wade25 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 παιδια ξερει κανεις αν στο συγκεκριμενο φεστιβαλ ανοιγουν μετα απο καποια ωρα οι πορτες και επιτρεπεται η ελευθερη εισοδος?
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 ^Αυτά μόνο ο βάζελος στο μπάσκετ τα κάνει Έτσι να ανοίξουν οι πόρτες και να πουν "περάστε" ούτε στην Τούμπα 2 άτομα με 1 εισιτήριο ή αν παιχτεί κάνα ΝΤΟΥ είναι άλλο πράγμα 2
warlock9_0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 αν ειναι στην πλατεια νερου το ξεχνας απο τους πιο μαλακισμενους ελεγχους
Aggeluska Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Γινετε σε παρα πολλα φεστιβαλ. Εχω παει πολλες φορες ετσι σε διαφορα. Για το συγκεκριμένο δεν εχω ιδεα
McNerd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ρε γιατί να ανοίξουν οι πύλες δε καταλαβαινω μαλάκες είναι όσοι πληρωσαν εισιτήριο. ποια συγκροτήματα θες να δεις φίλος;
Skordalia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως μέχρι τώρα κάθε χρόνο στο ejekt τσάμπα μπαίνω κ άσε τους άλλους τους βλάκες να πληρώνουν χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα