μπιπ μπιπ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μόλις μετακόμισα. Ψυγεία, πλυντήρια, κάποια έπιπλα. Χωρίς να έχω ξανακάνει δεν ήξερα πως λειτουργεί. Εκτός του ότι ο τύπος ήταν αγενέστατος, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ για το πότε να μου φέρει τα έπιπλα(άλλα του έλεγα άλλα καταλάβαινε), δεν μου εξήγησαν ότι θα πρέπει να αμπαλάρω τα πράγματα μόνη. Νόμιζα ότι το κάνουν αυτοί. Μου τα φέρανε όλα σακατεμένα, χτυπημένα, σκισμένα. Δεν μπορούσαν να με πάρουν ένα τηλ δηλαδή όταν πήγαν να παραλάβουν τα πράγματα από το παλιό σπίτι να πουν ξέρετε, είναι ένα έξτρα κόστος να σας τα αμπαλάρουμε. Τώρα εγώ μπορώ να κάνω κάτι, ή ήταν αποκλειστικά δικό μου φταίξιμο που δεν τα συσκεύασα η ίδια;
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Πάρε κ κραξε τους αφού δεν σ είπε τίποτα γ αμπαλαρισμα κ τα πήγε όπως να ναι. Έπρεπε ν ρωτησεις αν μέσα στην τιμή είναι κ το αμπαλαρισμα,τ ρωτάνε αυτα από πριν Τίποτα τυχαίους από το ίντερνετ βρηκες π λένε σ κανω μετακόμιση με 40€ και σου σπάνε κ σου ρημάζουν τ έπιπλα;γτ σοβαρή εταιρεία δεν παίζει ν ειναι
solton57010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εάν δεν είχες πληρώσει για το αμπαλαρισμα είναι δικό σου θεμα.Τωρα εάν έχει τπτ ακραία χτυπήματα ίσως να μην τα πρόσεξαν αρκετά και αυτοί.Αλλα γρατσουνιές χτυπήματα κτλπ δικαιολογούνται από την μεταφορά από την στιγμή που δεν τα είχες καλύψει
μπιπ μπιπ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Αυτό φταίει ότι ήμουν άσχετη με αυτά. Αλλά δεν τους κόβει αυτούς, να ρωτήσουν. Είναι δυνατόν να θέλω τα πράγματα μου χτυπημένα.Στέκει να τους κράξω; Εδώ με έκραξε αυτός 2 φορές επειδή λέει ότι συνεννοηθήκαμε να μου τα φέρει πρωί ενώ εγώ 100 φορές του είπα απόγευμα. συστημένη πήγα κιόλας σε αυτούς Δηλαδή τα ανέβασαν στο φορτηγό κι εκεί σε κάθε στροφή τα πράγματα πέφταν ; Επειδή το ψυγείο έχει 100 διαφορετικά χτυπήματα και βαθουλώματα.
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Τίποτα γιωταδες θα ήταν π ότι αρπάξουν. Τεσπα ότι έγινε έγινε τωρα. Εξάλλου αν είχες τίποτα άκριβα έπιπλα θα τα είχες αμπαλαρει μόνη σου από φόβο μην πάθουν τίποτα. Αν είσαι φοιτήτρια δεν πειράζει θα πάρεις αλλά ούτως ή άλλως
solton57010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όσο και να κραξεις δεν θα κερδίσεις κάτι.Εαν ήταν σοβαρή εταιρεία θα σε ενημέρωνε για τις επιλογές σου αλλά όπως είπαν και από πάνω εάν ήταν τον 50-150 ευρώ δεν φαντάζομαι να περιμένες και αμπαλαρισμα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 150 ευρώ για να τα φέρουν Καλοχώρι. Μετά πλήρωσα κι άλλα για να τα φέρουν σπίτι. Δεν είμαι φοιτήτρια και δεν θα πάρω άλλα, δεν είμαι πλούσια. Πιο πολύ στεναχωρέθηκα για ένα δερμάτινο μπαούλο που σκίστηκε παντού και για το πλυντήριο που είναι καλό. 1
aristos12 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 τήν αλλη φορά νά εισαι πιό προσεκτική οσον αφορά τήν αρχική συμφωνία μέ τόν μεταφορέα κ ποτέ δέν κυττάμε μόνο τήν πιό φθηνή τιμή.....αφού δέν σού εκλεψαν κ τίποτα τυχερή εισαι ....
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Κρίμα τα πράγματα.. Πάντως αφού δεν σ έκλεψαν και τίποτα πάλι καλά.
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ όταν είχα αδειάσει το φοιτητικό σπίτι, έστειλα με μεταφορική όλα τα μεγάλα έπιπλα/συσκευές(κρεβάτι, καναπέ, ψυγείο, ψούρνο κ.λπ) Δεν είχα αμπαλάρει τίποτα και έφτασαν όλα άθικτα αφού όπως είναι λογικό, ήταν δεμένα στο φορτηγό Edit: Μεταφορική εννοώ φορτηγό που κάνει μεταφορές-μετακομίσεις Εγώ τα κατέβασα κάτω στο δρόμο, ήρθε, τα ανεβάσαμε στο φορτηγό, τα έδεσε και έφυγε Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2016 από Pa0ki 3
μπιπ μπιπ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Κάτι τέτοιο πίστευα κι εγώ ότι τουλάχιστον μέσα στο φορτηγό θα τα έχουν κάπως σταθερά. τήν αλλη φορά νά εισαι πιό προσεκτική οσον αφορά τήν αρχική συμφωνία μέ τόν μεταφορέα κ ποτέ δέν κυττάμε μόνο τήν πιό φθηνή τιμή.....αφού δέν σού εκλεψαν κ τίποτα τυχερή εισαι .... *κοιτάμε
solton57010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Επειδη εγραψες Καλοχωρι φανταζομαι οτι δεν μιλας καν για εταιρεια μετακομισεων αλλα για μεταφορικη.Οποτε ειναι ακομα χειροτερο γιατι λογικα τα πραγματα άλλαξαν τουλάχιστον 3 φορτηγα μέχρι να τα παραλαβεις και το 2ο φορτηγο δεν ειχε μονο τα δικα σου μεσα αλλα και διαφορα αλλα πραγματα που πηγαιναν για Θεσσαλονικη και δεν θες ουτε να σκεφτεις πως φορτώνουν τα φορτηγα τους οι μεταφορικες.....
μπιπ μπιπ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Ναι μεταφορική ήταν. Το φορτηγό σίγουρα είχε κι άλλα πράγματα πέρα από τα δικά μου μέσα. Αλλά αυτό ήρθε κατευθείαν Θεσσαλονίκη(πλήρωσα 150 ευρώ). Αυτό που ήρθε από Καλοχώρι (για αυτό πλήρωσα 60), σπίτι μου έφερε μόνο τα δικά μου πράγματα. Το δεύτερο φορτηγό είδα πως είχε τα πράγματα μου.Όρθια, χύμα αλλά έτσι όπως τα είχε δεν φαινόντουσαν να είχαν χτυπηθεί εκεί.Αυτά έγιναν ή στο πρώτο φορτηγό ή όταν τα κατέβαζαν από την χαζοπολυκατοικία που δεν είχε ασανσέρ. Υποψιάζομαι ότι επειδή ζορίστηκαν πολύ να τα κατεβάσουν χωρίς το ασανσέρ, τα πέταξαν από τις σκάλες και τέλος. Το στρώμα του κρεβατιού ειδικά σίγουρα. Τώρα μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτό το στρώμα; Το είχαν χύμα. Εγώ όταν είχα αδειάσει το φοιτητικό σπίτι, έστειλα με μεταφορική όλα τα μεγάλα έπιπλα/συσκευές(κρεβάτι, καναπέ, ψυγείο, ψούρνο κ.λπ) Δεν είχα αμπαλάρει τίποτα και έφτασαν όλα άθικτα αφού όπως είναι λογικό, ήταν δεμένα στο φορτηγό Edit: Μεταφορική εννοώ φορτηγό που κάνει μεταφορές-μετακομίσεις Εγώ τα κατέβασα κάτω στο δρόμο, ήρθε, τα ανεβάσαμε στο φορτηγό, τα έδεσε και έφυγε Δεμένα; Τα δένουν δηλαδή κανονικά; Προφανώς δεν μου τα έδεσαν για αυτό διαλύθηκαν τα δικά μου. 7 κομμάτια έκανα μετακόμιση. Και τα 7 χτυπημένα ήταν.
solton57010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Όσο και να τα δέσουν άμα δεν ειναι καλυμμένα θα έχουν χτυπήματα και γρατσουνιές.Αυτοι που έχουν ανέβει σε σταγερ ξέρουν ότι όσο και να προσπαθείς να κρατηθείς άμα πέσεις σε λακκούβα την νιώθεις καλα ,φανταστειται τι γίνεται σε καρότσα φορτηγού που πέφτει με 80-90 χλμ σε λακούβες....
livefreeordie Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 παιδιά για μετακομίσεις εντός πόλης πόσο περίπου χρεώνουν ξέρει κανείς ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα