Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμίτες μου.

Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο facebook (όχι απενεργοποίηση) μιας και πλέον δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου και με τους φίλους μου μιλάμε και στο τηλ. Αλλά έχω μια απορία:

Τι απογίνονται τα μηνύματα που στέλνω; Επειδή στην σελίδα του fb λέει οτι αποθηκεύονται. Πώς αποθηκεύονται; Μένει το όνομα μου σε αυτά αφότου διαγραφούν;

Θα ήθελα μια εξήγηση ώστε να το κατανοήσω πλήρως.

Δημοσ.

τώρα όταν λες για τα μήνυμα τι ενώνεις; τα μηνύματα που έχεις στείλει στο παρελθών αν τα βλέπουν ακόμα οι φίλοι σου; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

τώρα όταν λες για τα μήνυμα τι ενώνεις; τα μηνύματα που έχεις στείλει στο παρελθών αν τα βλέπουν ακόμα οι φίλοι σου; 

Παράδειγμα:

Είμαι ο Γιάννης Καλόπουλος και έστειλα χθες μήνυμα στον φίλο μου Γιώργο ένα μήνυμα. Μετά διέγραψα το φβ. Όταν πάει ο Γιώργος να δει το μήνυμα, θα βλέπει ακόμη Γιάννης Καλόπουλος;

*το επίθετο από το μυαλό μου είναι δεν είναι αληθές.

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμίτες μου.

Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο facebook (όχι απενεργοποίηση) μιας και πλέον δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου και με τους φίλους μου μιλάμε και στο τηλ. Αλλά έχω μια απορία:

Τι απογίνονται τα μηνύματα που στέλνω; Επειδή στην σελίδα του fb λέει οτι αποθηκεύονται. Πώς αποθηκεύονται; Μένει το όνομα μου σε αυτά αφότου διαγραφούν;

Θα ήθελα μια εξήγηση ώστε να το κατανοήσω πλήρως.

Καλησπέρα JohnGTA,

Τα μηνύματα δεν διαγράφονται.

Στην ουσία, ο "φιλος σου ο Γιώργος" θα μπορεί να δει τα μηνύματα σου, αλλά πλέον δεν θα γράφει το Username σου, αλλά Χρήστης του Facebook

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα JohnGTA,

Στην ουσία, ο "φιλος σου ο Γιώργος" θα μπορεί να δει τα μηνύματα σου, αλλά πλέον δεν θα γράφει το Username σου, αλλά Χρήστης του Facebook

Αυτό ήθελα να ξέρω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα JohnGTA,

Ωστόσο εγώ έχω διαπιστώσει οτι μηνύματα που είχα αφήσει σε διάφορες ιστοσελίδες σαν σχόλια όταν διέγραψα έναν λογαριασμό φβ που είχα και ξαναμπήκα στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες είχαν διαγραφεί και αυτά.
Δημοσ.

Τα σχόλια διαγράφονται αν σβησεις ολικά το δεις. Τα μηνύματα όχι. Απλα όπως είπε ένας παραπανω θα φαινο νται τα μηνύματα απλα δεν θα γράφουν το όνομα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...