stradivarius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλημερα σας! Έχοντας δει ότι δίνετε απαντήσεις σε ερωτήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του facebook, θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας σε μια μου απορία. Αν έχω κάποιον φίλο, στους ''στενούς φίλους'' και εκείνος με έχει βάλει στη λίστα των περιορισμένων, μπορεί να συνεχίσει να βλέπει κανονικά τις δημοσιεύσεις που κάνω στο προφίλ μου εν αντιθέσει με μένα που δε μπορώ? Η ρύθμιση που έχω γενικά σε ό,τι δημοσιοποιώ είναι ''φίλοι'' και το αναφέρω διότι δε γνωρίζω αν παίζει κάποιον ρόλο ή αν θα πρέπει να το αλλάξω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
stradivarius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 δε τα γνωριζω πολυ καλα αυτα και σας ευχαριστω πολυ!
5able Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλημερα σας! Έχοντας δει ότι δίνετε απαντήσεις σε ερωτήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του facebook, θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας σε μια μου απορία. Αν έχω κάποιον φίλο, στους ''στενούς φίλους'' και εκείνος με έχει βάλει στη λίστα των περιορισμένων, μπορεί να συνεχίσει να βλέπει κανονικά τις δημοσιεύσεις που κάνω στο προφίλ μου εν αντιθέσει με μένα που δε μπορώ? Η ρύθμιση που έχω γενικά σε ό,τι δημοσιοποιώ είναι ''φίλοι'' και το αναφέρω διότι δε γνωρίζω αν παίζει κάποιον ρόλο ή αν θα πρέπει να το αλλάξω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλημέρα stradivarius! Η προσθήκη κάποιου στη λίστα περιορισμένων σημαίνει ότι συνεχίζετε να είστε φίλοι αλλά ότι οι δημοσιεύσεις σου τού κοινοποιούνται όταν επιλέγεις το κοινό Δημόσια ή όταν τον προσθέτεις με ετικέτα σε μια δημοσίευση. Για παράδειγμα, αν είστε φίλοι με τον εργοδότη σου και τον προσθέσεις στη λίστα περιορισμένων, αν δημοσιεύσεις μια φωτογραφία και επιλέξεις το κοινό "Φίλοι", η φωτογραφία δεν θα κοινοποιηθεί στον εργοδότη ή σε οποιονδήποτε άλλον από τη λίστα περιορισμένων. Ωστόσο, αν προσθέσεις τον εργοδότη σου με ετικέτα στη φωτογραφία ή επιλέξεις το κοινό "Δημόσια", θα μπορεί να δει τη φωτογραφία. Τώρα στη περίπτωση σου, είναι ακριβώς όπως το είπες. Αυτός μπορεί να δει ότι ανεβάζεις, σε αντίθεση με σένα που μπορείς να δεις ότι έχει κοινοποιημένο δημόσια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις