποφεύγω τις τύπισσες με θέματα ψυχιατρικής φύσεως παίρνουν δεν παίρνουν ηρεμιστικά , αγχολυτικά κλπ αυτά όμως είναι kinder έκπληξη , δεν στα αποκαλύπτει καμία απο την αρχή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις