Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο το ανακαλυψα κ μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..

Τα βιντεο δε κολλανε καθολου,πολυ ωραιο κ χρησιμο το UI με add ons και εχει απειρο υλικο σε ταινιες κ σειρες

Oσοι θελετε μπορειτε να το κατεβασετε απο δω http://www.strem.io/

post-229451-0-70595300-1467903836_thumb.png

post-229451-0-50038700-1467903842_thumb.png

post-229451-0-00163100-1467903849_thumb.png

Δημοσ.

το κατεβασα αλλα γυρισα πισω στο popcorn γιατι εβαλα να δω κατι σειρες το βραδυ και δεν τις επεζε.και εχει και προβληματα με τους υποτιτλους τους Ελληνικους κυριως.

Δημοσ.

το κατεβασα αλλα γυρισα πισω στο popcorn γιατι εβαλα να δω κατι σειρες το βραδυ και δεν τις επεζε.και εχει και προβληματα με τους υποτιτλους τους Ελληνικους κυριως.

μπορεις πανευκολα να ρυθμισεις με το G κ το Η στο πληκτρολογιο σου την ακριβη τοποθετηση χρονικα των υποτιτλων σου,επισης εχει συνηθως να διαλεξεις αναμεσα σε 3-4 εκδοσεις για τη γλωσσα σου.

Εγω παντως το GoT και τις 6 σεζον τις ειδα εκει,κ τωρα βλεπω το mr robot απροβληματιστα,ενω με το popcorn εκανε με τις ωρες να φορτωσει τα βιντεο.

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 popcorn το ενα που εχουν το site αμα το κανεις αναζήτηση.Και το καλό το παλιό που πρέπει να το βρείς μέσω κάποιων αλλων link.Mr.Robot και το game of thrones ειναι διάσημες  σειρες και ύπαρχουν seeds.Όμως εγω έβαλα να δω το Persons unknown στο stremio και κατά τις 12 το βράδυ δεν ειχε καν stream με όλα τα widgets εγκατεστημένα.Και δεν εχει δυνατοτητα streaming torrents από ότι ειδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...