zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 αν το λες σε εμένα θα σου απαντήσω, αν όχι αγνόησε το μήνυμα μου έτσι ακριβώς πάει. Αν δεν φάω τίποτα και πάρω μαζί μου ένα κρουασάν δεν μπορείς να με πεις γύφτο και αν το κάνεις απλά δεν σέβεσαι αυτόν που στα ακουμπάει και σου δίνει ψωμί να φας μιας και λες κ ο ίδιος πως δουλεύεις σε ξενοδοχείο . Συμφωνώ για όλα τα άλλα τα τραγικά με τα σαπούνια και τις πετσέτες ή να φας μέχρι να χεστείς και να βάλεις και στις τσέπες , αυτό που είπα όμως είναι σωστό. Θεωρώ γύφτο αυτόν που θα φάει εκεί μέχρι να ξεράσει επειδή "το πλήρωσε" αλλα δεν θεωρώ γύφτο αυτόν που θα πάρει μαζί του ένα κρουασάν ή ένα μήλο να το φάει αργότερα απο τη στιγμή που δεν έφαγε γιατι δεν γούσταρε εκείνη τη στιγμή. Όντως έτσι όπως το λες δίκιο έχεις. Δεν παίρνω τίποτε γιατί το θεωρώ γυφτιά και γιατί τα σαπούνακια έχουν 50 λεπτά στα σούπερ μάρκετ! Έχω βρεθεί άπειρες φορές σε ξενοδοχεία μια φορά μόνο έκανα μια κακή πράξη και το σκέφτομαι ακόμη γαμωτο έχω τύψεις! Ας το πω εδώ να το βγάλω από μέσα μου, βρέθηκα πριν πολλά χρόνια σε μικρό παραθαλάσσιο πολύ όμορφο μέρος αρκετά μακριά από Αθήνα να περάσω 2ήμερο με γκομενακι,δεν έβρισκα πουθενά ήταν όλα κλεισμένα, και στο άσχετο λίγο πριν φύγω βρήκα ένα πολύ όμορφο δωμάτιο μόλις το είχε φτιάξει ο τύπος χωρίς καν ρεσεψιόν ακόμη, τέλειο μέσα ψυγείο τηλεόραση κλιματισμό κομπλέ όλα μπαίνω μέσα και δεν μου ζήτησε ούτε ταυτότητα ούτε τίποτα, μου λέει τα λέμε όταν φύγεις! Κάθισα την πρώτη μέρα, την δεύτερη νύχτα κατά της 4 το πρωί μπαίνουμε στο αμάξι και γίνομαι Λούης! Κάνα 60 ευρώ ήταν αν θυμάμαι καλά, με έκανε κλέφτη με το ζόρι ο τύπος, να του δίνω ταυτότητα και να μην την παίρνει με τίποτα μιλάμε! Τότε έλεγα καλά έκανα και Μαλακιες, τώρα έχω τύψεις έτσι μου ρχεται να περάσω καμιά μέρα να του αφήσω τα λεφτά, αν ήταν κοντά θα το έκανα σίγουρα! Πάντως έτσι όπως έφυγα σαν κλέφτης μέσα στην νύχτα και χωρίς να έχει κανένα στοιχείο μου θα μπορούσα να του σηκώσω όλο το δωμάτιο κυριολεκτικά εγώ δεν του πείραξα ούτε οδοντογλυφίδα, μόνο τα λεφτά αλλά δεν φταίω εγώ αυτός με έκανε κλέφτη με το ζόρι Χαχαχα Δεν κατάλαβα ρε συ γιατί έγινε αυτό. Θα μπορούσες να πληρώσεις την προηγούμενη μέρα αν ήξερες ότι θα φύγεις ώρα που δεν είναι κανένας εκεί. 1
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ... Τότε έλεγα καλά έκανα και Μαλακιες, τώρα έχω τύψεις έτσι μου ρχεται να περάσω καμιά μέρα να του αφήσω τα λεφτά, αν ήταν κοντά θα το έκανα σίγουρα!... Κάντο. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μα δεν ήταν να φύγω στις 4 το πρωί ρε ζιο έγινα Λούης λέμε Χαχαχα Κάντο. Είναι πολλά χλμ μακριά, αν βρεθώ από εκεί κάποια στιγμή θα το κάνω αλήθεια.
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εγώ είμαι της άποψης αν είναι να πας διακοπές και να μην έχεις φράγκα για φαγητό σαν άνθρωπος ή να μην έχεις χρήματα να αγορασεις πράγματα που θες μην πας καλυτερα. Τώρα να πάω να φάω σαν ζώο πρωινό επειδή είναι μέσα στην τιμή και μετά να πονάει το στομάχι μου ή να ξερναω όχι δεν θέλω.προτειμω να πιω ένα καφέ ή να τσίμπησω κάτι κ μετά αν πεινασω να πληρωσω απ έξω 2-3 ευρώ να πάρω κάτι ακόμα να φάω παρα να κάνω σαν αουγκανος στο ξενοδοχείο και να τρωω σαν να μην υπάρχει αύριο. Και όσο για εσένα maus maus το κάρμα θα στην φυλάει!! Πήγαινε δώσε τα χρήματα τώρα! Χαχαχαχαχα πλάκα κάνω. Άραξε εδώ και ο ίδιος ο τύπος θα το έχει ξεχάσει που του το εκανες.πες ότι ήταν πάνω στην νεανική τρέλα σου yolo! 5
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μα δεν ήταν να φύγω στις 4 το πρωί ρε ζιο έγινα Λούης λέμε Χαχαχα Α οκ, και πάλι με ένα τηλέφωνο μπορούσες να το κανονίσεις ρε συ, ακόμα και τώρα μπορείς αν και είναι κάπως
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μα δεν ήταν να φύγω στις 4 το πρωί ρε ζιο έγινα Λούης λέμε Χαχαχα Είναι πολλά χλμ μακριά, αν βρεθώ από εκεί κάποια στιγμή θα το κάνω αλήθεια. και φαντάσου να καλέσει αστυνομία και να σε βάλει μέσα και να έχει και φωτογραφία σου έξω από το δωμάτιο ως ανεπιθύμητο 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως δεν την κατάλαβα την ιστορία σου Maus για να είμαι ειλικρινής...θα το καταλάβαινα αν έφευγες μόνος σου, αλλά αφού φύγατε μαζί με την κοπέλα δεν κατάλαβα τι συνέβη!
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Χαχαχα η φάση είναι η εξής είχα παρκάρει σχετικά μακριά γιατί έψαχνα με τα πόδια, δεν είχε δει πινακίδα, και επίσης του έδινα ταυτότητα δεν την ήθελε με τίποτα ούτε τα λεφτά μπροστά! Σαν να μου έλεγε σήκω και φύγε ρε φιλαράκι με το ζόρι απατεώνες μας έκανε Χαχαχα Πάντως ακόμη το σκέφτομαι, ζιο με τηλ κτλ δεν γίνεται μιας και δεν ξέρω ούτε όνομα ούτε διεύθυνση, μόνο αν περάσω από εκεί και του τα δώσω! Όσο για το κάρμα που είπε ένα φιλαράκι με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, μετά από λίγες ώρες έφαγα κλήση 80 ευρώ για ταχύτητα είχαν μπλόκο ξημερώματα σε τελείως άκυρο σημείο, ξέρω πως ακούγεται απίστευτο αλλά αυτή είναι η αλήθεια όσα γλύτωσα τα έδωσα και με το παραπάνω στην τροχαία.. ~~~~~ Ρε συ ζιο ήταν να φύγουμε το μεσημέρι στις 12 σαν άνθρωποι, να πληρώσουμε και να φύγουμε αλλά επειδή δεν είχε κανένα στοιχείο μου την κάναμε 3 το πρωί σαν τους κλέφτες! Τόσο απλό.. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ας πω και εγώ τις αμαρτίες μου. Πήγαινα διακοπές το 90's και αρχές 00 στην Ερέτρια σε ένα ξενοδοχείο. Από τα κλασσικά που έκανα, κατασπατάληση ζεστού νερού στο μπάνιο, έκανα το μπάνιο μου χαλαρά μέχρι να τελειώσει το ζεστό, έλεγα αφού τζάμπα είναι ας κάθομαι να βρέχω το σώμα μου συνέχεια, το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να μην είχαν ζεστό νερό οι άλλοι στα υπόλοιπα δωμάτια μέχρι να ξαναζεστάνει από το κεντρικό θερμοσίφωνο. Ξεβίδωνα τις λάμπες από τα φωτιστικά και τα λαμπατέρ. Μια φορά είχα πάει σε μια τηλεόραση κοινόχρηστη που την είχαν σε έναν ημιόροφο και αραιά και που ερχόταν μια κοπέλα και έβλεπε κάτι μεξικάνικα τύπου καρουσελ στην ΕΡΤ1, μόλις έφυγε αυτή εγώ πήγα και άρπαξα το τηλεκοντρόλ. Μήνες μετά το βρήκε η μάνα μου σε ένα συρτάρι που το είχα κρύψει στο δωμάτιό μου και το ταχυδρόμισε πίσω στο ξενοδοχείο, τους πήρε τηλέφωνο και ζήτησε συγνώμη ενώ εγώ επέμενα να μην κάνει τίποτα, αυτοί παραξενεύτηκαν και είπανε στο τηλ. "αα εσείς το είχατε και ψάχναμε να το βρούμε"..... Άλλα που έκανα, είχανε μια φορά ένα ποτήρι μέσα στο μπάνιο από αυτά που χρησιμοποιείς και καλά για ξέβγαλμα των δοντιών, το πήρα μια φορά και το πέταξα από την βεράντα, έπεσε κάτω κοντά σε κάτι τουρίστες, χρόνια αργότερα στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί με τον ξάδερφό μου που πήγαμε μαζί πήραμε ένα μπουκάλι άδειο το ρίξαμε σε μια τέντα κάτω από την βεράντα αυτό κύλισε και έπεσε και έσπασε, τουρίστες σε κάτι τραπέζια εκεί να αναστενάζουν και να λένε διάφορα. Άλλες σκανταλιές, υπήρχε ένα ασανσέρ από το οποίο όταν π.χ πατούσες το κουμπί για να πας στον όροφο που ήθελες και αμέσως μετά πριν φτάσει το ασανσέρ πατούσες άλλο κουμπί και μετά πάλι άλλο ασχέτως του αν είχε φτάσει το ασανσέρ ή οχι, αυτό μετά τον όροφο που σε πήγαινε, μόλις έφευγες και έκλεινες την πόρτα πήγαινε μόνο του στους ορόφους που είχα πατήσει πριν, εγώ πατούσα συνέχεια πλήκτρα και τ έβλεπα που ανεβοκατέβαινε πάνω κάτω μόνο του μετά, το έκανα επίτηδες με αποτέλεσμα μια φορά να τεθεί εκτός λειτουργίας ενώ μια άλλη φορά κλείστηκαν κάποιοι..... γενικά ήμουν παιδί που έκανα ζημιές αδιαφορώντας για το κόστος και οι γονείς μου δεν με μάλωναν. Σαπουνάκια συνήθως δεν έπαιρνα, μαχαιροπίρουνα από την τραπεζαρία και το εστιατόριο πήρα μια φορά. Η γιαγιά μου μια φορά είχε πάρει μια πετσέτα από το μπάνιο. Όσο για το κεφάλαιο των σχολικών εκδρομών, δεν είχα πάει ποτέ μου, στην Β΄ λυκείου έμαθα όταν είχε πάει το σχολείο μου σε ένα ξενοδοχείο, έκαναν διάφορα εκεί με λάμπες και τέτοια, ενώ έμαθα οτι κάποιοι μαθητές από Κρήτη που ήταν στα διπλανά δωμάτια έβαλαν φωτιά σε έναν καναπέ και έσπασαν μια τηλεόραση. Πάντως κακά τα ψέμματα, οτιδήποτε παίρνουμε από ξενοδοχείο άντε με εξαίρεση τα σαπουνάκια ή όποια φθορά και ζημία προκαλέσουμε, είναι γυφτιά ή έλλειψη παιδείας. Εγώ αν ήμουν πατέρας τώρα και έκανε ο γιός μου τέτοιες μαλακίες είτε θα του έκοβα από το χαρτζιλίκι την οικονομική ζημία που προκάλεσε είτε θα τον ανάγκαζα το καλοκαίρι να πάει να δουλέψει για λίγες μέρες να δει την γλύκα πως βγαίνουν τα λεφτά για να καλυφθούν οι ζημίες αυτές από τους άλλους. 1
Homo Masturbalis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 εγώ μια φορά που είχα πάει σε κάτι ενοικιαζόμενα είχα αντιληφθεί ότι μπορούσα να μπω στη σελίδα ρυθμίσεων του router. δεν είχε καν κωδικό. καλοί τρόμπες είναι σκέφτηκα. μπήκα και άλλαξα το όνομα του wifi σε κάτι κάφρικο. το ίδιο πράγμα σχεδόν είχα κάνει και σε καφετέρια ξενοδοχείου. είχαν τον default κωδικό μπήκα και άλλαξα τον κωδικό της σύνδεσης. όλοι μπορούσαν να συνδεθούν αλλά δεν είχαν internet. είχε πλάκα που έβλεπα μια παρέα δίπλα που δε μπορούσαν να σερφάρουν. έχω κάνει κι άλλα αλλά θα με μπανάρουνε αν τα γράψω
DDevil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μα,αυτοοοό δεν είναι κλοπή? Ε τι είναι?! Ευτελούς σημασιας όμως. Κάντο. Nαι τωρα τρέχοντας. Αμα ηταν θα το ειχε κανει τοτε ρε φιλε εχω τυψεις λεει μας δουλευει κιολας. Εγώ είμαι της άποψης αν είναι να πας διακοπές και να μην έχεις φράγκα για φαγητό σαν άνθρωπος ή να μην έχεις χρήματα να αγορασεις πράγματα που θες μην πας καλυτερα. Τώρα να πάω να φάω σαν ζώο πρωινό επειδή είναι μέσα στην τιμή και μετά να πονάει το στομάχι μου ή να ξερναω όχι δεν θέλω.προτειμω να πιω ένα καφέ ή να τσίμπησω κάτι κ μετά αν πεινασω να πληρωσω απ έξω 2-3 ευρώ να πάρω κάτι ακόμα να φάω παρα να κάνω σαν αουγκανος στο ξενοδοχείο και να τρωω σαν να μην υπάρχει αύριο. Και όσο για εσένα maus maus το κάρμα θα στην φυλάει!! Πήγαινε δώσε τα χρήματα τώρα! Χαχαχαχαχα πλάκα κάνω. Άραξε εδώ και ο ίδιος ο τύπος θα το έχει ξεχάσει που του το εκανες.πες ότι ήταν πάνω στην νεανική τρέλα σου yolo! yolo yolo .... να βάζεις μεσα κοσμο. Yolo ναι.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ε τι είναι?! Ευτελούς σημασιας όμως. Nαι τωρα τρέχοντας. Αμα ηταν θα το ειχε κανει τοτε ρε φιλε εχω τυψεις λεει μας δουλευει κιολας. Είναι μακριά δεν έχω χρόνο να πάω δουλεύω πολύΝα τα δώσω στον φίλο σου τον Μοχάμεντ να τα πάει αυτός? ΧαχαχαχαχαΧαχαχαχαχα
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 DDevil άραξε δεν τον έβαλε κ χιλιάδες ευρώ μέσα. Ο ίδιος του είπε να σ δώσω χρήματα,να σ δώσω την ταυτότητα μου και δεν ήθελε τίποτα.η φουλ άνεση αυτή δείχνει ή άγνοια (που δεν το νομιζω) ή άνθρωπο που δεν έχει και τόσο ανάγκη τα 50-60 ευρώ.γιατι αν τα είχε θα φύλαγε τ ρούχα του.δεν τον ήξερε κ από εχθες.κ επίσης οποίος έχει ανάγκη λέει οκ δώσε μ μια προκαταβολή να είναι φυλαγμένος και να έχει και ένα ποσό στα χέρια του. Το να βάζεις μέσα κόσμο δεν είναι yolo. Ο τύπος είναι "yolo" που δεν ήθελε λεφτά ή ταυτότητα.η υπερβολική άνεση με ξένο κόσμο αυτά κανει...τα θελε και τα επαθε... Οπότε αντε γεια! (Όχι σ εσένα σ αυτόν πάει ) 1
4saken Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν παίρνω τίποτε γιατί το θεωρώ γυφτιά και γιατί τα σαπούνακια έχουν 50 λεπτά στα σούπερ μάρκετ! Έχω βρεθεί άπειρες φορές σε ξενοδοχεία μια φορά μόνο έκανα μια κακή πράξη και το σκέφτομαι ακόμη γαμωτο και έχω τύψεις! Ας το πω εδώ να το βγάλω από μέσα μου, βρέθηκα πριν πολλά χρόνια σε μικρό παραθαλάσσιο πολύ όμορφο μέρος αρκετά χλμ μακριά από Αθήνα να περάσω 2ήμερο με γκομενακι,δεν έβρισκα ξενοδοχείο πουθενά, ήταν όλα κλεισμένα, πήγαμε εντελώς απροετοίμαστα και στο άσχετο λίγο πριν φύγω βρήκα ένα πολύ όμορφο δωμάτιο μόλις το είχε φτιάξει ο τύπος χωρίς καν ρεσεψιόν ακόμη, τέλειο μέσα ψυγείο τηλεόραση κλιματισμό κομπλέ όλα, μπαίνω μέσα και δεν μου ζήτησε ούτε ταυτότητα ούτε λεφτά ούτε τίποτα, μου λέει τα λέμε όταν φύγεις! Κάθισα την πρώτη μέρα, την δεύτερη νύχτα κατά της 4 το πρωί μπαίνουμε στο αμάξι και γινόμαστε Λούηδες! Κάνα 60 ευρώ ήταν αν θυμάμαι καλά το 2ήμερο, με έκανε κλέφτη με το ζόρι ο τύπος, να του δίνω ταυτότητα και να μην την παίρνει με τίποτα μιλάμε! Τότε έλεγα καλά έκανα και Μαλακιες, τώρα έχω τύψεις έτσι μου ρχεται να περάσω καμιά μέρα να του αφήσω τα λεφτά, αν ήταν κοντά θα το έκανα σίγουρα! Πάντως έτσι όπως έφυγα σαν κλέφτης μέσα στην νύχτα και χωρίς να έχει κανένα στοιχείο μου θα μπορούσα να του σηκώσω όλο το δωμάτιο κυριολεκτικά εγώ δεν του πείραξα ούτε οδοντογλυφίδα, μόνο τα λεφτά αλλά δεν φταίω εγώ αυτός με έκανε κλέφτη με το ζόρι Χαχαχα Αν θυμασαι το ονομα του ξενοδοχειου, κανε κρατηση online και μην πας! Ακυρο τωρα ειδα οτι δεν θυμασαι. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αν θυμασαι το ονομα του ξενοδοχειου, κανε κρατηση online και μην πας! Ακυρο τωρα ειδα οτι δεν θυμασαι. Δεν είχε καν όνομά, ήταν μόλις το είχε φτιάξει γύρω στα 10 δωμάτια χωρίς ρεσεψιόν καν, στο φτιάξιμο ήταν ακόμη εκείνο το καλοκαίρι σκόπευε να τα δουλέψει πρώτη χρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα