Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σιγουρα ? Μηπως απο τον πολυ ενθουσιασμο για τις ενδιαφερουσες αυτες πτυχες του αλλου ειστε ετοιμες να καταπιειτε την μεγαλυτερη παραμυθα ? Σιγουρα ετσι ? Απλώς κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις. Τυχαίο παράδειγμα : Π.χ μου λέει κάποιος ότι πηγαίνει όπερα. Είναι πολύ εύκολο να δεις αν ο άλλος όντως πηγαίνει. Πετάς ένα η Καρμεν του Πουτσίνι σου αρέσει; Αν σου πει ναι χωρίς τίποτα αλλο--> ΨΕΥΤΗΣ Και γενικά έτσι καταλαβαίνεις και για τα άλλα χόμπυ βαρβιτουρικά όχι , αποφεύγω τις τύπισσες με θέματα ψυχιατρικής φύσεως παίρνουν δεν παίρνουν ηρεμιστικά , αγχολυτικά κλπ αυτά όμως είναι kinder έκπληξη , δεν στα αποκαλύπτει καμία απο την αρχή Δηλαδή με την κόκα δεν έχεις πρόβλημα;
Vapir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Απλώς κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις. Τυχαίο παράδειγμα : Π.χ μου λέει κάποιος ότι πηγαίνει όπερα. Είναι πολύ εύκολο να δεις αν ο άλλος όντως πηγαίνει. Πετάς ένα η Καρμεν του Πουτσίνι σου αρέσει; Αν σου πει ναι χωρίς τίποτα αλλο--> ΨΕΥΤΗΣ Και γενικά έτσι καταλαβαίνεις και για τα άλλα χόμπυ Δηλαδή με την κόκα δεν έχεις πρόβλημα; καλά υπάρχει άντρας που θα πει ψέμα οτι πάει στην όπερα? λμαο ναι ξέρω οτι λες τυχαίο παράδειγμα αλλα είναι και ακραίο γιατι όντως χρειάζεται κάποιες γνώσεις για να σταθεί σε διάλογο μαζί με κάποια που παρακολουθεί , υπάρχουν ποιο απλά πράγματα να πει όπως πχ ορειβασία και να αρχίσει τις ιστορίες με φανταστικά συμβάντα πολύ ποιο εύκολα
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Απλώς κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις. Τυχαίο παράδειγμα : Π.χ μου λέει κάποιος ότι πηγαίνει όπερα. Είναι πολύ εύκολο να δεις αν ο άλλος όντως πηγαίνει. Πετάς ένα η Καρμεν του Πουτσίνι σου αρέσει; Αν σου πει ναι χωρίς τίποτα αλλο--> ΨΕΥΤΗΣ Και γενικά έτσι καταλαβαίνεις και για τα άλλα χόμπυ Και αν δεν ειναι ερασιτεχνης αλλα εχει χτισει με σοβαροτητα , υπευθυνοτητα και μεθοδικοτητα τον ενδιαφερων ψευτικο εαυτο του ? Το θεμα ειναι αλλο. Δεν θα επρεπε να ειστε ευχαριστημενες και μονο με την εικονα του ? Αφου ετσι και αλλιως τα χομπυ του δεν σας ενδιαφερουν πραγματικα , απλα υποκρινοσαστε .Εκτος αν ριγεις πραγματικα στην ιδεα ενος γκαμπι της βασιλισσας Και ας πουμε οτι για καποιο λογο αποκαλυφθηκε.Δεν θα επρεπε ναπαρει καποια ευσημα για το οτι μπηκε σε αυτον τον κοπο , οτι προσπαθησε , να βελτιωσει εστω στα χαρτια, τον εαυτο του για χαρη σας ?
defacer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Θα πήγαινες ποτέ με κάποια που κάνει κόκα? H κοπέλα θα έχει γενικότερα θέματα.(Αυτό προφανώς ισχύει και στα 2 φύλα) Φαντάζομαι υποθέτεις, don't. Ειδικά η κόκα είναι το #1 ναρκωτικό που δεν καταλαβαίνεις με τίποτα αν παίρνει ο άλλος ή όχι εκτός αν τον ξέρεις πάρα πάρα πολύ καλά (αλλά τότε ξέρεις και αν παίρνει κόκα οπότε moot). Επίσης το ότι θα έχει θέματα (επειδή κόκα) δεν ισχύει καθόλου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 καλά υπάρχει άντρας που θα πει ψέμα οτι πάει στην όπερα? λμαο ναι ξέρω οτι λες τυχαίο παράδειγμα αλλα είναι και ακραίο γιατι όντως χρειάζεται κάποιες γνώσεις για να σταθεί σε διάλογο μαζί με κάποια που παρακολουθεί , υπάρχουν ποιο απλά πράγματα να πει όπως πχ ορειβασία και να αρχίσει τις ιστορίες με φανταστικά συμβάντα Υπάρχουν, υπάρχουν...
Vapir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν, υπάρχουν... παίζει να τρολάρουν , δεν νομίζω να είναι κάποιος ΤΟΣΟ χαζός που να ανοίξει τόσο βαρετό και "ψαγμένο" θέμα συζήτησης , έλεος , δηλαδή αν κάποιος πχ 20-25 βλέπει όπερα στα 60 τι θα κάνει ? βουτιές στην άβυσσο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Και αν δεν ειναι ερασιτεχνης αλλα εχει χτισει με σοβαροτητα , υπευθυνοτητα και μεθοδικοτητα τον ενδιαφερων ψευτικο εαυτο του ? Το θεμα ειναι αλλο. Δεν θα επρεπε να ειστε ευχαριστημενες και μονο με την εικονα του ? Αφου ετσι και αλλιως τα χομπυ του δεν σας ενδιαφερουν πραγματικα , απλα υποκρινοσαστε .Εκτος αν ριγεις πραγματικα στην ιδεα ενος γκαμπι της βασιλισσας Και ας πουμε οτι για καποιο λογο αποκαλυφθηκε.Δεν θα επρεπε ναπαρει καποια ευσημα για το οτι μπηκε σε αυτον τον κοπο , οτι προσπαθησε , να βελτιωσει εστω στα χαρτια, τον εαυτο του για χαρη σας ? Αν ήθελα κούκλα, ευχαριστώ έχω τις BJD μου είναι και πολύ πιο εμφανίσιμες Ναι, υποκρίνομαι ότι μου αρέσουν οι ενδιαφέροντες άνθρωποι με προσωπικότητα... Όχι, να του δώσουμε και μετάλλιο για το πόσο ψεύτης είναι ο άλλος.
evabb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 καλά υπάρχει άντρας που θα πει ψέμα οτι πάει στην όπερα? λμαο ναι ξέρω οτι λες τυχαίο παράδειγμα αλλα είναι και ακραίο γιατι όντως χρειάζεται κάποιες γνώσεις για να σταθεί σε διάλογο μαζί με κάποια που παρακολουθεί , υπάρχουν ποιο απλά πράγματα να πει όπως πχ ορειβασία και να αρχίσει τις ιστορίες με φανταστικά συμβάντα πολύ ποιο εύκολα εκει ζητας απλα φωτογραφικα ντοκουμεντα, του πουστη τοσο βουνο ανεβηκες μια φωτογραφια την θεα δεν την εβγαλες; 3
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 καλά υπάρχει άντρας που θα πει ψέμα οτι πάει στην όπερα? λμαο ναι ξέρω οτι λες τυχαίο παράδειγμα αλλα είναι και ακραίο γιατι όντως χρειάζεται κάποιες γνώσεις για να σταθεί σε διάλογο μαζί με κάποια που παρακολουθεί , υπάρχουν ποιο απλά πράγματα να πει όπως πχ ορειβασία και να αρχίσει τις ιστορίες με φανταστικά συμβάντα πολύ ποιο εύκολα Tι λες ρε Νικο και τι ειναι η ορειβασια περιπατος στο παρκο να αρχισει ο αλλος τα παραμυθια?Η' playstation ? Καταρχην αφου εχει το αυτονοητο την φυσικη κατασταση και τον σωματατοτυπο να το υποστηριξει ,πρεπει να εχει εξοπλισμο ,να κανει πολυ συχνα προπονηση ,να εχει φωτογραφιες απο κορυφες κ.ο.κ Εκτος αν πει εχω παει στο Everest και πει η αλλη οκ και το δεχτει δλδ αν ειναι καθυστερημενη . Γενικα η μουφα αργα η γρηγορα φαινεται και στους αντρες και στις γυναικες και αν εισαι και εμπειρος φαινεται αμεσως . Μην πας μακρια στα δικα μας ποσοι κατα καιρους εχουν περασει απο το φορουμ και τα τοπικ που συχναζουμε και εχουν αρχισει τις ιστοριες για αγριους ? Αμεσως δεν τους καταλαβαινεις ? κανεις και μια-δυο ερωτησεις και τελειωσε το θεμα δεν ειναι κατι δυσκολο. Εδω στο τοπικ μιλησαμε για γνωστους ποδοσφαιριστες και μπασκετμπολιστες που επισης ειναι γνωστα ολα τα στοιχεια τους εισοδηματα κτλπ και παλι μερικοι εχουν απορια γιατι διαλεγουν αυτους οι ωραιες γυναικες και οχι εκεινους ξερω εγω ,α ξεχασα ειναι ματαιοδοξες ... 4
evabb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 παίζει να τρολάρουν , δεν νομίζω να είναι κάποιος ΤΟΣΟ χαζός που να ανοίξει τόσο βαρετό και "ψαγμένο" θέμα συζήτησης , έλεος , δηλαδή αν κάποιος πχ 20-25 βλέπει όπερα στα 60 τι θα κάνει ? βουτιές στην άβυσσο ? κατι τετοια διαβαζω και ξενερωνω. απο ποτε τα χομπυ εχουν οριο ηλικιας κατωτατο ή ανωτατο; αν στα 25 βλεπει/ακουει οπερα σημαινει οτι ειναι καλλιεργημενος κι οχι ενας της σειρας. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 παίζει να τρολάρουν , δεν νομίζω να είναι κάποιος ΤΟΣΟ χαζός που να ανοίξει τόσο βαρετό και "ψαγμένο" θέμα συζήτησης , έλεος , δηλαδή αν κάποιος πχ 20-25 βλέπει όπερα στα 60 τι θα κάνει ? βουτιές στην άβυσσο ? Για εσένα είναι βαρετό. Για άλλους δεν είναι. Προφανώς και για να μπορείς να ακούσεις τα μουσικά γούστα σου πρέπει να είναι εκλεπτυσμένα και επίσης για να ασχοληθείς με την όπερα πρέπει να είσαι πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στη μουσική.
Vapir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 η αλήθεια είναι πως για να φάει οποιοδήποτε ψέμα κάποια θα πρέπει να είναι κ λίγο χαζογκόμενα , εγώ σε τέτοιες αναφέρομαι 1
defacer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εδω στο θεμα μιλησαμε για γνωστους ποδοσφαιριστες και μπασκετμπολιστες που επισης ειναι γνωστα ολα τα στοιχεια τους εισοδηματα κτλπ και παλι μερικοι εχουν απορια γιατι διαλεγουν αυτους οι ωραιες γυναικες και οχι εκεινους ξερω εγω ,α ξεχασα ειναι ματαιοδοξες ... To be fair το θέμα ξεκίνησε να λέει για ποδοσφαιριστές της σειράς που δε βλέπονται κιόλας... 1
Vapir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 κατι τετοια διαβαζω και ξενερωνω. απο ποτε τα χομπυ εχουν οριο ηλικιας κατωτατο ή ανωτατο; αν στα 25 βλεπει/ακουει οπερα σημαινει οτι ειναι καλλιεργημενος κι οχι ενας της σειρας. πέφτω κ εγώ θύμα των στερεοτύπων που έλεγα , στα λόγια μου επιστρέφουμε Για εσένα είναι βαρετό. Για άλλους δεν είναι. Προφανώς και για να μπορείς να ακούσεις τα μουσικά γούστα σου πρέπει να είναι εκλεπτυσμένα και επίσης για να ασχοληθείς με την όπερα πρέπει να είσαι πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στη μουσική. ναι για εμένα μιλάω πάντα
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 To be fair το θέμα ξεκίνησε να λέει για ποδοσφαιριστές της σειράς που δε βλέπονται κιόλας... Ναι αυτο το λυσαμε ,υπηρχαν και οι περιπτωσεις οι αλλες οι "εξωφρενικες " ,αυτες που χαζοειρωνευουντουσαν και χαρακτηριζαν ακομα και αυτες τις επιλογες ,εγω σε αυτες αναφερομουν ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις