torq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 δυστυχώς δε μπορώ να μπω στο paypal. μου πετάει μήνυμα ότι με μπλοκάρει λόγω μιας ασυνήθιστης προσπάθειας σύνδεσης που έγινε από το εξωτερικό πριν κανα δίμηνο. πιθανόν ήμουν εγώ με vpn. το θέμα είναι ότι και κωδικό να αλλάξω δε γίνεται τίποτα κι ας κάνω και το verify βάζοντας τον αριθμό της κάρτας που μου ζητάει. πως επικοινωνώ μαζί τους μέσω Mail; δε βρίσκω κάτι. μόνο τηλέφωνο έχουν. τώρα τηλέφωνο δε μπορώ να πάρω στο εξωτερικό.
makfil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Με τηλεφώνημα θα έχεις άμεση λύση στο πρόβλημα. Με μήνυμα θα αργήσεις πολύ
5able Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 δυστυχώς δε μπορώ να μπω στο paypal. μου πετάει μήνυμα ότι με μπλοκάρει λόγω μιας ασυνήθιστης προσπάθειας σύνδεσης που έγινε από το εξωτερικό πριν κανα δίμηνο. πιθανόν ήμουν εγώ με vpn. το θέμα είναι ότι και κωδικό να αλλάξω δε γίνεται τίποτα κι ας κάνω και το verify βάζοντας τον αριθμό της κάρτας που μου ζητάει. πως επικοινωνώ μαζί τους μέσω Mail; δε βρίσκω κάτι. μόνο τηλέφωνο έχουν. τώρα τηλέφωνο δε μπορώ να πάρω στο εξωτερικό. Καλημέρα torq! Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους από εδώ Site: https://www.paypal.com/selfhelp/contact/email
torq Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 επικοινώνησα τηλεφωνικώς μαζί τους. άκρη δε βγάλαμε αλλά κατάφερα να βγάλω μόνος μου. κοιτάξτε τι γίνεται. σταθερός με σύνδεση Vodafone (HOL) με όποιον browser και να μπω δε με αφήνει να κάνω log in πετώντας το μήνυμα για ασυνήθιστη κίνηση στο account από Ισλανδία. μπαίνω από το κινητό με δεδομένα (vodafone) και με αφήνει να μπω κανονικά αλλά μόνο με τον CM Browser. με τον chrome δε με αφήνει. δοκιμάζω από laptop (linux) με την κανονική σύνδεση, πάλι δε με αφήνει (firefox). δίνω δεδομένα από το κινητό στο laptop και μπαίνει κανονικά. έκανα ρεσταρτ το router τόσες φορές. συμπέρασμα, δε μπαίνει με την adsl αλλά μπαίνει με δεδομένα κινητής. αλλά και πάλι δε μπαίνει με τον chrome από το κινητό κι ας έχω δεδομένα. κάτι παίζει με τη σύνδεση πιθανόν και με τα cookies στο κινητό. άντε βγάλε άκρη τώρα. 2 συνδέσεις ιντερνετ, ένα κινητό, ένας σταθερός κι ένα λαπτοπ για να δω τι φταίει. ακούω γνώμες
leon00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 επειδη εγινε και σε μενα εγω το λυσα αλλαζοντας απο το κινητο το κωδικο και μετα ανοιξε κανονικα και απο το pc Δες μηπως σου δουλεψει και σενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα