Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφω αυτο το θεμα γιατι πραγματικα με εχουν βγαλει εξω απο τα ρουχα μου αλλα τελικα βρηκα την ακρη πως μπορουμε ολοι μαζι να τις συμορφωσουμε.

Καταρχας δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους και καταλαβαινω πως και αυτοι το κανουν για ενα κομματι ψωμι (οι υπαλληλοι κυριως).

Λοιπον επειδη και εγω εχω δανειστη απο ενα ίδρυμα (Τραπεζα) Οπως ειναι λογικο καποιες φορες στριμώχνομαι και δεν μπορω να πληρωσω τοτε λοιπον η καλη μου η τραπεζα που εχει δωσει μαλλον δωρεαν  ολα τα προσωπικα μου στοιχεια σε τριτους οι οποιοι τα διαχειριζονται οπως θελουν και τα δινουν οπου θελουν αναλαμβανουν να με παρουν τηλεφωνο να μου πουν αυτο που ΕΙΔΗ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα καλα ολα ωραια ως εδω αλλα οταν με παιρνουν στισ 15 30 και τους λεω πως ειναι μεσημερι και μου απαντουν πως συμφωνα με τον νομο 3χχχχχχχ/χχχχχ  μπορουν να με ενοχλουν ε τοτε ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.

Λοιπον η λυση ειναι αυτη μονο Εαν σας παρουν σημερα τηλ θα του πειτε οτι επειδη με πηρατε σημερα στις χχ/9/16 θα πληρωσω την ωφειλη μου σε ΕΝΑ ΜΗΝΑ ακριβως χχ/10/16 ετσι λοιπον ουτε αυτη θα πληρωθουν αλλα ουτε η τραπεζα γιατι αυτη πληρονονται μονον οταν δεινεις την ωφειλη σου στα χρονικα πλαισια που σου λενε.........................

PS για τρια χρονια η τραπεζα ειχε κανει λαθος και πληρωνα τον διπλο τοκο ....τοτε λοιπον κανενας δεν με ενοχλησε να μου πει οτι πληρωνεις παραπανω απλα κατα τυχη το ανακαλυψα μονος μου!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα.Αν τους πεις ότι θα πληρώσεις σ ενα μήνα δεν θα σε ενοχλούν για έναν μήνα?

Αν πιάνει αυτό...να το αυξήσουμε το χρονικό όριο...να το κάνουμε περισσότερο!!

Δημοσ.

Παιδιά εμένα που με παίρνουν εισπρακτικές χωρίς να χρωστάω, τι να πω; :P Βέβαια εγώ δε σηκώνω ποτέ στο σταθερό τηλέφωνα που δεν τα γνωρίζω οπότε δε με κόφτει κι ιδιαίτερα. Αλλά και πάλι, είναι κουλό να με καλεί άγνωστο νούμερο, να googlάρω και να ανήκει σε εισπρακτική!

Τι διάολο, δάνειο δεν έχω, κάρτες έχω, αλλά πάντα πληρώνονται στην ώρα τους κλπ κλπ.

Δημοσ.

ε ναι, πες τους ότι δε πρόκειται να πληρώσεις ποτέ. οπότε με τη λογική σου δε θα σε ξαναπάρουν. άρα ησύχασες.

υπάρχουν και καλύτερες λύσεις.

θα μπορούσες να κάνεις τηλεφωνικό sex με την υπάλληλο.

το είχα δοκιμάσει σε άλλη περίπτωση, αλλά μετά από λίγο μου το κλείσανε. ίσως σταθείς πιο τυχερός εσύ.

όταν ήταν να πάρετε το δανειάκι σας παρακαλούσατε να σας το δώσουν. κωλοτούμπες κάνατε μερικοί.

τώρα που είναι να πληρώσετε....

αχ, καλέ με ενοχλούνε μεσημεριάτικα.

μα είναι δυνατόν να με ενοχλούνε για να μου πούνε κάτι που ξέρω;

που ακούστηκε να με ενοχλούνε το μεσημέρι, θα γεμίσω ρυτίδες από τα νεύρα μου.

αν ήταν να πάρετε το δάνειο όμως μεσημεριάτικα δε νομίζω να κάνατε παράπονα ε;

αν σας χρωστούσε εσάς κάποιος δηλαδή δε θα τον ενοχλούσατε να σας πληρώσει.

το θράσσος μερικών δεν έχει όρια.

αντί να πληρώσετε πάτε να βγείτε και από πάνω.

η λύση είναι μια. ΠΛΗΡΩΣΤΕ να μη σας ενοχλούνε και σταματήστε να είστε προκλητικοί.

μήπως να σας ζητήσουν και συγνώμη που ζητάνε τα λεφτά τους πίσω;

γεμίσαμε λιγούρια

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ χρωστούσα ( κ χρωστάω ) κάποια χρήματα στην forthnet , επίτηδες βέβαια δεν τα έδινα γιατί για πάνω από 3 βδομάδες δεν είχα ίντερνετ αλλά θέλανε να τον πληρώσω ..ε τα πήρα στο κρανίο και τους διαολόστειλα και άλλαξα εταιρία . Μετά από κάμποσο καιρό άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο για να πληρώσω . Τις περισσότερες φορές έκανα τον Αλβανό η τον Κινέζο , με πήραν πέντε έξι φορές και μετά με άφησαν ήσυχο .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...