Nyan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω κινητό αξίας 350 ευρώ. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια? μου αρέσει το LG G4 εσείς τι λετε?
ziaba Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω κινητό αξίας 350 ευρώ. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια? μου αρέσει το LG G4 εσείς τι λετε? μπες στο www.google.gr γράψε μονό την λέξη -> bootloop χωρίς g4, lg ή πρόβλημά και θα σ φεύγει η όρεξή 1
technology_guy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 LG V10 ή Galaxy s6 αναλόγως τι μέγεθος οθόνης θέλεις.
newsformobiles Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω κινητό αξίας 350 ευρώ. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια? μου αρέσει το LG G4 εσείς τι λετε? Διαστάσεις, χρήση, μόνο από Ελλάδα!?
Nyan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Διαστάσεις, χρήση, μόνο από Ελλάδα!? 5+ , εστιάζω πολύ σε καλη φωτογραφική, smooth, να ρολλάρει εύκολα σε browsing και μονο απο ελλαδα.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Οι καλυτερες επιλογες στα χρηματα αυτα ειναι Xiaomi Mi5 OnePlus3 LG G5(βεβαια τα δυο τελευταια ξεφευγουν χρηματικα) Αυτα απο πλευρας hardware Μετα αλλες αξιολογες επιλογες λιγο παραπανω απο τα 350ευρω LG V10 Moto X Style. Με λιγα λογια δεν αξιζει κανενα κινητο στα 350 και κατω ευρω αλλα αξιζει να καθυστερησεις λιγο ακομα την αγορα να μαζεψεις μερικα χρηματα μεχρι 400ευρω πανω κατω. Για το LG G4 μακρυα και αγαπημενα αφου ειναι προβληματικη συσκευη οπως αναφερθηκε. LG V10 ή Galaxy s6 αναλόγως τι μέγεθος οθόνης θέλεις. 370ευρω για το S6 ειναι πολλα πλεον(τιμη σκρουτζομαγαζων κιολας). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα