Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγενής ηταν πριν κανονισετε τη δουλεια?

Και περιμενες να σου προσεξει τα πραγματα? ο τροπος που μιλάει καποιος και κινειται δειχνει αρκετά.

Εσυ δυστυχως επεσες σε μαλάκα ή μαλακες. Πάρε φωτογραφιες τα πράγματα αλλα βασικα έπρεπε να τα παρεις από πριν για να δειξεις και το μετά.

Εγω θα πηγαινα από το μαγαζι .... δεν θα εκραζα απλα θα τους ελεγα ότι αμα δεν μου πληρώσουν τις ζημιές δεν θα έχουμε καλα ξεμπερδέματα. Ακομα και μηνυση στην αστυνομια σηκωνει αυτό και δεν θα μου μιλάς με υφακι εμενα πες του. Κανεναν αντρα να πάει από εκει να τους τεντώσει δεν έχεις στο περιβαλλον σου?

Αυτοι θέλουν φάπες ρε. Και σου διαλυσανε τα πράγματα και σου μιλάει με υφακι στο τηλεφωνο. Θα ειχα πάει από εκει φτιαγμένος. Να δουμε από κοντα ποιος είναι ο μάγκας.

Σιγουρη μηνυση θα ηταν αυτό δεν θα γλιτωναν με τιποτα. Χαλαλι τα 150 ευρω παραβολο.

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αγενής ηταν πριν κανονισετε τη δουλεια?

Και περιμενες να σου προσεξει τα πραγματα? ο τροπος που μιλάει καποιος και κινειται δειχνει αρκετά.

Εσυ δυστυχως επεσες σε μαλάκα ή μαλακες. Πάρε φωτογραφιες τα πράγματα αλλα βασικα έπρεπε να τα παρεις από πριν για να δειξεις και το μετά.

Εγω θα πηγαινα από το μαγαζι .... δεν θα εκραζα απλα θα τους ελεγα ότι αμα δεν μου πληρώσουν τις ζημιές δεν θα έχουμε καλα ξεμπερδέματα. Ακομα και μηνυση στην αστυνομια σηκωνει αυτό και δεν θα μου μιλάς με υφακι εμενα πες του. Κανεναν αντρα να πάει από εκει να τους τεντώσει δεν έχεις στο περιβαλλον σου?

Αυτοι θέλουν φάπες ρε. Και σου διαλυσανε τα πράγματα και σου μιλάει με υφακι στο τηλεφωνο. Θα ειχα πάει από εκει φτιαγμένος. Να δουμε από κοντα ποιος είναι ο μάγκας.

Σιγουρη μηνυση θα ηταν αυτό δεν θα γλιτωναν με τιποτα. Χαλαλι τα 150 ευρω παραβολο.

100 ευρω παραβολο και μερικες χιλιαδες ευρω ακομα ο δικηγορος για δικη που 99% θα χασεις καθως  δεν μπορεις να αποδειξεις ποιος εκανε τη ζημια η μεταφορικη ή ο μεταφορέας καλοχώρι-τελικος προορισμος ή μηπως ηταν ηδη ετσι τα επιπλα και φυσικα το γεγονος οτι δεν ειχε αμπαλαρει τα πραγματα ειναι αρκετο απο μονο του για να δικαιολογησει οποιαδηποτε ζημια εγινε σε αυτη τη μικρη οδυσεια των πραγματων απο τη διαδρομη αρχικο σημειο-μεταφορικη-καλοχωρι-μεταφορεας-τελικο σημειο.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο πίστευα κι εγώ ότι τουλάχιστον μέσα στο φορτηγό θα τα έχουν κάπως σταθερά.

*κοιτάμε

επειδή σέ ενόχλησε η ορθογραφία ......κοπελιά καλά νά πάθεις ... ας πρόσεχες 

Δημοσ.

παιδιά για μετακομίσεις εντός πόλης πόσο περίπου χρεώνουν ξέρει κανείς ;

Για εντός δεν ξερω, εγω παντως που ήθελα να μεταφέρω εκτός ενα διπλό κρεβάτι με το στρωμα μου ζήτησαν 1 ευρω το χλμ!

Ειναι γυρω στα 200 χλμ η απόσταση , οπότε προτιμώ να το χαρίσω σε κάποιον εδω και να αγοράσω καινούργιο από εκεί !

Δημοσ.

Δεμένα; Τα δένουν δηλαδή κανονικά; Προφανώς δεν μου τα έδεσαν για αυτό διαλύθηκαν τα δικά μου. 7 κομμάτια έκανα μετακόμιση. Και τα 7 χτυπημένα ήταν.

Είχε ιμάντες στα πλάγια της καρότσας εσωτερικά, τα έβαζε όρθια και τα ασφάλιζε

Για ψιλοπράγματα ok, αλλά ψυγεία και κρεβάτια δε γίνεται να είναι χύμα στην καρότσα και σε κάθε στροφή να κόβουν βόλτες εκεί μέσα

Δημοσ.

Για εντός δεν ξερω, εγω παντως που ήθελα να μεταφέρω εκτός ενα διπλό κρεβάτι με το στρωμα μου ζήτησαν 1 ευρω το χλμ!

Ειναι γυρω στα 200 χλμ η απόσταση , οπότε προτιμώ να το χαρίσω σε κάποιον εδω και να αγοράσω καινούργιο από εκεί !

200 ευρω δηλαδη? πω ελεος!! εγω εχω πολλα πραγματα αυτο ειναι το θεμα,αλλα εντος της πολης (μετακομιση δηλαδη απο το ενα σπιτι σε αλλο)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοί που κάνουν μετακομίσεις θέλουν πολυ προσοχή γιατί κάνουν πολλές ζημιές.

Εγώ έριξα ομηρικούς καυγάδες με αυτόν που μου έκανε την μετακόμιση και ήταν και απο τους καλούς .

Πάντως να ξέρετε ότι στις μεταφορές υπάρχουν κανόνες και νόμοι και ο βασικότερος είναι ότι ο μεταφορέας είναι υπεύθυνος για να μεταφερθεί το φορτίο σε συγκεκριμένο χρόνο και σε άριστη κατάσταση συνεπώς αν εσύ δεν είχες αμπαλαρισμένα τα πράγματα έπρεπε να σου πει ότι θα προκληθούν ζημιές αν δεν αμπαλαριστουν και όχι να σου διαλύσει τα πράγματα!

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι πλέον.Ούτε απόδειξη δεν μου έδωσε.

Όταν κανονίσαμε για την μετακόμιση τον ρώτησα για τιμή και τρόπο πληρωμής.Είπε θα με πάρει τηλέφωνο να με ενημερώσει. Του είπα ότι θα έφευγα την ίδια μέρα από την πόλη.Με παίρνει το απόγευμα και μου λέει "είναι 150 ευρώ, πώς θα με πληρώσεις;" (μέσα στην ευγένεια).Του λέω έχω φύγει ,θα σας πληρώσω με ebanking. Και ξίνισε ο τύπος επειδή ήθελε να πάρει μαύρα.

Δημοσ.

Οταν ημουν φοιτητης ειχα κανει αρκετα μεροκαματα σε μεταφορικες σαν χαμαλης ξερω πανω κατω πως δουλεουν.

Κατ'αρχην να ξερεις οτι τσαμπουκα και να κανεις και να τους φοβερισεις δεν θα κερδισεις τιποτα. Γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να αποδειξεις ουτε σε τι κατασταση ηταν οταν τα παρελαβε αυτος ουτε οταν τα παρεδωσε. Και επειδη ο αλλος θα ειναι χρονια στην πιατσα σιγουρα το ξερει αυτο.

Για το αμπαλαρισμα οι περισσοτεροι στο λενε εξ αρχης ειναι Χ ποσο με αμπαλαρισμα Υ χωρις. Αν θες το παιρνεις. Γενικα οι περισσοτεροι και να μην εχεις πληρωσει αμπαλαριμα θα αμπαλαρουν μονοι τους κατι τσαμια και κρυσταλλα που ειναι ευαισθητα.

Για τις τιμες να σας πω οτι ειναι αρκετοι παραγοντες που παιζουν ρολο. Κατ αρχην ειναι ποσα πραγματα εχεις. Μετραει και τι ειναι αυτα τα πραγματα και ποσα ατομα χρειαζονται για να κουβαλησουν τα βαρυτερο. Για παραδειγμα αν εχει καποιος ενα πιανο που χρειαζεται 3-4 ατομα ακομα και αν τα υπολοιπα ειναι λιγα και βγαινουν χαλαρα απο 2 ατομα, ο μεταφορεας θα πρεπει να φερει 3-4 ατομα οποτε εσυ πληρωνεις το μεροκαματο τους. Μετα παιζει ρολο η αποσταση . Αλλη τιμη εχει απο πετραλωνα-κουκακι και αλλο απο κεφαλαρι-βουλα. Επισης παιζουν ρολο οι συνθηκες φορτωματος και ξεφορτωματος. Δηλαδη ποσο χρονο θα χρειαστει για να παρει κατι απο το σπιτι και να το βαλει στο φορτηγο και αναποδα. Επισης πολλοι πλεον νοικιαζουν απλα το φορτηγο τους, που αν εχεις δικα σου ατομα να κουβαλησουν σε συμφερει αρκετα. Αν χρειαζεται η εσυ θελεις ανυψτικο να ξερεις οτι θα πληρωθει παραπανω.

Αν θες να μετακομισεις γενικα ψαξε να βρεις κανα γνωστο σου που εχει μετακομισει και εμεινε ικανοποιημενος και μαζεψε 2-3 τιμες.

Τελος αν εχεις πολυτιμα επιπλα η πινακες να ξερεις οτι μπορεις να τα ασφαλισεις αλλα τοτε θα πληρωσεις αρκετα  και πρεπει να απευθηνθεις σε συγκεκριμενες εταιρειες που παρεχουν τετοιες υπηρεσιες.

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι πλέον.Ούτε απόδειξη δεν μου έδωσε.

Όταν κανονίσαμε για την μετακόμιση τον ρώτησα για τιμή και τρόπο πληρωμής.Είπε θα με πάρει τηλέφωνο να με ενημερώσει. Του είπα ότι θα έφευγα την ίδια μέρα από την πόλη.Με παίρνει το απόγευμα και μου λέει "είναι 150 ευρώ, πώς θα με πληρώσεις;" (μέσα στην ευγένεια).Του λέω έχω φύγει ,θα σας πληρώσω με ebanking. Και ξίνισε ο τύπος επειδή ήθελε να πάρει μαύρα.

Έχεις την αποδειξη απο το ebanking.

Οταν ημουν φοιτητης ειχα κανει αρκετα μεροκαματα σε μεταφορικες σαν χαμαλης ξερω πανω κατω πως δουλεουν.

Κατ'αρχην να ξερεις οτι τσαμπουκα και να κανεις και να τους φοβερισεις δεν θα κερδισεις τιποτα. Γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να αποδειξεις ουτε σε τι κατασταση ηταν οταν τα παρελαβε αυτος ουτε οταν τα παρεδωσε. Και επειδη ο αλλος θα ειναι χρονια στην πιατσα σιγουρα το ξερει αυτο.

Για το αμπαλαρισμα οι περισσοτεροι στο λενε εξ αρχης ειναι Χ ποσο με αμπαλαρισμα Υ χωρις. Αν θες το παιρνεις. Γενικα οι περισσοτεροι και να μην εχεις πληρωσει αμπαλαριμα θα αμπαλαρουν μονοι τους κατι τσαμια και κρυσταλλα που ειναι ευαισθητα.

Για τις τιμες να σας πω οτι ειναι αρκετοι παραγοντες που παιζουν ρολο. Κατ αρχην ειναι ποσα πραγματα εχεις. Μετραει και τι ειναι αυτα τα πραγματα και ποσα ατομα χρειαζονται για να κουβαλησουν τα βαρυτερο. Για παραδειγμα αν εχει καποιος ενα πιανο που χρειαζεται 3-4 ατομα ακομα και αν τα υπολοιπα ειναι λιγα και βγαινουν χαλαρα απο 2 ατομα, ο μεταφορεας θα πρεπει να φερει 3-4 ατομα οποτε εσυ πληρωνεις το μεροκαματο τους. Μετα παιζει ρολο η αποσταση . Αλλη τιμη εχει απο πετραλωνα-κουκακι και αλλο απο κεφαλαρι-βουλα. Επισης παιζουν ρολο οι συνθηκες φορτωματος και ξεφορτωματος. Δηλαδη ποσο χρονο θα χρειαστει για να παρει κατι απο το σπιτι και να το βαλει στο φορτηγο και αναποδα. Επισης πολλοι πλεον νοικιαζουν απλα το φορτηγο τους, που αν εχεις δικα σου ατομα να κουβαλησουν σε συμφερει αρκετα. Αν χρειαζεται η εσυ θελεις ανυψτικο να ξερεις οτι θα πληρωθει παραπανω.

Αν θες να μετακομισεις γενικα ψαξε να βρεις κανα γνωστο σου που εχει μετακομισει και εμεινε ικανοποιημενος και μαζεψε 2-3 τιμες.

Τελος αν εχεις πολυτιμα επιπλα η πινακες να ξερεις οτι μπορεις να τα ασφαλισεις αλλα τοτε θα πληρωσεις αρκετα  και πρεπει να απευθηνθεις σε συγκεκριμενες εταιρειες που παρεχουν τετοιες υπηρεσιες.

Φιλε αμα δεν σπάσεις αυγα ομελέτα δεν φτιάχνεις μπορει οντως να εχεις δικιο και να μην μπορει να βρεθει λυση αλλα καταρχην τι θα πει δεν μπορεις να αποδειξεις σε τι κατασταση τα εδωσες? ειναι δυνατον να στα εδωσα εγω κτυπημενα για να τα μεταφερεις εσυ να μην το προσεξες να μην μου ειπες τιποτα και μετα να σου πω εγω τα κτυπησες ενω ηταν κτυπημένα και πληρωσε τα μου? και εσυ γιατι εξαρχης δεν εφερες αντιρρηση?

Απλα ειναι θεμα κατα ποσο θελει καποιος να το ψάξει. Εγω επειδη δοξα το θεο λογω δουλειας ενα εισοδημα το μηνα το έχω τα 100 ευρω παραβολο και μερικα ακομα σε δικηγορο δεν θα ειχα θεμα να δαπανησω. Με τη σκέψη οτι αυτοι έχουν κανει και σε άλλους ζημιές και δεν εχει γινει ποτε τιποτα οπως και σε μενα.

Διοτι θα πρεπει καποιοι πουστηδες σε αυτη τη ζωη να βρουν το δασκαλο τους καποτε και να μη νομιζουν οτι θα κανουν μαλακιες και θα μενουν ατιμωρητοι. Εστω και την αστυνομια να του φερεις στο μαγαζι ειναι μια κινηση και ας μη γινει και τιποτα. Φιλε μου παρελαβες τα πραγματα σε καλη κατασταση και τα κατεστρεψες δεν νομιζω να φανταζεσαι (οχι να πιστευεις) οτι θα πάρω καινουργια επειδη φταις εσυ. Λοιπον θα πρέπει να πληρώσεις τις ζημιες.... μα δεν πληρωνω τιποτα δεν κανω δεν ρανω θα αρχισει να φωναζει σαν το σπαστικο .... ωραια κανενα προβλημα θα ερθει επιτοπου η αστυνομια για τα περαιτερω.

Αλλα ενταξει αμα πας εκει με το στυλ "Δεν θα γινει τιποτα και δεν θα βγαλω ακρη..." μπορει και να μη βγαλεις στο τελος.

Και αμα εκανε το λάθος να παει να πουλησει τσαμπουκά ή να γινει βιαιος θα τον έδενα κομπο στο πάτωμα μέχρι να ερθει η αστυνομια να τον μαζέψει. Τον πληρωσες κιολας τον πούστη.

Δημοσ.

Δεν πειράζει, αν δεν ηταν αξίας ολα τα έπιπλα....Εξαλλου η κοινή λογική λέει πως όσα λεφτα δώσεις, αυτά θα πάρεις....(κοινώς αν πλήρωνες παραπάνω θα τα πρόσεχαν και τουλαχιστον θα είχες και το κεφάλι σου ήσυχο)

επειδή σέ ενόχλησε η ορθογραφία ......κοπελιά καλά νά πάθεις ... ας πρόσεχες

Το aristos (-> 12) τα λέει ολα...

Δημοσ.

Πρόσφατα μετακόμισα..προτίμησα να πάρω εταίρεια μετακομίσεων κ όχι μεταφορική..φυσικά πλήρωσα κάτι παραπάνω αλλά δεν βρήκα ούτε μια γρατζουνιά..ήρθαν απο το πρωί για αμπαλάρισμα.έκαναν απίστευτη δουλειά.και δεν μετάνοιωσα που πλήρωσα κάτι παραπάνω..τους ρώτησα με το που πήρα τηλ/νο τι γίνεται με το αμπαλάρισμα.κ μου είπαν το αναλαμβάνουν αυτοί να μην αγχώνομαι για οτιδήποτε.μάλιστα τα παιδιά με ρωτούσαν στο νέο σπίτι σε ποιο δωμάτιο θα άφηναν το κάθε κουτί ή έπιπλο κ δεν χρειάστηκε να μετακινήσω το παραμικρό εγώ μετά.άξιζε να πληρώσω κάτι παραπάνω.τώρα εσύ T.S. δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι..δεν κάνατε κ σχετική κουβέντα..κρίμα για τα πράγματά σου..

• Like 2
Δημοσ.

Τι εννοείτε ρε παιδιά, ότι πλήρωσα αυτό θα πάρω;

Δεν με είπε άμα προσέξω τα πράγματα σου είναι 200 ευρώ άμα δεν τα προσέξω είναι 150.

Όντως έχω την απόδειξη από το ebanking, αυτό στη εφορία θα φανεί;

Δημοσ.

Εγώ

Τι εννοείτε ρε παιδιά, ότι πλήρωσα αυτό θα πάρω;

Δεν με είπε άμα προσέξω τα πράγματα σου είναι 200 ευρώ άμα δεν τα προσέξω είναι 150.

Όντως έχω την απόδειξη από το ebanking, αυτό στη εφορία θα φανεί;

Εγώ πάντως δεν εννοούσα αυτό..όταν είπα δεν κάνατε σχετική κουβέντα εννοούσα για το αμπαλάρισμα..έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας οι μεταφορικές από τις εταιρείες μετακομίσεων.στην μεταφορική θα το πλήρωνες εξτρά.φυσικά κ φταίνε για ότι έγινε αλλά αν μπορείς να αποδείξεις το δίκιο σου τώρα δεν ξέρω..τους έχω ικανούς να σου πουν πως έτσι ήταν απο πρίν κ άντε να αποδείξεις εσύ το αντίθετο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...