green_beret Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 http://www.e-shop.gr/Index1024.html Ειναι καλο? Αξιζει? Παντως απο τα χαρακτηριστικα που εχει φενεται πολυ καλο!!! Μονο 171.6 € κανει.[/b]
kazantzidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Για μενα δεν ειναι καλο. Ειναι και ακριβο και δεν εχει και πολλα πραγματα. Με 100 euro μπορεις να παρεις ενα το οποιο μεχρι και Jpeg θα μπορει να διαβαζει, συγκεκριμενα η μαρκα του ειναι Voxson. Δικια σου επιλογη.
Hikoc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Ένα Yamakawa που έχω είναι πολύ καλό και έχει πουλήσει πολύ σε όσους το είδαν από κοντά. Καζαντζίδη και το Yamakawa παίζει jpeg, το Vοxson παίζει και DivX Xvid και κάνει μόνο 100€;
kavaliotis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Για μενα δεν ειναι καλο. Ειναι και ακριβο και δεν εχει και πολλα πραγματα. Με 100 euro μπορεις να παρεις ενα το οποιο μεχρι και Jpeg θα μπορει να διαβαζει, συγκεκριμενα η μαρκα του ειναι Voxson. Δικια σου επιλογη. Προφανως δεν ειδες οτι μιλαμε για DivX player...
hyperionsky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Hikoc, ksereis an diavazei divX 5 arxeia me energopoihmeno to GMC kai me MP3 VBR? Ta perissotera erga pou exw einai etsi. An mporeis na dokimaseis kai na postareis...!!!!
Hikoc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δεν έχω αυτό το μοντέλο το απλό έχω πάρει(dvd-215) και βγήκε καλό.
crAss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Re paidia xexnate kati vasiko. To sigkekrimeno dvd/divx player ektos ton allon einai progressive scan kai exei kai DVI exodo. Fisika an den exete videoprovolea i plasma den sas noiazei alla antistoixo eponimo xoris malista tin anaparagogi divx kostizei arketa parapano... crAss
Nfountou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Hikoc, ksereis an diavazei divX 5 arxeia me energopoihmeno to GMC kai me MP3 VBR? Ta perissotera erga pou exw einai etsi. An mporeis na dokimaseis kai na postareis...!!!! Oxi dustuxws den uposthrizei gmc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.