Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήξερα καν ότι άλλο πράγμα είναι η μεταφορική, άλλο η εταιρεία μετακομίσεων, τώρα το έμαθα.

Νομίζω ότι απλά την πάτησα. Απλά άνοιξα το θέμα για να προσέξουν άλλοι στο μέλλον.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η μεταφορική απλά στα μεταφέρει, δηλαδή στα πετάει όπως θέλει. Η εταιρία θα στα πρόσεχε αλλά θα ήθελε γύρω στα 500 πάνω κάτω, ανάλογα τι είχες και πόσα άτομα θα είχαν. Υπολόγισε 50 ευρώ ότι θέλει το ένα άτομο.

Δημοσ.

Το ψυγείο , το πλυντήριο και το φουρνάκι είναι σε αποθήκη, μόλις πάω θα τα βγάλω φωτογραφία για να τα δείτε κι αυτά. Ειδικά το ψυγείο έχει πολλά χτυπήματα.

Το κρεβάτι μόνο, είναι σιδερένιο και δεν πρόσεξα χτυπήματα σε αυτό

post-376748-0-82318600-1468157678_thumb.jpg

post-376748-0-52616300-1468157721_thumb.jpg

post-376748-0-56898500-1468157780_thumb.jpg

post-376748-0-52773000-1468157828_thumb.jpg

post-376748-0-12137900-1468157879_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι η εταιρεία πάει ανάλογα με τα άτομα που θα χρειαστεί ,το μέγεθος του φορτηγού ,αν θα χρειαστεί γερανό..κ.τ.λ.αλλά δεν έχεις μετά σακατεμένα έπιπλα..τώρα η κοπέλα εδώ για 8 έπιπλα δεν θα πλήρωνε κ 500..εγώ πλήρωσα 500 κ πήγα απο 4ο όροφο σε 3ο δλδ χρειάστηκαν γερανό κ είχα πολλά έπιπλα..ήταν 4άτομα αλλά σε 4 ώρες είχαμε ξεμπερδέψει με ολα.κρίμα για τα έπιπλά σου..τώρα είδα τις φώτο..

Δημοσ.

Μη ξεχνάς το ταξίδι φίλε μου... Τούμπα σε Τούμπα 2 στενά παρακάτω πλερωσα 250:)

Με ένα μικρό φορτηγό γεμάτο, τίποτα ιδιαίτερο.

Εσύ ήσουν στην ίδια πόλη; στην ίδια περιοχή;

Δημοσ.

Ναι στην ιδια πολη..κ στην ιδια περιοχη.απο πολη σε πολη παιζουν διαφορες ..

γιαυτο σου λεω θα της επαιρναν παραπανω. 

Δημοσ.

Παιδιά για ποιο λόγο μέσα στην ίδια πόλη παίρνετε μεταφορικές; Έχω κάνει 3 μετακομίσεις τα τελευταία χρόνια με το αμάξι μου. Το οποίο είναι Polo, δεν είναι pickup. Κόστος ~ 50€ (για καύσιμα). Και φυσικά όλα τα πράγματα δεν έπαθαν τίποτα, χωρίς καν αμπαλάρισμα, γιατί πρόσεχα πως τα έβαζα.

Να είναι από πόλη σε πόλη, που τα 20 δρομολόγια δε συμφέρουν, να το καταλάβω, αλλά όταν είναι δίπλα το ένα σπίτι με τ' άλλο... 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν χωράνε; Η γιστι έχουμε καινούριο αυτοκίνητο; να χαλάσω Δηλσδη το αυτοκίνητο; δεν νομίζω ότι είναι σωστή λύση αυτή. Για λίγα πράγματα ίσως φίλε. Αλλά για κουζίνα, ψυγείο κλπ όχι.

Δημοσ.

Χωράνε άνετα. Λέμε σε Polo τα έβαλα, όχι σε κάνα θηρίο. Πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, υπέρδιπλο στρώμα, καναπέ, τα πάντα

Δε το χαλάς, εκτός κι αν τα πετάς μέσα σα μαϊμού. Λίγη προσοχή θέλει. Άντε σε κάτι δύσκολο να αναγκαστείς να απλώσεις καμιά κουβέρτα από κάτω του για να μη γρατσουνίσει τα πλαστικά. Νομίζω ότι κι αυτό αξίζει, αν είναι να γλυτώσεις 300-500 ευρώ.

Δημοσ.

Παιδιά για ποιο λόγο μέσα στην ίδια πόλη παίρνετε μεταφορικές; Έχω κάνει 3 μετακομίσεις τα τελευταία χρόνια με το αμάξι μου. Το οποίο είναι Polo, δεν είναι pickup. Κόστος ~ 50€ (για καύσιμα). Και φυσικά όλα τα πράγματα δεν έπαθαν τίποτα, χωρίς καν αμπαλάρισμα, γιατί πρόσεχα πως τα έβαζα.

Να είναι από πόλη σε πόλη, που τα 20 δρομολόγια δε συμφέρουν, να το καταλάβω, αλλά όταν είναι δίπλα το ένα σπίτι με τ' άλλο... 

το να μην υπαρχει αμαξι σου περναει απο το μυαλο ή μπα? κι επισης σιγουρα δεν ειναι διπλα το ενα σπιτι με το αλλο. δε ξερω πως καταφερες επισης να μεταφερεις ψυγεια και πλυντηρια με το αμαξι,προφανως ηταν και μικρα. εμενα το ψυγειο μου δε χωραει ουτε σε τζιπ τοσο τεραστιο που ειναι. για να μη πω για τους καναπεδες!

Δημοσ.

το να μην υπαρχει αμαξι σου περναει απο το μυαλο ή μπα?

Μπα. Δε πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να μην έχει πρόσβαση σε αμάξι, ασχέτως αν έχει δικό του ή όχι.

Δημοσ.

Εντάξει το τραβηξες πολύ τώρα... Να μου δώσουν δανεικό αυτοκίνητο να κουβαλησω ψυγείο; δεν νομίζω. Εγώ δεν θα το έδινα.

• Like 1
Δημοσ.

Και αμάξι να υπάρχει αν μιλάμε για πραγμάτα που είναι για σπίτι πεντάρι δεν γίνεται με αυτοκίνητο..και αν είναι να σου βγεί η μέση για να τα κατεβάσεις από τον 4ο και μετά να τα ανεβάσεις στον 3ο..το ασανσέρ μετα βίας χωράει δύο φυσιολογικά άτομα..δεν γίνεται αυτό..όταν ήμουν φοιτήτρια γινόταν γτ τα πράγματα ήταν ελάχιστα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...